Aslında kıymalı yapmıştım ben sen kaçırmışsın onu dur atim tekrar üstüne Hindistan cevizi unu ile besamel sos yapmıştım dünkü nün üstüne sadece yoğurt döktüm dahada nötr sağlık bombesi olsun diyebu kıymalı kabaklı lazanya yine aynı işlem. Eki Görüntüle 3328010
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 yumurta sarısı
İpli, küflü peynir
Salata, ceviz
1 çay kaşığı kadar fındıklı tahin karışımı
Akşam
sadece bol salata
2 yumurta sarısı, peynir ve cevizi içine ekledim, ayrı ayrı uğraşmadım
Elhan , Ellssa
@kayipdunya
Teşekkür ederim ablacımMenun çok güzel perşembe menüsüne uygun olmuş. Rahatsızlığın umarım yarına son bulur.Afiyet olsun. Allah rahatlık versin.
Ruhen iyi hissetmiyorum kendimi canımnoldu canım sana? moralin iyi değil galiba. inşallah önemli birşey değildir.
Teşekkür ederim canım istemedi kuzum sadeceYaaa ben de kinoa alayım da yapayim bari çok canim çekti ama cuma akşamına falan yarın baya kasmam lazım minoa şişirir falan risk almiim
O ne yaa bomba olmusPeki kabağı 2 kat mi yaptın dedin yoksa ben mi yanlış anladım
görüntü yine her zamanki gibi muhteşem Ellerine sağlık canım Peki sen ikiz çocuklarla bu tabaklari nasıl hazırlıyorsun ikizlerin kaç yaşında?
En yakın zamanda yapacağım Teşekkür ederim tarif için
Öyleymiş Evet canım ama evde leblebi yoktu Ben de hurma ve yoğurt yerine Evdekilerden yedim bir buçuk gün yapmış oldum Hurma diyetini
Eneeee canım sen de mi başladın hurma diyetine bakalım kaç gün yapabileceksin Afiyet olsun
Granola çok tatlı gelmiyor mu sana bana çok tatlı geldiği için bir kere aldım bir daha almadım Afiyet olsun
Canım Tek öğün beslenmeye mi geçtin Afiyet olsun ve Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canımmuhteşem çıkartmaz inşallah çıkartırsada canın sağ olsun
Afiyet olsun cnm
harikaydı çok beğendim dene mutlaka
Oh yarasın bol eksi getirsin sana kuzum
Afiyet olsun️
Eski sağlığına bir an evvel kavuşmanı diliyorum cnm menun çok güzel afiyet olsun
afiyetler olsunnn kaptanimm
Saol cnm bnm toparlanmaya başladılar şükür
Onlarla beraber2 kat evet cnm yerken pişmanlık sıfır isterse bi dilim daha kat ye %100 sağlıklı ve kalorisi düşük bir öğün ki bayıldım favorim
Ayyy yok ben almayımO kokusuna bayılırım
Hayırdır önemli bişi değildir umarım.Ruhen iyi hissetmiyorum kendimi canım
Erkek arkadaşımla ayrıldık canım ona sıkkın hanım ablaHayırdır önemli bişi değildir umarım.
Sıkıntımı vardı yoksa.Erkek arkadaşımla ayrıldık canım ona sıkkın hanım abla
Yok tartıştık sadece saçma sapan bir şeyden dolayı 2 gündür hiç iletişime geçmediSıkıntımı vardı yoksa.
Biraz araya mesafe koyun daha sağlıklı olup düşünmek içinde faydalı olur.Yok tartıştık sadece saçma sapan bir şeyden dolayı 2 gündür hiç iletişime geçmedi
Evet canım öyle malesef 3 aydır böyle oldu : (Kıyamam yaa çok kötü uyuyamamak
Sağol canım senin menün de yine çok güzelAfiyet olsun mutfak ikizim.Muhteşem seçimlerden oluşmuş güzel bir menü
2 Kasım Benim Menüm
11.00 Omlet, maydanoz, domates, salatalik , peynir , zeytin, ceviz
17.00 Fırın karışık sebze ( karnabahar, kereviz , havuç, kabak , üzerine sarımsaklı yoğurt
Saat hatırlamıyorum bir mandalina
Dukan birası
Su
Ellssa
Günaydın Sibelcim. Bayılıyorum bu dogalliginaGünaydın herkese çok açım
Dukanla başladık güne
Ay ben de taaa 4 te yattim sabah 7de kalktımOda iyi. Ben de biraz uyuyup uyansaydım keşke.
Saat yine 04:00 oldu . Sabah olacak ben yine hala hiç uyumadım.
Teşekkür ederim hocamSade güzel bir menü. afiyet olsun.
Biraz araya mesafe koyun daha sağlıklı olup düşünmek içinde faydalı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?