- 25 Ağustos 2019
- 61.424
- 115.346
- 698
- 31
Benim bitti içecek dermanım kalmadıÇift mesaj gene
Hadi su içelim boşa gitmesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bitti içecek dermanım kalmadıÇift mesaj gene
Hadi su içelim boşa gitmesin![]()
Cuma bildirimi ile gel tatlımSelam kızlar başladınız mı bende katılabilir miyim
Teşekkür ettim hocamBugün kabak günü gibi olmuş
Afiyet olsun canım![]()
Valla öyle değilmiş. Bugün diyetisyene bir uğradım da. 1200 kalorinin altına düşersen vücut kendini kilitler dedi.Açlık demek yağ yakimi demek![]()
Tamamdir cuma sabahtan başlıyoruz diyelim ozaman çok kilo aldım yaz boyu boşa gitti 3 aylik emeğimCuma bildirimi ile gel tatlım![]()
Kararını verdiysen kısa sürede gider onlar. Üzme kendini.Tamamdir cuma sabahtan başlıyoruz diyelim ozaman çok kilo aldım yaz boyu boşa gitti 3 aylik emeğim![]()
Sibelcim yorgunluk, tükenmişlik illk haftalarda olur sonra geçer. Kendine bir güzellik yap seni ne mutlu ediyorsa meselaHayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum neden böyleyim ben ya. Akşamları sanki pilim bitiyor.
Otofaji diye bir şey varTeşekkür ettim hocam
Valla öyle değilmiş. Bugün diyetisyene bir uğradım da. 1200 kalorinin altına düşersen vücut kendini kilitler dedi.
Aynen oyle herkes bisey diyor bence en temel olay yağ protein karbonhidrat dengesi 1 gün yada iki gün açlık çok bisey değiştirmez vücutta tabiki herhangi bir vitamin vb eksikliğinin yoksa onun dışında bu üçlü temel kıstas ve tabiki su bu düzeni oturtmaya çalışıyorum bendeOtofaji diye bir şey var
Açlık oruçları var
Var da var
Ama haklısın 1200 kalorinin altına düşünce de iyi değil...
Kuzum her kafadan ayrı bir şey çıkıyor.
Ben aç kalınca eriyorum başka türlü gitmiyor.![]()
Çocukların ödevi bitsin başka birşey istemiyorumSibelcim yorgunluk, tükenmişlik illk haftalarda olur sonra geçer. Kendine bir güzellik yap seni ne mutlu ediyorsa mesela![]()
Bende öyleyim. Asla yiyerek kilo verememOtofaji diye bir şey var
Açlık oruçları var
Var da var
Ama haklısın 1200 kalorinin altına düşünce de iyi değil...
Kuzum her kafadan ayrı bir şey çıkıyor.
Ben aç kalınca eriyorum başka türlü gitmiyor.![]()
İyiyim ablam sağol
Aç değildim yemek sonrası oldu
İftar edersin bı ağırlık çöker ya öyle oldum
Canım takıldım sana iyiyim
Herzaman burada olacağız diye birşey yok.
Dün 3-4ceviz kahvaltı
Öğlen tavada yumurta 2tane
Akşam tavuk sote makarna yoğurt (küçük oğlanla ortak yiyoruz makarnayı o yedi genelde)
Akşam 2 kurabiye bisküvi 6 da bitti yemek işi
Susuz kalmış olabilirim belki ondan olmuş olabilir
Hoşgeldin cano kaç oldunSelam kızlar başladınız mı bende katılabilir miyim
Düzensizlik çok kötüGünnnoooooo
Regl oldum bugün tamda yarına hazırlık ediyordum yavvvhepte böyle kaptan zamanıma olur heheheh neyseki diyet yaptığımdan beri epey duzenli regl oluyorum 38 lerde olurdum ama simdi 28 le 30 arası oluyorum 4aydan beri
![]()
Sirkey bende hiç duymamıştım nevoştan duydum bunuda etklili oluyormuş,hatta bir arkadaş deneyerek bıraktırmıştı kızına.Evett sirkeyi cok duydum ama içim el vermiyo genede ablammbirazdaha emsin diyorum emzirmeyi cok seviyorum ama tabi abartıyo genelde bide daha küçük diye bazen cok abartınca bıraktırcam diyorum aam geriye vazgeciyorum kıyamıyorum süt durumum varr ama emzik niyetinede emiyo bide sigara bağımlısı gibi resmen
emzik bile hic almadı bebekken
Hep iyi ol dikkatet kendineİyiyim ablam sağol
Aç değildim yemek sonrası oldu
İftar edersin bı ağırlık çöker ya öyle oldum
Canım takıldım sana iyiyim
Herzaman burada olacağız diye birşey yok.