Hoş geldin Simaycim

Teşekkür ederim canım. Darbe yaptım sayfayı ele geçirdim.

Elif kaptan iş insanı oldu çalışıyor uzun zamandır. Şu an İstanbul'da Boğaz' da muhtemelen sevdicegiyle kahve yudumluyordur .

Sen nasılsın iyi misin bitanem.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin Simaycim
Niye uyuyamıyorsun blonde ?Ben 3 aydır öyle yatıp kalkıyorum. 4 -7 : (
Afiyet olsun kaptanım güzel seçim hurma yoğurt.GÜNAYDIN CANLARIMMM
KAPTANINIZ YARIN SABAHA ŞİMŞEKLER ÇAKTIRMAYA GELIYOR BUGUN HURMA DIYETINE BASLADIM BAKALIM GUN NASIL GEÇECEKNOT: DÜNKÜ SAGLIK BOMBASI TAM BAGIRSAK DOSTU ARAMIZDA KALSIN COK GUZEL ANLAŞTIK KENDISIYLE
@yazarhanim35
-Hayal
@flziso
@Kayıpdunya
@s i d e l y a
@TemelinSafinazi
Eki Görüntüle 3328084
Afiyet olsun ozim balım. Çok güzel bir menüHerkese günaydın,
dünkü menümü yazayım:
09:00
1 muz
12:30
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
15:00
1 adet armut
19:00
1 tabak fasulye yemeği
1 kase yoğurt
4 adet patates kroket
21:00
1 bardak şekersiz üzüm suyu
2 litre su
Elhan
Selamlarin en sıcağı gelsin sana daSelamm hanımlar![]()
Offf yine döktürmüşsün valla yarın kaç verdin çok merak ediyorum kaptanım afiyet olsunGÜNAYDIN CANLARIMMM
KAPTANINIZ YARIN SABAHA ŞİMŞEKLER ÇAKTIRMAYA GELIYOR BUGUN HURMA DIYETINE BASLADIM BAKALIM GUN NASIL GEÇECEKNOT: DÜNKÜ SAGLIK BOMBASI TAM BAGIRSAK DOSTU ARAMIZDA KALSIN COK GUZEL ANLAŞTIK KENDISIYLE
@yazarhanim35
-Hayal
@flziso
@Kayıpdunya
@s i d e l y a
@TemelinSafinazi
Eki Görüntüle 3328084
Afiyet olsun kankişimZencefil maydonoz karabiber ve limon canim az da bal ekledim
Sen niye uyumadınHer zaman ki gibi hayır![]()
Bir gece kuşu dahaBen biraz uyudum uyandım uyku kacti
Saol ablacım bencede perşembeye yakışır bir sistemAfiyet olsun kaptanım güzel seçim hurma yoğurt.![]()
Bende merak ediyorum reglim de geldi gelmek üzere amaOfff yine döktürmüşsün valla yarın kaç verdin çok merak ediyorum kaptanım afiyet olsun![]()
Ablacım beğendim ama doğru yerimi bilemedimRica etsem ilk sayfadaki kuralları okuyup beğendim atarsanız görüldü olarak kabul edeceğim kizlar.Etiketlemiştim hepinizi.
![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canımErkek arkadaşımla ayrıldık canım ona sıkkın hanım abla
Yaptın gene yapacağını heee
Tam isabet tatlımSaol ablacım bencede perşembeye yakışır bir sistem
Bende merak ediyorum reglim de geldi gelmek üzere ama![]()
Ablacım beğendim ama doğru yerimi bilemedim
İçin rahat olsun tatlimmYaptın gene yapacağını heeeYarın beni ezip geçecek diye aklım cikiyorrr
Bizde aynıAy en sinir olduğum şey ya. Benim eşim de öyle biraz. Tartışırız o ya da ben haklı olurum farketmez sessiz kalır. Sonra ben konuşmak zorunda kalırım tutamam kendimi ve hep ben barisirim asla kus duramam
Aykırı bir yarışmacının ben abla amaTam isabet tatlımKurallari bilmiyordum dememen için senet aldım senden
![]()
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sağ gösterip sol dan darbe gelir benceİçin rahat olsun tatlimm![]()
Bayılıyorum fotograf çekenlere ve kadraji güzel ayarlayanlara bende fotoğraf çekmekten cekilmekten çok hoslanirim