- 25 Ağustos 2019
- 61.780
- 117.132
- 698
- 31
Başka sansımiz yokkHayali ip![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka sansımiz yokkHayali ip![]()
HUrmali yogurt bence cok iyi yarayacak60 ucundan da görsem Kasım'da razıyım
Daha ne spor yaparım ne ip atlarım. Artı çıktımBaşka sansımiz yokkherşey bi yolu var hopla bitsin
![]()
Eşime aldırdım. Napacaksin bu kadar hurmayı diyor. Yiyeceğim dedim. Şeker komasına girersin diyor. Dört gün boyunca yoğurt hurma yapacağım. Okulda da activa yoğurt ile 2 hurma idare eder beni.HUrmali yogurt bence cok iyi yarayacak
Daha ne spor yaparım ne ip atlarım. Artı çıktım![]()
Suya koyunca sekeri gidiyomuş ha bununn bide ondan suya koyması gerekiyornuş genelde banada dedi napcan hurmayı saçmalama emziriyosun iyice halsizlık olcan dediEşime aldırdım. Napacaksin bu kadar hurmayı diyor. Yiyeceğim dedim. Şeker komasına girersin diyor. Dört gün boyunca yoğurt hurma yapacağım. Okulda da activa yoğurt ile 2 hurma idare eder beni.
Evet benim takımdan çok eksik var@Beth18 pilin bitmişti cumartesi tartilirim demiştin canım .![]()
Bende umarım ilerde senin gibi anne olurum![]()
![]()
Yaaaaa ogünlere çok sabırsızlanıyorum kuzuş yaarabbim herkesi bu duyguyu tattıırsın inşaallahh
Harika afiyet olsun.İyi akşamlaaar bugün menüm
Kahvaltı yok
Öğlen 2 tabak ıspanak yoğurt
Akşam balık yanına salata 1 dilim ekmek
blonde ambition
![]()
Niye ben neyim heeeehhhh![]()
Poğaça yaptim gelçocuklar uyurken
Siboş Kasımdan sonrada devam edeceksin ama demi. Belki ara tatilde sende diyete ve buraya ara vereceksindir ama ara tatil bitişi tekrar aramıza gelip devam edersin diye düşünüyorum öyle mi?60 ucundan da görsem Kasım'da razıyım
Açim açEvet benim takımdan çok eksik varGerçi sorun olmaz kişi sayısına göre bölücez demistin ama bu kızlara tam da bu haftaya başlarken ne oldu bilmiyorum.
olursun tabi
ben küçük anne oldum 24de hamileydim canım 25imde bebişim vardı ondan genç anne kız olduk şimdi arkadaş gibi olmaya başladı bana
Amin canım.
Harika afiyet olsun.
Bir dur bir kıskanma hemen
Heeeyyyy ne oluyor orada ben daha burdayım
şurda ne güzel tatlış tatlış konuşurken benim elime sopayı aldırmayın
Siboş Kasımdan sonrada devam edeceksin ama demi. Belki ara tatilde sende diyete ve buraya ara vereceksindir ama ara tatil bitişi tekrar aramıza gelip devam edersin diye düşünüyorum öyle mi?
Sabah suya koyarım canım. Sabah kahvaltı iki yumurta yiyeceğim.aksama da şekeri çıkar.cok yaptın gercekte
Suya koyunca sekeri gidiyomuş ha bununn bide ondan suya koyması gerekiyornuş genelde banada dedi napcan hurmayı saçmalama emziriyosun iyice halsizlık olcan dedi
Kasım'da gitme işine sıcak bakmıyorum kuzum artık. Yıkım işine yeni yukarı taraflara başlamışlar. Kasıma kadar bitmez. Gidip tekrar o manzarayı görmek istemiyorum açıkçası. Daha yeni yeni toparlaniyorum. Tekrar dön başa yapmayayım.Evet benim takımdan çok eksik varGerçi sorun olmaz kişi sayısına göre bölücez demistin ama bu kızlara tam da bu haftaya başlarken ne oldu bilmiyorum.
olursun tabi
ben küçük anne oldum 24de hamileydim canım 25imde bebişim vardı ondan genç anne kız olduk şimdi arkadaş gibi olmaya başladı bana
Amin canım.
Harika afiyet olsun.
Bir dur bir kıskanma hemen
Heeeyyyy ne oluyor orada ben daha burdayım
şurda ne güzel tatlış tatlış konuşurken benim elime sopayı aldırmayın
Siboş Kasımdan sonrada devam edeceksin ama demi. Belki ara tatilde sende diyete ve buraya ara vereceksindir ama ara tatil bitişi tekrar aramıza gelip devam edersin diye düşünüyorum öyle mi?
Corba ve salatalıkla duruyorumBen de
Evett aksama yiycen nasılsa aynenSabah suya koyarım canım. Sabah kahvaltı iki yumurta yiyeceğim.aksama da şekeri çıkar.
Kasım'da gitme işine sıcak bakmıyorum kuzum artık. Yıkım işine yeni yukarı taraflara başlamışlar. Kasıma kadar bitmez. Gidip tekrar o manzarayı görmek istemiyorum açıkçası. Daha yeni yeni toparlaniyorum. Tekrar dön başa yapmayayım.
Tabi tabi kesin ondandırAçim aç![]()
O zaman kasımda da diyete devam edersin canım Hedef kilon kaç ?Sabah suya koyarım canım. Sabah kahvaltı iki yumurta yiyeceğim.aksama da şekeri çıkar.
Kasım'da gitme işine sıcak bakmıyorum kuzum artık. Yıkım işine yeni yukarı taraflara başlamışlar. Kasıma kadar bitmez. Gidip tekrar o manzarayı görmek istemiyorum açıkçası. Daha yeni yeni toparlaniyorum. Tekrar dön başa yapmayayım.
Hayırlısı olsun canım benimAynen. Nobetim Perşembe idi pazartesi günü ile değiştik bu haftalık arkadaşla. Yarın nobetciyim gözüm aydın![]()
Sensiz buralar pek sessiz oluyo kızz bidaha çıkma dışarıTabi tabi kesin ondandır
O zaman kasımda da diyete devam edersin canım Hedef kilon kaç ?
Canım ikiside tutmaz kiCorba ve salatalıkla duruyorum![]()
Sensiz buralar pek sessiz oluyo kızz bidaha çıkma dışarı![]()
Yakında gelicem fezomOy oy kimler gelmiş, hoşgelmiş.
Gelsen de iki lafın belini kırsak![]()
Evett canımm yoğurt iyi fikir oldu bir iki kaşık yiyeyimde bastırsın bide 18.00 da yedim doymustum baya da instada dolaşıp habire yemek görünce hepten acıktımCanım ikiside tutmaz ki☹ Keşke tok tutacak bir şeyler ekleseydin salataya tavuk yada Ceviz yada hellim peyniri kızartıp atabilirdin . Onlar o şekilde çoktan eriyip gitti bile şimdi tabi aç olursun yaaa kıyamam . Kötü olduysan bir kaç kaşık yoğurt ye üstüne su iç bastırsın tatlım yoğurt hiç bir şey yapmaz zaten