- 21 Kasım 2016
- 2.466
- 8.729
- 158
- 32
Kesinlikle öyle :) 61leri görürüm inşallah :)Tebrikler canım
Okula mutlu mutlu gidersin artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle :) 61leri görürüm inşallah :)Tebrikler canım
Okula mutlu mutlu gidersin artık![]()
Günaydın . Herkese bol eksiler olsun.❤
Elhan
Beth18 @Ozzybal
Cuma : 74.4
Bu gün: 73.7
Fark: - 700gram
Eki Görüntüle 3332737
Bulgur kırmızı çizgimiz kaptanımÖyle miAy kaç defa baktım açlıktan bence böyle yanlış gördüm
Abovvvv baya az yemişsin canim
Allaha şükür bugün daha iyiydi canım. Zaten yarında okula gidecekler tatil Allaha şükür anneannelerine gidicez inşallah orada biraz olsun daha iyiye gider
Benceolur ya.Elhan Ne dersin?
Neden öyle oldu ya aslında iyiydin sen. İnşallah eksi gelirsin canım.
Valla tabaklarin ne kadar sağlıklı gozukuyor bunlar dışında hicbirsey yemiyor musun gerçekten hiç kaçamak olmuyor mu?
Kim bu kisi?
Çok güzel bir güzellemebenden gencmisisn abla birde sen yurtdusinda mi yaşıyorsun?
Hocam bu bulgur sevdası nedir? Acaba çok dillendirdigimiz için mi vücut istiyor? Gerçekten bu kadar çok mu seviyorsunuz? Siz diyince benim de canım istiyor özellikle kısır
Super
Geçmiş olsun abla![]()
Çok nadir çocuklara yaptığım yemeklerin tadına bakıyorum ucundan en büyük kaçamağım oÖyle miAy kaç defa baktım açlıktan bence böyle yanlış gördüm
Abovvvv baya az yemişsin canim
Allaha şükür bugün daha iyiydi canım. Zaten yarında okula gidecekler tatil Allaha şükür anneannelerine gidicez inşallah orada biraz olsun daha iyiye gider
Benceolur ya.Elhan Ne dersin?
Neden öyle oldu ya aslında iyiydin sen. İnşallah eksi gelirsin canım.
Valla tabaklarin ne kadar sağlıklı gozukuyor bunlar dışında hicbirsey yemiyor musun gerçekten hiç kaçamak olmuyor mu?
Kim bu kisi?
Çok güzel bir güzellemebenden gencmisisn abla birde sen yurtdusinda mi yaşıyorsun?
Hocam bu bulgur sevdası nedir? Acaba çok dillendirdigimiz için mi vücut istiyor? Gerçekten bu kadar çok mu seviyorsunuz? Siz diyince benim de canım istiyor özellikle kısır
Super
Geçmiş olsun abla![]()
Etkisi oluyordur illaki ablaÇok teşekkürler canım benim sağol,yaşta ilrleyince artık sıkıntılar başladı![]()
Tebrikler canım.
Birazda vücud yapısıylada alakalı aslında.Etkisi oluyordur illaki abla
Vücut direnci ve kemiklerle ilgili mi abla?Birazda vücud yapısıylada alakalı aslında.
Teşekkür ederim ablacım.Tebrikler canım.Çok güzel eksi
Yarışmaya katılmak ister misin![]()
Yaş 29 boy 1.60MASTERFİT ÜYE LİSTESİ
@gezegenfeza
@Nergis 35
@Ysmnondr
blonde ambition
sibel_84
@Efenin_Annesi
@flziso
Ellssa
yazarhanim35
Beth18
@Tutku44
@s i d e l y a
@Hayalkuran
@menekse_kokusu
@kayipdunya
@Mthn83
@Aomine Daiki
@sudansebep
TemelinSafinazi
Mucizemsn
@Ozzybal
@Chara-
Mehfam
@60kiloyum
@Tutku44
@sara_28
@Anka
@Jasminium84
@Jou
Sevgili Arkadaşlar
Yaşınızı ve boyunuzu yazıp beni etiketlerseniz tablomuza ekleme yapabilirim.
️
Aynen doktorda söyledi vücudu hor kullanırsan bile kemiklerle alakalı dedi,yada ne kadar dikkat edersen et genede bişiler oluyormuş genetik olmasıylada alakalı tabi.Vücut direnci ve kemiklerle ilgili mi abla?
Aynen doktorda söyledi vücudu hor kullanırsan bile kemiklerle alakalı dedi,yada ne kadar dikkat edersen et genede bişiler oluyormuş genetik olmasıylada alakalı tabi.Vücut direnci ve kemiklerle ilgili mi abla?
Artilarimizla eksilerimizle biz her zaman güçlüyüz.Teşekkür ederim ablacım.
Katılıp da diğer arkadaşları mağdur eder miyim diye çekiniyorum![]()
Özel seçilmiş şişkolariz 160 standart boyumuz sankiYaş 29 boy 1.60
Sıkıntılarından tez zamanda kurtulmani dilerim ekürim.Aynen doktorda söyledi vücudu hor kullanırsan bile kemiklerle alakalı dedi,yada ne kadar dikkat edersen et genede bişiler oluyormuş genetik olmasıylada alakalı tabi.