Afiyet olsunbenim de bugünkü akşam menüm böyle, airfrey de aynı şekilde yaptım.
Ben hic tuzsuz birseyler yemedim yaa asla tuzsuz yapamam hicbirseyde olmuyo gayette iyi veriliyorr sadece aşırıya kaçmamakTabi canım. Kabak detoksu var araştır güzel ödem attırıyor. Tuzsuz yiyemiyorum ben tuz atıyorum biraz. Tuzu tamamen kesmek doğru gelmiyor bana açıkçası
Nasıl yaptın canımÇok şükür fazla zorlanmadım
1 kilo gitti bile kaldı 450 Gr ondan sonra eksiye gececegim
Kız o ne ki300 gram
Işteee süperrr bende dukan birası içtim 17.00da yemagım var vekliyorum saati hahahaha beklemekten saat geçmezBende şimdi şekersiz tarçınlı Türk kahvesi içiyorum
Afiyet ler olsunBende şimdi şekersiz tarçınlı Türk kahvesi içiyorum
Cuma ola hayrollaaa mübarek gün inşaallahhhhNasıl yaptın canım
Kız o ne ki
Ben 3 gün kabak detox yapmayı düşünüyorumCuma ola hayrollaaa mübarek gün inşaallahhhh
Sağlığın önemli zaten kuzumm sonra devam edersin geçmis olsun bitanemm
İnşallah temennim o yöndeVeruyozmu kiloşlariı
Ciddimisinn 8 ayda 31 kilo büyük başarı çok takdir ettim gerçektenn şuan kaç kilosun pekiiİnşallah temennim o yönde31 kilo vermiştim 8 ay önce bi bıraktım diyeti 10 kilo aldım geri
Yok 8 ayda değil 11 ayda flan vermiştim çok yavaş veriyorum benCiddimisinn 8 ayda 31 kilo büyük başarı çok takdir ettim gerçektenn şuan kaç kilosun pekii
Kabak detoksu bana cok zor geliyo ama yemeğini ediyorum daha iyi oluyoBen 3 gün kabak detox yapmayı düşünüyorumşuan +950 deyim
Benceee 100 e yaklaşmadan zayıflamaya karar vermen dogru olmuş ödemlerin vardır simdi şipşak 3 kilo gider sonrada yavas yavas veririzzzYok 8 ayda değil 11 ayda flan vermiştim çok yavaş veriyorum ben8 ay önce bunalıma girip diyeti bıraktım bidaha toparlayamadım geri aldı kiloları tabii 108.4le başlamıştım 77.1e düşmüştüm dün sabah 88.6ydim
Odem çok var ya bacagima bi bastırıyor parmaklarim içeri kaciyoBenceee 100 e yaklaşmadan zayıflamaya karar vermen dogru olmuş ödemlerin vardır simdi şipşak 3 kiko gider sonrada yavas yavas veririzzz
Alaasını yaparsınn benceeOdem çok var ya bacagima bi bastırıyor parmaklarim içeri kaciyobide adet dönemi şanındandır zaten sismek Bu kez koydum kafaya geri doncem sahalara verilecek bu gelenler 3 direnç kilo var önümde hepsinide kıracam dimi sibel_84
Vermemiz lazım kuzum. Yoksa gidişat iyi değil. Ama bugün olmayan bir kıyafetinin içine girdim. Çok mutlu oldum.Odem çok var ya bacagima bi bastırıyor parmaklarim içeri kaciyobide adet dönemi şanındandır zaten sismek Bu kez koydum kafaya geri doncem sahalara verilecek bu gelenler 3 direnç kilo var önümde hepsinide kıracam dimi sibel_84
Çok güzel kilo vermişsin, 11 ay istikrar göstermişsin, maşallah. Eminim yine çok iyi kilo verirsin.Yok 8 ayda değil 11 ayda flan vermiştim çok yavaş veriyorum ben8 ay önce bunalıma girip diyeti bıraktım bidaha toparlayamadım geri aldı kiloları tabii 108.4le başlamıştım 77.1e düşmüştüm dün sabah 88.6ydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?