Teşekkür ettim hocam. Guru olmasaymis bari ismimiz.Yazılımla ilgili canım o. Değiştiremiyoruz.
Bugun ki Menüm
Kahvaltı
Krep
Domates
Peynir
Akşam
1 kase çorba
1 tane but tavuk
Günü kahvalti ve ekmeksiz akşam yemegiyle kapatiyorum ara ara soda ve yesilcayda tükettim
2lt su 3e tamamlarım
Elhan blonde ambition
Hahahahahaha kızz ne guzel laftı bu ulan sen varya
Yürü beee SibelimmmBiz bu yola kellemizi koymuşuz. Ölmek var dönmek yok tövbe tövbe
Bende menümü yazayım
Kahvaltı 4-5 çatal patates kızartması
2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 bardak çay
1 yarım dilim ekmek
Ara öğün
2 küçük mandalina
Sonra bir ara öğün daha yaptım
1 mandalina
Akşam
7-8 yemek kaşığı Hatay tava
Elhan blonde ambition
Vallahi özel bir şey yok kabağı rendeliyorumaci biber doğrayıp az yagda soteleyip yumurta kırıyorum karabiber pul biber ohhh misssss tavsiye ederim
Hiç korkma benim mavi kızım, göster mavinin gücünüBi gözüm korkmadı değil amaaa hazırım
Unuturmuyum kaptım seniKız ben unutulck kız mıyım nasıl biriniz beni almazsınız
Aslında hepinizi isterdim ama işteİlk beni seçmene şaşırmadım değilama mutlu da oldum. Seni mahçup etmeyeceğim kaptanımm
Biz yakın değil birebir aynı kilodayız o yüzden lavişimle rakip olduk bileee@Lavinia_98
Kaptanım aslında eskiden yüzde hesaplardık. O şekilde daha adil oluyordu. Bı ebebi vardır mutlaka ama ben yine de merak ettim neden o şekilde yapmıyoruz
Ahahhha heyyt be kaptanım yapıyorsun bu işi
Tecrübe konuşuyor
Mavişlerim, siz burdan kopye çekebilirsiniz ama sakın çaktırmayın❤Kırmızı Takım ❤
Ysmnondr
@sonundaoldu
sibel_84
yazarhanim35
@flziso
@menekse_kokusu
@sudansebep
@Beth18
@zeyneppk
Kırmızı takımın güzelleri , bu hafta birlikte çok mutlu mutlu kilo veriyoruzzzzz
Hadi bakalım hepinize çok güveniyorum.ve hepinizi çok seviyorum ❤ sizden çok umutluyum.
Bol bol sporlar yapılsın Dukan biraları, ödem çayları, detoks suları içilsin Bu hafta bomba gibi olacağız
maşallah canım.
pazartesi
Yürü beee Sibelimmm
Aldım tarifi harikaymış ben de yapacağım bu çokta tok tutar❤
Hahahahahah dedim acaba benimi iltifat ediyorduda vazgectiNe meraklısın. Beni sevdiğini yazmıştı. Kıskanırsin diye sildi
Mavişlerim, siz burdan kopye çekebilirsiniz ama sakın çaktırmayın
Vermem tabiOyyyygezegenim vermez beniii
YaaaŞifreliSır söylenmez
Benim kızlarım yapmazHocaaammmmm bakarmısınız kopya çekenler var
Günahımızı alirr kaptanimBenim kızlarım yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?