- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Umarım canısı fıtıktan şüphelendi doktorda.Insallah guzel sonuçlar alırsin ya
Diş kaşıyıcı var buzluktan çikarinca rahatlıyo ama bunu geceleri veremem iste oyüzden meme sevdası oluyo
Ohoo korumak ne demek elhan abla eksiye geçerim daha da ben Cuma’ya kadarCumaya kadar koruman ümidiyle yazarım
Tebrikler bitanem
Kız ne ettin
Teşekkürler canımSupeesinnn canım bravo
Kiz eksi eksi dir kilo.azaldikca vermek.daha zor oluyor neden moralini bozuyorsun aaaa
Bugece daha kötüydü ya saat başı uykunda ağlayarak uyandı hep hepte meme istedi bi elide durmuyo öbü meneye dokunuyo okşuyo sinirlerim hopluyoUmarım canısı fıtıktan şüphelendi doktorda.
Gündüz kaşıtı olursa diye dedim gece meme verince susuyorlarlar en azından.
Kolay değil bu zamanlar geçecek buda sen relax olmaya odaklan,zorlanıyor tabi dişi çıkarırken özellikle azılar filan zor çıkar.Bugece daha kötüydü ya saat başı uykunda ağlayarak uyandı hep hepte meme istedi bi elide durmuyo öbü meneye dokunuyo okşuyo sinirlerim hopluyo
Bak mantarın yoğurtla yenmemesi gerektiğini bilmiyordum, çok şaşırdımEvettt çoğunu biliyorumm hatta mantarada yoğurtla karıştırmamak gerekir allah muhafaza zehirleniyosun ama yapan varbenimki zaten etli yemek yemez bende etmiyorum izgara yap ye salatamız bol olur elbetki bide patates püresi ayran falan hic etmedim yanlarina aklima gelmezdi
Evettt kocamda hep der yoğurtla yapma diye hatta yanina yoğurt varsada beraber yemiceksin yani yoğurtlu mantar cok var tarifBak mantarın yoğurtla yenmemesi gerektiğini bilmiyordum, çok şaşırdım
Bir yoğurtlu mantar tarifim var
Oğlum da her yemeği yoğurtlu yer
Evettt ustu 2 alti 2 geliyo yanlarından yani yanak tarafından sonrada kopek disi gelecek yandıkKolay değil bu zamanlar geçecek buda sen relax olmaya odaklan,zorlanıyor tabi dişi çıkarırken özellikle azılar filan zor çıkar.
Zorlanması normal yani kolayına gelmiyor o dişler,biraz sabır sadeceEvettt ustu 2 alti 2 geliyo yanlarından yani yanak tarafından sonrada kopek disi gelecek yandık
Evet ablam baktımda patlamış gibi ama birazdaha patlamaya yer arıyo birazdan uyutacam hic dogru duzgün uyumadı bende kestiririm onlaZorlanması normal yani kolayına gelmiyor o dişler,biraz sabır sadece
77 ye cok yaklaşmıssın kızzzCuma: 78.20
Pazartesi: 78.30
+100 gr
Bugünden itibaren Sıkı diyete giriyorum cumaya kadar vericem sözElhan gezegenfeza
Evet ya cuma ya kadar 77 yi görmem lazım77 ye cok yaklaşmıssın kızzz
Benim canım kurufasulye istiyor, yanına bulgur pilavı, salataAkşama ne yemek var ya ben karniyarık yapmayı düşünüyorum dun akşam kıymasını yaptım uzun zamandır karnıyarık yediğimiz yoktuyarindan sonra sıki diyete giriyorum ablamm gezegenfeza olarmı kızmak yok ama
O 30 mu 300 mü oluyoya yarina kadar kırarsın bence saatte bir 200 zıpla miss gibiEvet ya cuma ya kadar 77 yi görmem lazım
Kurufasulye protein diyet ablaBenim canım kurufasulye istiyor, yanına bulgur pilavı, salata
Oğlanlara başka bişey yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?