Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ondan da sessiz ol.Bu kadar saçma sapan bir olaya kızıp sessizlikle cezalandırmasına sinirliyim aslında canım
Bize tebessüm ettirdi bu doğallık .Ne geliyorsa zaten başıma doğalligimdan geliyor hocam![]()
![]()
İşte ben onu yapmak istemiyorum dün günaydın mesajıma bile cevap vermeyen adama bu saatten sonra yazmamAy en sinir olduğum şey ya. Benim eşim de öyle biraz. Tartışırız o ya da ben haklı olurum farketmez sessiz kalır. Sonra ben konuşmak zorunda kalırım tutamam kendimi ve hep ben barisirim asla kus duramam
Sen canını sıkma bile boşver .
Önceliğim daima kendim canım zatenyazarhanim35 canım tavsiyedir. İkili ilişkilerinizde her zaman önceliğiniz kendiniz olsun. Asla ve asla karşı tarafı düşünmeyin. Taviz verdikçe değeriniz azalır. Ulaşılamaz olun. Boşuna dememişler kaçan kovalanır.
Zaten yazmıyorum bendeKendimi şey gibi
Sen ondan da sessiz ol.
Zencefil maydonoz karabiber ve limon canim az da bal ekledimO ne canim
Arkadaşlar güzel tavsiye perde bulunmuş hiç bir şey ve hiç kimse senden kıymetli değil canimİşte ben onu yapmak istemiyorum dün günaydın mesajıma bile cevap vermeyen adama bu saatten sonra yazmam
Önceliğim daima kendim canım zaten
Zaten yazmıyorum bende
Yazim hatası yapmış klavyeArkadaşlar güzel tavsiye perde bulunmuş hiç bir şey ve hiç kimse senden kıymetli değil canim
Kesinlikle öyle Nergis ablaArkadaşlar güzel tavsiye perde bulunmuş hiç bir şey ve hiç kimse senden kıymetli değil canim
Himm yani sen yazdın cevap vermedi mi? Bizim öyle değil ben konuşursam konuşur konuşmazsan Bi süre sessiz kalır eşim. Anladim pek iyi değil durum o zaman sen bosver kendini düşün canimİşte ben onu yapmak istemiyorum dün günaydın mesajıma bile cevap vermeyen adama bu saatten sonra yazmam
Önceliğim daima kendim canım zaten
Zaten yazmıyorum bende
Ooo bombaaaaZencefil maydonoz karabiber ve limon canim az da bal ekledim
Ben dün yine de her şeye rağmen dedim ben adımımı atayım diye günaydın yazdım ama sessiz kaldı kendi bilirHimm yani sen yazdın cevap vermedi mi? Bizim öyle değil ben konuşursam konuşur konuşmazsan Bi süre sessiz kalır eşim. Anladim pek iyi değil durum o zaman sen bosver kendini düşün canim
Ooo bombaaaa
Evde olsam ben de yapardım bir şeyler ama işlerinde biraz kisitli
Hep açızBize tebessüm ettirdi bu doğallık .![]()
![]()
Sabah ilk mesajinda günaydın deyip sonra aç oldugunu yazmana çok güldüm.
Gece yatarken de açız işin kötüsü![]()
Hatırladım bebeğim teşekkür ederimAslında kıymalı yapmıştım ben sen kaçırmışsın onu dur atim tekrar üstüne Hindistan cevizi unu ile besamel sos yapmıştım dünkü nün üstüne sadece yoğurt döktüm dahada nötr sağlık bombesi olsun diyebu kıymalı kabaklı lazanya yine aynı işlem. Eki Görüntüle 3328010