- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Benim oğlanlar da terbiyesiz tavuk istiyorlarBenim canım kurufasulye istiyor, yanına bulgur pilavı, salata
Oğlanlara başka bişey yaparım

Kendime de yine ızgara yaparım belki tavuğu, ayransız salatayla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlanlar da terbiyesiz tavuk istiyorlarBenim canım kurufasulye istiyor, yanına bulgur pilavı, salata
Oğlanlara başka bişey yaparım
Pek istemezler, işten gelecekler sevdikleri birşey yaparım onlaraKurufasulye protein diyet ablamenunu begendim hahaha
oğlanlar yemezmi fasulyeyi
Bi anne olarak hepten öyle düşünürüz sevdiği birseyler ensevdiği yemeklerPek istemezler, işten gelecekler sevdikleri birşey yaparım onlara
ELhoş bildirecek once tablo ayarlıyor sanırım
Ohoo korumak ne demek elhan abla eksiye geçerim daha da ben Cuma’ya kadar
Teşekkürler canım![]()
Bu hafta bende karnıyarık yapicam ama bugün taze fasulye Salata olacak dünden pisirdim fasulyeyi dinleniyorAkşama ne yemek var ya ben karniyarık yapmayı düşünüyorum dun akşam kıymasını yaptım uzun zamandır karnıyarık yediğimiz yoktuyarindan sonra sıki diyete giriyorum ablamm
gezegenfeza olarmı kızmak yok ama
![]()
Fezom özelden bana atmani bekliyorum.
Canım patlicanlari yağda kızartırsan bir şey diyemem. Fırında yapanlar var tariflere bakabilirsin eşin begenir mi bilmem.Akşama ne yemek var ya ben karniyarık yapmayı düşünüyorum dun akşam kıymasını yaptım uzun zamandır karnıyarık yediğimiz yoktuyarindan sonra sıki diyete giriyorum ablamm
gezegenfeza olarmı kızmak yok ama
![]()
Firina közleyecem ablam az yağdaCanım patlicanlari yağda kızartırsan bir şey diyemem. Fırında yapanlar var tariflere bakabilirsin eşin begenir mi bilmem.![]()
Hadi bebeğimm saatte 200 birsey degil cok geliyo ama gercekten bana az bile ama daha fazla zıplamaya zorlamak istemiyorum kalp açısından sıkintılı olur oyuzden saatte yaparsak bitiririzz bu işi yaptın 200ü simdi 12 de yapcazHadi grupta zıplama challenge yapalım
Cuma yarışlarında bir arkadaş vardı. Ziplarken ısınmadan başladığı için beli incinmisti. Aylarca tedavi oldu. İsmini tam hatırlayamadım hatırlasam mesajını bulur eklerdim.Hadi grupta zıplama challenge yapalım
Ayyyyy tazefasulye sebze az kalorili iyi etmişsin yemeğimi yaptın akşama 1günde dinlenince daha güzel oluyor heeeBu hafta bende karnıyarık yapicam ama bugün taze fasulye Salata olacak dünden pisirdim fasulyeyi dinleniyor
Yanina corba ve zerdecallı yoğurt yerim tamamO zaman kolay gelsin tatlım.![]()
Tamam zıplarım daha kahvaltı yapmadım ben yaO 30 mu 300 mü oluyoya yarina kadar kırarsın bence saatte bir 200 zıpla miss gibi
Tamam varım 3 olmasa bile 5 e kadar bin yapsam olur mu ? kahvaltımı yapıyım hemen zıplamaya başlayım