- 20 Mart 2008
- 141.571
- 213.074
- 1.423
- 60
Amin canım benimUnuttum ben onu varya filizde demişti onu,nasıl rahatladık demi bir serinlik geldi hemen sjksjksjk darısı hepinize olsun cancağızım
Tırnağın saglikli bir şekilde düzelsin inşallah . .Bugün podoloğa gidecem 11'de randevum var.
çok çok geçmiş olsunEki Görüntüle 3336473 cuma: 59.8
Pazartesi : 60.4
Bugün: 59.6
Fark:-200
Dün 2 kere acile gittim. Çok hastaydım. Akşam serum takıldı ilaçlarımı da geç içtim. Kimse hasta olmasın özellikle anneler. Bir an önce iyileşip çocuklarla ilgilenmek için çabam. Onlarda hasta çünkü. Dün de ağlayıp durdum bu yüzden.
Elhan TemelinSafinazi
Anaaaa doğru valla filşiz vardıya oda demişti hatta yeşil olunca yazmaz diye şimdiçaktım durumuJasminium84 'de yeşil ibrede ondada yok çünkü
Ay nasıl ferahladımm ay nasıl ferahladım şimdi
çıtırlığının belgesi bu tatlım tatlımmKurtardık desene şimdi aklıma geldi benimde buradan bir üyede öyle söylemişti
İnşallah gözümün nuruAmin canım benim
Çok sağol ekürimTırnağın saglikli bir şekilde düzelsin inşallah . .Ekurim kolay gelsin.
En çıtır biziz yaniçok çok geçmiş olsun
tez zamanda iyileşirsin inşallah
çıtırlığının belgesi bu tatlım tatlımm
Hiç yoktan iyidir canımTemelinSafinazi Elhan gezegenfeza
Cuma :81.20
17.11.23 cuma:81.10
Aldığım kiloyu vermişim 1 haftada bu güzel haber üstüne 100 gr daha neyse kilo vermeye devam ediyorum ama yavaş yavaş
Spora devam
Hemde ne mutlu vallahide bu kadar uğraşamam rağmen gram.gram gidiyor aslında 1.5 kilo verilecek kadar zahmet var
Ayy canım benim sagolasin
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim arkadaşlarçok çok geçmiş olsun
tez zamanda iyileşirsin inşallah
çıtırlığının belgesi bu tatlım tatlımm
Ooyy çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versinEki Görüntüle 3336473 cuma: 59.8
Pazartesi : 60.4
Bugün: 59.6
Fark:-200
Dün 2 kere acile gittim. Çok hastaydım. Akşam serum takıldı ilaçlarımı da geç içtim. Kimse hasta olmasın özellikle anneler. Bir an önce iyileşip çocuklarla ilgilenmek için çabam. Onlarda hasta çünkü. Dün de ağlayıp durdum bu yüzden.
Elhan TemelinSafinazi
Geçici bir durum olduğunu biliyorsun menekse kokulu yarim.
Allah şifa versin canımElhan TemelinSafinazi
Günaydın herkese benim ilk oluyor fark yok ama ben bu hafta başında 73 geliyordum çok şükür ama bugün gripmiş bogazım şişmiş bişiler yeyip ilaç içeceğim
Eki Görüntüle 3336485
Bakımımı yapar da çıkarım giderim diyorsun hadi allah rast getirsin arkadasimCilde maske yapıldı toniklendi nemlendiricide sürüldü şimdi gidiyorum görüşürüz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?