- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.393
- 348
- 30
HoşbuldumTrendyol
Ziyan etme tüketmeye bak bir etek para
Hosgeldin kacak
Bebegimm sorma daha yeni aldım elime telii tamda sen yazmışsınJou Bebegimm nerdesiiinn
Geçmiş olsun şimdi nasıl düştümü ateşibiraz.Bebegimm sorma daha yeni aldım elime telii tamda sen yazmışsın
Kızım hastada ateşi düşmeyince bide hafif öksürünce doktoruna gittik ilaclar verdi serum dedide daha dedim yapamayız onu zarzor elinde tutturduk acilde zaten anlıcağın ailecek perişaniz hiç boyle olmamıştık
Ayyy çok gecmıs olsun yaa keşke bebekler hıc hasta olmasa çok zorBebegimm sorma daha yeni aldım elime telii tamda sen yazmışsın
Kızım hastada ateşi düşmeyince bide hafif öksürünce doktoruna gittik ilaclar verdi serum dedide daha dedim yapamayız onu zarzor elinde tutturduk acilde zaten anlıcağın ailecek perişaniz hiç boyle olmamıştık
Bir şey olmaz muhtemelen buzlukta canımTrendyol
Ziyan etme tüketmeye bak bir etek para
Hosgeldin kacak
Evett yaaa bide huysuzzAyyy çok gecmıs olsun yaa keşke bebekler hıc hasta olmasa çok zor
Eh iste oynuyo abla arada 2 gündür vardı diştendir dedik ama ciddiciddi hasta olmuş sonuclar temiz çıkınca bilemedik isteGeçmiş olsun şimdi nasıl düştümü ateşibiraz.
Amin insallahh nergiscimmJou çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah tez zamanda
Bizde Derler ki çocuğun Hasta olduğuna yanmam huy degistirmesine yanarım derlerEvett yaaa bide huysuzzkocam ayrı hasta ben ayrı buneydi başimıza gelmedi ya
Kereviz, havuç, karnabahari az bı yumuşayıncaya kadar haşladim canım. İki kaşık zeytinyağı, istediğin baharatlarla karıştırdım tepsiye döktüm. Sonra yumurta çırpıp üzerine gezdirdim fırına gönderdim. Tadı con güzeldi.Elhan çıtırım karnıbahar yaptın ya dündü herhalde karılık sebzeli çiğden koydun demi k.baharı .
Hahahah dogru vallahiiBizde Derler ki çocuğun Hasta olduğuna yanmam huy degistirmesine yanarım derler
Teşekkür ederim bitanem
Çocuklar hasta olunca böyle oluyor maaleef,keşke hiç hastalanmasalar,en azından sonuçları temiz çıkmış buda çok güzel bir haber canımcım .Eh iste oynuyo abla arada 2 gündür vardı diştendir dedik ama ciddiciddi hasta olmuş sonuclar temiz çıkınca bilemedik iste
Kereviz yok alınmaz hiç bizde,k.bahar aldım kocaman hatta dediği n gibi hazırlyıp yiyim eşim hayatta yemez çünkü.Kereviz, havuç, karnabahari az bı yumuşayıncaya kadar haşladim canım. İki kaşık zeytinyağı, istediğin baharatlarla karıştırdım tepsiye döktüm. Sonra yumurta çırpıp üzerine gezdirdim fırına gönderdim. Tadı con güzeldi.
Evettt sadece bogaz enfeksiyon olmuş bogazını üşüttü sıpammÇocuklar hasta olunca böyle oluyor maaleef,keşke hiç hastalanmasalar,en azından sonuçları temiz çıkmış buda çok güzel bir haber canımcım .
Kereviz yok alınmaz hiç bizde,k.bahar aldım kocaman hatta dediği n gibi hazırlyıp yiyim eşim hayatta yemez çünkü.
Çok sağol çıtırım
Afiyet olsun ellerine sağlık tatlışım.Çocuklar hasta olunca böyle oluyor maaleef,keşke hiç hastalanmasalar,en azından sonuçları temiz çıkmış buda çok güzel bir haber canımcım .
Kereviz yok alınmaz hiç bizde,k.bahar aldım kocaman hatta dediği n gibi hazırlyıp yiyim eşim hayatta yemez çünkü.
Çok sağol çıtırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?