- 18 Mart 2018
- 31.002
- 123.712
- 598
- 35
Daha öğrenecek çok şeyimiz var çookHAyır yaaaa bana deyin hahahaha bilmediğum şeylerde çikıyo meselaElhan ablam turp şişiriyor dedi bilmiyodum iyiki dedi hatta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha öğrenecek çok şeyimiz var çookHAyır yaaaa bana deyin hahahaha bilmediğum şeylerde çikıyo meselaElhan ablam turp şişiriyor dedi bilmiyodum iyiki dedi hatta
Fezom aynı şey benim de başıma geldi.Öyle de vaktiyle bir arkadaşımız güvenince söz verdim karışmam daha diye
Hatta bu haftaya kadar menüleri okumuyordum bile, dayanamam dalarım diye
Yine böyle kalsın, kimse incinmesin
Tatlım halledecegini biliyorum.
Katılıyorum ne kadar biliyoruz desek de bilmediğimiz birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Sahi bugün senin omleti yapacağım üşenmezsen tarifi bir daha yazabilir misinHAyır yaaaa bana deyin hahahaha bilmediğum şeylerde çikıyo meselaElhan ablam turp şişiriyor dedi bilmiyodum iyiki dedi hatta
Aaaa bilmiyodum bak sini gördüm bunu et ve süt ürünleri karıştıran çok aslinda abla ete doküp dolaba koyuyolar yumuşasın diye acaba yanlışmıŞimdi gördüm kuzum
Müsadenle senin menünü örnek göstererek hepimizin yaptığı yanlışa dikkat çekmek istiyorum
Akşam menüsünde hem ızgara köfte hem tavuk ızgara var, iki ayrı et grubu karışmış, bir de ayran içmişsin, üstelik ekmek te var
Et ve süt ürünleri karıştırılmamalı
İki ayrı et grubu karıştırılmamalı
Et, ekmekle deyil bol yeşillikle yenmeli
Bunu denedim, fazla yediğim halde hiç şişkinlik olmadı ve daha uzun süre tok tuttu
Kırdıysam affet
kendime sözüm vardı, kimsenin menüsüne karışmayacaktım, bundan sonra sözüme sadık kalmaya devam edeceğim![]()
Canım gayet iyi . Bu kadarcık ödem hiç bir şey değil.
Eskiden bende çok karıştırırdım, neyseki kıyma yemiyorum, sadece tavuk tercih ediyorumOlur mu kaptanım. Buraya neden yazıyoruz menülerimizi, yanlışımız varsa bilelim diye teşekkür ederim ben sana güzel uyarın için
İki ayrı et grubunu mangal dışında yemiyorum genelde evet haklısın kesinlikle iyi değil ama arada oluyor zatenayran da kola içmeyim diyeydi
neyse zaten yılın son pikniğiydi
![]()
Hâlbuki senin uyarıların bile çok tatlışFezom aynı şey benim de başıma geldi.Tatli yemeyeydin iyiymis, dediğim bir arkadaş dandunlugumdan başladı, senden kurtuldum çok şükürle bitirdi . İnsanları incitmek en büyük korkum ama incitilmeye de artık müsaade etmiyorum
![]()
Hahahaha keske not defterimde silmeseydim ama tekrar özenle yazayim sidoşKatılıyorum ne kadar biliyoruz desek de bilmediğimiz birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Sahi bugün senin omleti yapacağım üşenmezsen tarifi bir daha yazabilir misin![]()
Buradan uzak olmasan ihtiyacın olan motivasyona ulaşırsın. Kuzum bir şekilde çözümü sen bulacaksın. Ben her zaman destek olmaya hazırım. Takım kaptanin , arkadaşlar da öyle.Cevap verdim. Gün içinde okulda çok yoğun oluyorum. Daha sonra eve gittiğimde direkt çocuklarım geliyor hiç vaktim olmuyor. Birde kilo vermek konusunda çok motive değildim bunun da etkisi vardi
Aa gerçekten çok doğru. Teşekkür ederim ablacımEskiden bende çok karıştırırdım, neyseki kıyma yemiyorum, sadece tavuk tercih ediyorum
Ekmeği zaten kestim
Ayran aklıma gelmez ama cacık yapardık, çok kalabalık olmazsa onu da yaptırmıyorum
Yemekle birlikte içecek almak yemeğin düzgün hazmedilmesini önleyip çöp olmasını sağlıyormuş, su içmezsek rahat yutabilmek için bol çiğnemek gerekir, zaten ağızda hazım başladığı için yediklerimiz çöp olmuyor
Çok tesekkur ederim. Daha çok girmeye çalışacağım. Kendimi bu moda sokmam lazimBuradan uzak olmasan ihtiyacın olan motivasyona ulaşırsın. Kuzum bir şekilde çözümü sen bulacaksın. Ben her zaman destek olmaya hazırım. Takım kaptanin , arkadaşlar da öyle.![]()
Kibir demiyorum tatlım beni tanımamış diyorum sadece.Hâlbuki senin uyarıların bile çok tatlışamaaan ne kibirli insanlar var onu da görmüş oluyoruz
![]()
Çok teşekkür ederim bitanem. Bir kere yaparsan bir daha unutmam inşallahHahahaha keske not defterimde silmeseydim ama tekrar özenle yazayim sidoş
Şimdi önce domates ve biberleri kesiyoruz yağlö tavada diziyoruz kapağini kapatıp pişiriyorum biberlerde kızarsın cok daha güzel olur piştimi üstlerine pulbiber karabiber ve kekik serp tuzda aynı şekilde
Omlee gecelim gözkararıyla attim aslında
2 yumurta
Biraz yulaf
Suda bekletilmiş cahia tohumu oda 5 dk bekletsen az suda hemen sisiyor
Cörek otu
Dereotu
Az tuz
Domateslerede üstlerine gezdir altı ustü kapagiyla cevir
Eki Görüntüle 3314421
Istersen Gene atarım bitanem merak etmeÇok teşekkür ederim bitanem. Bir kere yaparsan bir daha unutmam inşallah![]()
Çok haklısın, ben günlerce ağlamıştım ne dedimki diye ve tekrar takıma girmek için kendime o şartı koştum, orda söz verdim, tekrar döndüm. Yoksa benim için tekrar gelmek söz konusu bile olmazdıFezom aynı şey benim de başıma geldi.Tatli yemeyeydin iyiymis, dediğim bir arkadaş dandunlugumdan başladı, senden kurtuldum çok şükürle bitirdi . İnsanları incitmek en büyük korkum ama incitilmeye de artık müsaade etmiyorum
![]()
Rica ederim bitanem. Hayat tarzımızı biraz değiştirirsek inan vucudumuz da değişecek.Çok tesekkur ederim. Daha çok girmeye çalışacağım. Kendimi bu moda sokmam lazim
Çok şükür geldin fezom.Çok haklısın, ben günlerce ağlamıştım ne dedimki diye ve tekrar takıma girmek için kendime o şartı koştum, orda söz verdim, tekrar döndüm. Yoksa benim için tekrar gelmek söz konusu bile olmazdı![]()