Hastalık varsa düzenli yaptırman gerekli. Hacamatın yetmediği noktada sülük konuyor. Ama rahatsızlığına göre beslenmene de dikkat etmen gerekli. Ben vücuttan özellikle de karaciğerden toksin atan, süzen mavi kantaron ve şahtere otunu delmeyip bir süre kür yaptım.Peki böyle böyle geçiyor mu gerçekten hastaliklar
Anca akşama doğru okuyabilirim kaptanım, bugün çok yoğun olacağımRica etsem ilk sayfadaki kuralları okuyup beğendim atarsanız görüldü olarak kabul edeceğim kizlar.Etiketlemiştim hepinizi.
Ben de ben deBizde aynı
Ben küstüm, gelip gönlümü alacağına o da küsüyor, en son yine ben konuşuyorum
Kolaylıklar seninle olsun canımHayırlı sabahlar
Kahve içecek kadar bakındım sizlere
Şimdi motoru takmam lazım
Görüşürüz
Evet ya ben de duramıyorum hicBizde aynı
Ben küstüm, gelip gönlümü alacağına o da küsüyor, en son yine ben konuşuyorum
Markası ne canim?Eki Görüntüle 3328107
Kızlar kargom gelmişken sizede fotografini çekip atmak istedim ben bu ekmekleri kullanmaya başladım 10 15 gündür o kadar güzeller ki tokluk hissi müthiş incecik dilimleri ama 1 tanesi bile kahvaltı için yeterli geliyor almak denemk isteyen olursa diye paylaşayım dedim️ ️ ️
Anladim canim Allah kolaylık versin.Hastalık varsa düzenli yaptırman gerekli. Hacamatın yetmediği noktada sülük konuyor. Ama rahatsızlığına göre beslenmene de dikkat etmen gerekli. Ben vücuttan özellikle de karaciğerden toksin atan, süzen mavi kantaron ve şahtere otunu delmeyip bir süre kür yaptım.
Benim gittiğim yer islami usüllere uygun yapıyor. Temiz, güvenilir ve bilinçli uyguluyor.
Aminn canım bol eksilerin olsunKayısı çayımi dua ederek içiyorum Allahim bu içtiğim çayı bagirsaklarimi çalıştırsın diye içiyorum niyetimi kabul et diyerekinşallah kabul eder
Sagol kuzucum☺Afiyet olsun kankişim
Hiç sorma 3 den beri uyanigimBir gece kuşu daha
Ooo afiyetler olsun cancağızım superrr
Afiyetle ye canimEki Görüntüle 3328107
Kızlar kargom gelmişken sizede fotografini çekip atmak istedim ben bu ekmekleri kullanmaya başladım 10 15 gündür o kadar güzeller ki tokluk hissi müthiş incecik dilimleri ama 1 tanesi bile kahvaltı için yeterli geliyor almak denemk isteyen olursa diye paylaşayım dedim️ ️ ️
Beğenimi yaptım çıtırım,onur üyesi olmuşum gurur duyarım bununla sağol varol gönlümün sultanıRica etsem ilk sayfadaki kuralları okuyup beğendim atarsanız görüldü olarak kabul edeceğim kizlar.Etiketlemiştim hepinizi.
Ellerin dert görmesin canım ekürim. Gönlümüzün sultanı , başımızın tacisin. Burada olmandan , bizimle ilgilenmenden dolayi ne desem az olur.Beğenimi yaptım çıtırım,onur üyesi olmuşum gurur duyarım bununla sağol varol gönlümün sultanı
Kersen düz cnm trendyoldan siyez ekmeği diye yaz cikarEvet ya ben de duramıyorum hic
Markası ne canim?
Anladim canim Allah kolaylık versin.
Saol ablaAminn canım bol eksilerin olsun
Sagol kuzucum☺
Hiç sorma 3 den beri uyanigim
Ooo afiyetler olsun cancağızım superrr
Afiyetle ye canim
Her zaman yanınızdayım gücüm yettiği kadarıyla ekürim,güzel sözlerin içinde teşekkürler o senin kalbinin güzelliğiEllerin dert görmesin canım ekürim. Gönlümüzün sultanı , başımızın tacisin. Burada olmandan , bizimle ilgilenmenden dolayi ne desem az olur.
Hangisi abla görmedim benRica etsem ilk sayfadaki kuralları okuyup beğendim atarsanız görüldü olarak kabul edeceğim kizlar.Etiketlemiştim hepinizi.
Nerden aldın bebiş bende alıyım ihtiyacım var tok kalmayaEki Görüntüle 3328107
1. sayfaya git tatlım. Aşağıda sayfa aralıkları var ya orayı tıkla. 1 yaz ...seni götürür.Hangisi abla görmedim ben
Amin ablacımHakkınızda hayırlısı olsun canım
Bana sert gelmişti bu ekmekler. Hâlâ buzluğumda duruyorEki Görüntüle 3328107
TrendyolNerden aldın bebiş bende alıyım ihtiyacım var tok kalmaya
Ziyan etme tüketmeye bak bir etek paraBana sert gelmişti bu ekmekler. Hâlâ buzluğumda duruyor
Hosgeldin kacakSelamlaaaarr ben döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?