Misafirlik işi bozmuş kuzum. Onun dışında gayet güzel menun.İyi gecelersabahları çok aç uyanıyorum pkos var, sanırım insülin direnciyle alakalı üstelik gece boyu emziriyorum da gündüz de çok emiyor oğlum o yüzden çok iştahım açık dayanamıyorum pek kaçamaklar kaçınılmaz oluyor napacağım bilmiyorum
Sabah 9.00
Eki Görüntüle 3314231
Ara 11.20
1 avuç alıç
Yarım muz
Akşam 16.00
2 şiş et mangal
Salata
El kadar ekmek
Ayran
Turşu
19.30 misafirlikteydik
3 küçük gofret (hoşbeş)
1 küçük jöleli bisküvi
Az şekerli çay 1 bardak
Su 2 lt Ye yakın
500 ml bitki çayı
Elhan @gezegenfeza
Ipim yok yollasana çocuklar uyurken yapayım kargoyla 5 güne gelirOzaman ip atlakaçırdıysan aboovv
Bende yarın sabaha kızartma bırakıyorum biberli soslu etmistim yemedim yiyemedim gözüm çok fena kaldı sabah ilk çayla kahvaltıda çok severim az bise ayırdım kendime yiycemsonrada 1000 atlama ederim
Cuma günü yemelerini ozledim ben de.Ya gerçekten gelseler ne iyi olur
Hele fesooo, açım demesini özledim
Bende sufle yemeyi özledim abla kalbim ye diyor aklım hoşt diyor aklımı dinliyorum şimdilikCuma günü yemelerini ozledim ben de.magnolya denilince aklıma geliyor hep.
Genciz çıtırız anamBende 29 kuzumçıtırızzz kızzz
Hoştu dinlemek mantıklı iyi yapıyorsun. Cuma günü için kilo verirsem diye ödül yapabilirsinBende sufle yemeyi özledim abla kalbim ye diyor aklım hoşt diyor aklımı dinliyorum şimdilik
Kız yapma bunu. Yarın sabah tartı var. Hamur ödem yapar.Poğaça yaptim gelçocuklar uyurken
Bende 39 ama ruuhum 19Bende 29 kuzumçıtırızzz kızzz
Miss gibiii hepimizz çıtırızzz kizzzzKız yapma bunu. Yarın sabah tartı var. Hamur ödem yapar.
Bende 39 ama ruuhum 19
Cuma günü akşam yemeği niyetine planlıyorumHoştu dinlemek mantıklı iyi yapıyorsun. Cuma günü için kilo verirsem diye ödül yapabilirsinSufle biraz masum gibi
Inattlaa yemicemmmYolu yarilamana 1 sene kalmisgece gece moralini bozayım da tatlilara gömül
Ipsiz atla ipim benimde yok elinlen ip atliyor gibi çevirrrIpim yok yollasana çocuklar uyurken yapayım kargoyla 5 güne gelir
HahahBeceremiyorum onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?