Öyle vallaha kuzum yumurtlamam ne zaman oluyo belli olmuyodu benimm megersem zayıflamam gerekiyormuş benimki bebe olcak öylede olmuştuDüzensizlik çok kötü
Sirkey bende hiç duymamıştım nevoştan duydum bunuda etklili oluyormuş,hatta bir arkadaş deneyerek bıraktırmıştı kızına.
Çok uzun süre emzirincede evet bırakması daha zor oluyor,biraz daha devam edip bırakması lazım.
Hep iyi ol dikkatet kendine
Sirkey bende hiç duymamıştım nevoştan duydum bunuda etklili oluyormuş,hatta bir arkadaş deneyerek bıraktırmıştı kızına.
Çok uzun süre emzirincede evet bırakması daha zor oluyor,biraz daha devam edip bırakması lazım.
Hep iyi ol dikkatet kendine
Bi yükselis bi veriş olucak ablam kendi kilonda kalman cok daha güzel 58.9 lara kadarGünaydınlar tarçınlı kahvemi içiyorum,tartıldım tam 55 kilo geldim geceye kadar gene yükselir tabi
Zamanı geliyor o tarihlerde balarsın bıraktırmak için ..Evet ablam şubat mart gibi bıraktırmaya başlayacam
Aynı kilodas kalmıyorsun zaten slıp vermeler devam ediyor,çizelgemi bile değiştirmedim hiç gözüm orada hep.Evet ablam şubart mart gibi bıraktırmaya başlayacam
Bi yükselis bi veriş olucak ablam kendi kilonda kalman cok daha güzel 58.9 lara kadar
Evet ablamm gece meğersem bizle uyumak istiyo ondan sık kalkıyormuş yatağımızda cok guzel uyuduk bugeceZamanı geliyor o tarihlerde balarsın bıraktırmak için ..
Bende allahın izniyle 53 e düşsemde istediğimi yiyip 58lere çıksam ordan sonra formumu korumak istiyorum hahahaha nasıl fikirAynı kilodas kalmıyorsun zaten slıp vermeler devam ediyor,çizelgemi bile değiştirmedim hiç gözüm orada hep.
Afiyet olsun Hayalcim.
Yanınıza almaya çok alıştırma derim bir alışırsa gitmek istemez,arada olurda çok ta fazlası olmasın.Evet ablamm gece meğersem bizle uyumak istiyo ondan sık kalkıyormuş yatağımızda cok guzel uyuduk bugece
Bende allahın izniyle 53 e düşsemde istediğimi yiyip 58lere çıksam ordan sonra formumu korumak istiyorum hahahaha nasıl fikir
Ablam zaten alıştı alışacağina 20 gunlugune memlekete gittim düğün flaan vardı kuzenimin ordan sonra kopamadı bizden cok ugraştım kendi yatağına bazen iyiydi bazen gene sapıtıyo sürekli kalkıyo yatağımı dar geliyo da bizim yatağa raahat ediyo oda olabilirYanınıza almaya çok alıştırma derim bir alışırsa gitmek istemez,arada olurda çok ta fazlası olmasın.
Birazda vücutla alakalı benc,ben çok koruyamadım o kiloyu gerçi tatiller mahvetti yiyince geri aldım,korumak önemli sen başar bari koorumayı
20 günde alışmış zaten gayet normal,herşey olab,lir yada sizleri kandırıyor bunlar çok akıllı varya kullanıyorlar hemen anne babayı çok tatlı oluyorlar keratalarAblam zaten alıştı alışacağina 20 gunlugune memlekete gittim düğün flaan vardı kuzenimin ordan sonra kopamadı bizden cok ugraştım kendi yatağına bazen iyiydi bazen gene sapıtıyo sürekli kalkıyo yatağımı dar geliyo da bizim yatağa raahat ediyo oda olabilir
Sorma ablamm gercekten bak ağzım açık kalıyorr daha simdi diyoki baba parka diyo20 günde alışmış zaten gayet normal,herşey olab,lir yada sizleri kandırıyor bunlar çok akıllı varya kullanıyorlar hemen anne babayı çok tatlı oluyorlar keratalar
Bu daha bişi değil biraz daha büyüsün ne hşkayeler anlatacak herkeseSorma ablamm gercekten bak ağzım açık kalıyorr daha simdi diyoki baba parka diyo1.5 yaşinda cok erken başladı konusmaya birsey buluyo kaçıyo baska yere biliyo elinden alıcağimı bi koşuşu var allahımm
Abooovc hahahaha ablamm korktum yanında birşey edemez oluyoruz zatenBu daha bişi değil biraz daha büyüsün ne hşkayeler anlatacak herkesekoşuşları zaten paytak paytak oluyorminnoşların .
Hazırla kendini bildiğin ayaklı gazete oluyorlar ne duyarsa yetiştiriyorlarAbooovc hahahaha ablamm korktum yanında birşey edemez oluyoruz zaten
Baksen sıpayaaaa ağzındada tutmazlarr kızzzHazırla kendini bildiğin ayaklı gazete oluyorlar ne duyarsa yetiştiriyorlarbide hayal dünyaları acayip çalışıyor bizim minnoşta öğretmenine gidip annemle babam afrikaya gittiler demiş
Antalya'dan yazlık alalım dedim çok pahalı orası anneanne dedi,sen nerden biliyon dedim öyle duymuştum dediBaksen sıpayaaaa ağzındada tutmazlarr kızzz
Hahahahaha evett cok fenalarr yaaa ablam konuşulmuş demeekkiAntalya'dan yazlık alalım dedim çok pahalı orası anneanne dedi,sen nerden biliyon dedim öyle duymuştum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?