- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Herjhalde ya okuldan duydu yada evde hayatla ilgili konulardan kaptı hınzır işteHahahahaha evett cok fenalarr yaaa ablam konuşulmuş demeekki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herjhalde ya okuldan duydu yada evde hayatla ilgili konulardan kaptı hınzır işteHahahahaha evett cok fenalarr yaaa ablam konuşulmuş demeekki![]()
afiyet olsun, kaşar peynirli yulaf lapasını ben de deneyeyimOzzybal
Elhan
Açkarna;tarçınlı su
11.30
Yualf lapası içine kaşar peynir
13.30
Filtre kahve
14.00
Patates püresi 2 yemek kaşığı(kızımındı bıraktı)
15.00
1 büyük bardak dukan birası(2poşet kaynarsu 1bardak yesilcay yarım limon 1madensuyu)
18.00
Zeytinyağında kavrulmuş kabak ve yoğurt karışımı
3litre su(bitti bile)
Çok dengeli, süper
2 dilim ekmek ya da 2 adet tulumba birer tane daha iyi olurdu, afiyet olsun
Kulağı sizde öbür kulağı obür taraftaHerjhalde ya okuldan duydu yada evde hayatla ilgili konulardan kaptı hınzır işte![]()
![]()
Meyveli şeyler sevmediğim için öyle ediyorum tuzlu ediyorum canoafiyet olsun, kaşar peynirli yulaf lapasını ben de deneyeyim
Çok dengeli, süper
2 dilim ekmek ya da 2 adet tulumba birer tane daha iyi olurdu, afiyet olsun
Herhalde anlamak mümkün değil bunlarıKulağı sizde öbür kulağı obür tarafta![]()
Ben de yoğurtlu, tuzlu yaptım ama bu cazip geldiMeyveli şeyler sevmediğim için öyle ediyorum tuzlu ediyorum cano![]()
Yap kuzum ben seviyorummBen de yoğurtlu, tuzlu yaptım ama bu cazip geldiyarın sabah yaparım artık
Cok dikkatli olmak lazımHerhalde anlamak mümkün değil bunları
Kesinliklee dikkat etmek lazımCok dikkatli olmak lazım![]()
kusura bakma canim ya birkac gundur alisverise gitim isten sonra, zumba mumba sonrasi komsuyla bulustum derken eve gec geldim cocuklari uyutup uyudum. Ama gec de olsa yazacagim. Hatta yazacaklarim var dun yeme bozuklugu uzerine bir uzmanla gorustum. Onerilerini birzdan yazacagim.Aşiretlerimmm hersey yolundamıhicbiriniz ses seda olmuyo heleki @Zeytur göremedim seni hiç menüleriniz paylaşın lütfen cekinmeyin ne yediklerinize hepimiz yapıyoruz kaçamakları
@bls61(geçmiş olsun canım)
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@Zeytur
DeryaOnDiet
@zeyneppk
@Tempus
Canımm epeyy tempo geçmis dünkusura bakma canim ya birkac gundur alisverise gitim isten sonra, zumba mumba sonrasi komsuyla bulustum derken eve gec geldim cocuklari uyutup uyudum. Ama gec de olsa yazacagim. Hatta yazacaklarim var dun yeme bozuklugu uzerine bir uzmanla gorustum. Onerilerini birzdan yazacagim.
Benim kilodan düzensizdi aylarca olmazdımÖyle vallaha kuzum yumurtlamam ne zaman oluyo belli olmuyodu benimm megersem zayıflamam gerekiyormuş benimki bebe olcak öylede olmuştu
Bebe babayla daha iyi uyuyormuş. Baba anneye göre daha az stresli olduğu için. Annenin stresi bebeye geçiyormuş.Evet ablamm gece meğersem bizle uyumak istiyo ondan sık kalkıyormuş yatağımızda cok guzel uyuduk bugece
Bende allahın izniyle 53 e düşsemde istediğimi yiyip 58lere çıksam ordan sonra formumu korumak istiyorum hahahaha nasıl fikir![]()
uzun zamandir aklimdaydi yeme bozuklugu uzmaniyla konusmak.Canımm epeyy tempo geçmis dün![]()
Tabi canım aynennBenim kilodan düzensizdi aylarca olmazdımhormon bozukluğu yapıyor vücuttaki yağ
uzun zamandir aklimdaydi yeme bozuklugu uzmaniyla konusmak.
Simdi soyle onerilerde bulundu. Oncelikle fazla yemenin stresten kaynakligini kabul etmemiz lazim dedi. Ve ilk adim olarak stresi azaltmak icin vucudumuzdeki kaslari duzenli olarak gevsetmemiz lazimmis.
asagdaki videoyu gunde bir kez ama gun icerisinde hava kararmadan yapmamiz lazim, hergun en az 3 ay boyunca:
ve hergun gece uyumadan once su video yapilacak: (bunun turkcesini bulamadim, autogenny schultza teknigi diye aratabilirsiniz.
Bu videolarin yani sira, diyetisyen listesi veya herhangi bir saglikli yeme listesine adim adim basliyoruz. Mesela ilk 3 gun sadece kahvaltimizi olmasi gerektigi gibi(listeye uygun veya bize uygun ama saglikli olarak) yiyyoruz. sonra buna ogle yemegini ekliyoruz, sonra aksam yemegini ama adim adim.
Bu hafta menülerin çok iyiydiYarın sabah kendime kralicelere layık bir kahvaltı düşünüyorum. Tabi erken kalkabilirsem. Üç gündür gronala ile gidiyoruz.