Yürüyüşe başlıyorum inşallah tatlım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim
Sana tavsiyemdir bol bol yürüyüş bendede 3 sene önce sen gibiydi değerlerim yürüyüş ile hallettim
4 Ay önce yine tahlil yaptırdım sağlık ocağı dr.muz sen çok hareketli birimisin dedi evet dedım neden diye sordum ne yapıyorsan devam et dedi super bi duzelme varmis
haaaa kilo veremiyorum ama o ayrı birsey en azından sağlığımız yerinde olsun
Teşekkür ederim bitanemRabbim şifa versin, inşaAllah sen üstesinden gelirsin
Geçmiş olsun kaptanımAfiyet olsun canım
Ne güzel burada her şeyi tecrübe ediniyoruz. Tek başına insan bocalayabilir. İyi ki burada sizlerleyim kim korkar hain kurttan
6 gündür kıtlıktan çıkmış gibiydim bugün toparladım kendimi.Paylaşimin için teşekkür ederim bitanem
Ben de 8 Aralık Cuma günü 1 haftalık bir izne ayrılmayı planlıyorum canım.Valla haftaya bende izne mi ayrılsam. Ara mi versem dedim az önce. Biraz yemek yemek istiyorum da
Hayırlı olsun inşallah yeni yerin istiyor muydun mecburi mi ?
Sen bu pozitifle alışırsın çabucak blondem❤
Ben de 8 Aralık Cuma günü 1 haftalık bir izne ayrılmayı planlıyorum canım.Bir kaç hafta daha dayanıp bari doğum günüme denk getireyim ara vermeyi dedim.
09 Aralık doğum günüm ve ona kadar ne versem kar diye bakıyorum. inşlh 68-69 olmuş olurum. ❤
Sağol canım . Evet çok istiyordum ve beklediğim bir süreçti. Maddi, manevi olarakta çok daha iyi olacak ama sadece dediğim gibi yoğunluğum bir tık daha artar ve beslenme düzeni açısından yeni yer , yeni saatler vs. nasıl olacak ona bu hafta durumuma bakıp onu oturtacağım .
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim kızına.
Ben de inşallah zamanla olurum yapımda pek öyle aktif bir kişiliğim yok sizlerle enerji dolarım inşalahCanım çekinme yaz direk.Hepimiz aynı amaçlar için buradayz sonuçta kimse kimseyi çokta tanımıyor zaten. Benim de bu grupta daha 2.ayım yeni dolacak zaten ama yıllardır yazışıyormuşuz gibi rahat rahat takılıyorum ben.
İyi ki diyete başlamışsın canım kolestrolünde baya yüksek ve onun için de mutlaka kilo vermek gerekiyor ve zaten şeker içinde gerekiyor.
Patates, bezelye, havuç gibi sebzelerden de mutlaka uzak durman lazım artık. Merak etme Sağlıklı diyetle ve Dr nin vereceği takviyelerle değerlerin bir çoğu daha iyiye gidecek.
Teşekkür ederim inşalah öyle yapacağım bundan sonraSen vakıf olduğun konuya balıklama dalabilirsin canım, böylelikle muhabbet olur, iyi olur
Öyle değilim bakarım severim okuyup çok güzel motive olurum dünden beri zaten inşallah zamanla daha da yazarımHarikasın dombilicim.Estağfurullah artık sen de bizim diyet ailemizin bir uyesisin. İlk sayfaya seni de etiketledim.
Sıkıntı olmaz tabi ki.En azından ceee deyip gitmedin.
Sen bu pozitifle alışırsın çabucak blondem
Ben de inşallah zamanla olurum yapımda pek öyle aktif bir kişiliğim yok sizlerle enerji dolarım inşalah
Kaç yaşındasın dombili ben senin bilgileri kaçırmışımBen de inşallah zamanla olurum yapımda pek öyle aktif bir kişiliğim yok sizlerle enerji dolarım inşalah
35 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında 73 kiloyumKaç yaşındasın dombili ben senin bilgileri kaçırmışım
35 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında 73 kiloyumyarışmaya Kayseri’den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Komşuyuz, bende Sivas lıyım35 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında 73 kiloyumyarışmaya Kayseri’den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?