İletişime gecmeyerek seni cezalandiriyorsa umursama kuzum ya.. hepsi aynı bunlarinYok tartıştık sadece saçma sapan bir şeyden dolayı 2 gündür hiç iletişime geçmedi
Onun yerine kendi resmimi koydum instagram storymeİletişime gecmeyerek seni cezalandiriyorsa umursama kuzum ya.. hepsi aynı bunlarinwp durumuna neşeli güzel bir cümle bul yaz kahrolsun ....
Ben 3 aydır öyle yatıp kalkıyorum. 4 -7 : (Ay ben de taaa 4 te yattim sabah 7de kalktım
Teşekkür ederim hocam
Arayıp sormadıysa üzülme bile,değmez çünkü.Direkt kopmayı tercih etti o açıkçası hanım abla
Beter olsunOnun yerine kendi resmimi koydum instagram storyme
Üzülüyor insan ama değmiyorArayıp sormadıysa üzülme bile,değmez çünkü.
Beter olsun
İncittirmeyecegiz kızlarımızı
İnan değmiyor bile,sen hayatına odaklan sadece .Üzülüyor insan ama değmiyor
öyle önemli olan benim aslındaİnan değmiyor bile,sen hayatına odaklan sadece .
Senden bir tane var zaman başka yok sen önemlisin.öyle önemli olan benim aslında
Afiyet olsun canım. Özellikle akşam öğünündeki seçiminKahvaltı 10.00
1 yumurta ile omlet(kapya biber, soğan, sarımsak, maydonoz, domates, baharatlar)
7 zeytin
1 bardak ıhlamur
1 dilim beyaz ekmek(tb ekmeği kalmamıştı)
2 ceviz
Ara 12.30
3 kaşık kısır
Ara 16.00
3 kaşık kısır
Atıştırma zeytin domates
Akşam 19.00
Balık
Bol salata
Yeşillik
Su 1.5 litre
Kim yine ne oldu diyecektim ki sevgilin olduğunu okumuştum canim. Eğer seni seviyorsa hatasi varsa anlayıp döner sen canını sıkmaOnun yerine kendi resmimi koydum instagram storyme
Of çok fenaBen 3 aydır öyle yatıp kalkıyorum. 4 -7 : (
O ne canim?Günaydın güzeller son 1 kala içinsin ödem aticilar metabolizma çalıştırabilir
Kesinlikle öyle ablacımSenden bir tane var zaman başka yok sen önemlisin.
Bu kadar saçma sapan bir olaya kızıp sessizlikle cezalandırmasına sinirliyim aslında canımKim yine ne oldu diyecektim ki sevgilin olduğunu okumuştum canim. Eğer seni seviyorsa hatasi varsa anlayıp döner sen canını sıkma
Of çok fena
O ne canim?
Ay en sinir olduğum şey ya. Benim eşim de öyle biraz. Tartışırız o ya da ben haklı olurum farketmez sessiz kalır. Sonra ben konuşmak zorunda kalırım tutamam kendimi ve hep ben barisirim asla kus duramamBu kadar saçma sapan bir olaya kızıp sessizlikle cezalandırmasına sinirliyim aslında canım
Sen canını sıkma bile boşver .Kesinlikle öyle ablacım
Ne geliyorsa zaten başıma doğalligimdan geliyor hocamGünaydın Sibelcim. Bayılıyorum bu dogalligina
aç geldik aç gideceğiz şu dünyadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?