- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Sadece bana kalsa suan 70lerde oldurdum ama şu direnç kırılmıyor abla çok uzuluyom artikTatlım halledecegini biliyorum.
Harikasın safişim.Günaydınbol eksili günler herkese
Ve tabikiii ben eksi ile geldim şaşkınım
Cuma 68.55
Bugün 67.65
Fark - 900 gr
Elhan gezegenfeza
İnatla üzerine gidiyoruz canım. Üzülme başaran sen olacaksın güven bana.Sadece bana kalsa suan 70lerde oldurdum ama şu direnç kırılmıyor abla çok uzuluyom artik
Marine ederken sakıncalımı bilmiyorumAaaa bilmiyodum bak sini gördüm bunu et ve süt ürünleri karıştıran çok aslinda abla ete doküp dolaba koyuyolar yumuşasın diye acaba yanlışmı
Evett et ekmek le yenmez kocam hiç yemez demekki doğru yapıyor bende mutlaka bi ısırık alıyorum ekmekle ben yanlış yapmışım ozaman
Iki ayrı et gurubu dediğin köfteyle tavukmu
Canım ekurime bakar mısınızGümaydınlar hanımlar bende sabah tartıldım 54.30 geldim ..
Yok direnicem bende zaten elbet kırılacak ama korkmuyo da degilm geçen yıl burada tam 5.5 ay uğraşmistim yine aynısı olrsa dayanamam sanirim o kadarİnatla üzerine gidiyoruz canım. Üzülme başaran sen olacaksın güven bana.
Ekürin 3 gündür açtı ondan yani inat ettim verecem diyeCanım ekurime bakar mısınız
Sen nasıl bir guzelliksin böyle.
Ellerine sağlık canımDün 4 kavanoz şakşuka yaptım eşim seviyor diye,uzaktan flörtleşirim artık,dün pazardan aldım biraz daha var onuda yapmam lazım dursun köşede kışın iyi oluyor .
Çok sağol gözümün nuruEllerine sağlık canım
Yaaa kıyamam . Oncacik artiyi dert mi edindin kendineEkürin 3 gündür açtı ondan yani inat ettim verecem diye
Evettt çoğunu biliyorumm hatta mantarada yoğurtla karıştırmamak gerekir allah muhafaza zehirleniyosun ama yapan varMarine ederken sakıncalımı bilmiyorum
Mesela etli yemeğin yanında ayran, cacık, yoğurt tüketmek doğru değil
Etli yoğurtlu mantı, çökerme kebabı ( çok severim), iskender bunlara örnek
Et varsa mutlaka salata olmalı, zaten başka birşey yenmeden de doyuluyor
Evet canım, iki hayvan etini karıştırmak da doğru deyilmiş
Kuru fasulyeye de et koymak doğru deyilmiş( eşim etsiz yemez)
Geçen gün programını uyguladığım yerde mantarlı, sebzeli kuru fasülye yaptılar, Birgül deneyeceğim
Öyle de vaktiyle bir arkadaşımız gücenince söz verdim karışmam daha diye
Hatta bu haftaya kadar menüleri okumuyordum bile, dayanamam dalarım diye
Yine böyle kalsın, kimse incinmesin
Sizlerde haklısınız kimi insanlar eleştiriye açık olmuyorFezom aynı şey benim de başıma geldi.Tatli yemeyeydin iyiymis, dediğim bir arkadaş dandunlugumdan başladı, senden kurtuldum çok şükürle bitirdi . İnsanları incitmek en büyük korkum ama incitilmeye de artık müsaade etmiyorum
Siklasmissindir kesin canım yağın kasa dönüşüyorZıplamaktan karnım indiğini farketrim acaba kaslarımmı sertleşti dahada kahvaltıda epey yedim hiç sişmedim
Anaaa kiz 1ayda anca sıkılaştimm hahaha bak hoşuma gittiiSizlerde haklısınız kimi insanlar eleştiriye açık olmuyor
Siklasmissindir kesin canım yağın kasa dönüşüyor
Aynen alıınca rahatsız etmeye başladı artık,dönem döenm alıp verecem artık sonu yok bunun çünkü.Yaaa kıyamam . Oncacik artiyi dert mi edindin kendineHarika bir kilon var . Yalnız eski hafifliğine alistigin için rahatsız etmiştir. Darısı bizim başımıza.
Ablaa sen nasıl oldun kafam gitti soramadım benim sıpa geceleri hep uyandı dişimiz malumm çok dertli bi diş geliyo resmenAynen alıınca rahatsız etmeye başladı artık,dönem döenm alıp verecem artık sonu yok bunun çünkü.
Rica ederim canımAa gerçekten çok doğru. Teşekkür ederim ablacım
Ben 3 gündür açtım resmen,cumarteside MR çekildi 15 gün sonra belli olacakmış ona göre dr randevusu alacam bekliyorum.Ablaa sen nasıl oldun kafam gitti soramadım benim sıpa geceleri hep uyandı dişimiz malumm çok dertli bi diş geliyo resmenaşırı uykusuzum
Insallah guzel sonuçlar alırsin yaBen 3 gündür açtım resmen,cumarteside MR çekildi 15 gün sonra belli olacakmış ona göre dr randevusu alacam bekliyorum.
Diş kaşıyıcı var buzluktan çikarinca rahatlıyo ama bunu geceleri veremem iste oyüzden meme sevdası oluyoDiş zordur umarım çok kolaylıkla çıkartır,eskiden taze soğan yada pırasa verirlerdi kşısın diye çok etkili oluyor oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?