Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Motivasyonumu kaybetmezsem veririm bncede ama direnç kilolar beni çok üzüyor moralim bozulunca kaciyo kantarin topuzu bndeÇok güzel kilo vermişsin, 11 ay istikrar göstermişsin, maşallah. Eminim yine çok iyi kilo verirsin.
Hindi füme öneririm çok lezzetli ve kalorisi az3 gün kabak detoksu yapacağım. Ama içerisine az protein eklemem lazım.
Çok severim suyu 3 lt içiyorumdur kesin ama olcmem lazım günlük artik havalar soguyo belkide azaltmisimdir bilmedenAlaasını yaparsınn bencee
Bol su içmen lazımm seninn istee batırıyorsa
Evde yok . Yeni geldim eve. Bugün gergin geçti zaten okul.Hindi füme öneririm çok lezzetli ve kalorisi az
YAaa suyu sevenide ilkkez görüyorum böyleÇok severim suyu 3 lt içiyorumdur kesin ama olcmem lazım günlük artik havalar soguyo belkide azaltmisimdir bilmeden
Bende yedim şimdi bitirdim canım çok çiğköfte istiyordu yaptım yedim marulla limon bi daha yemem bisey inşallahIşteee süperrr bende dukan birası içtim 17.00da yemagım var vekliyorum saati hahahaha beklemekten saat geçmez![]()
Sağol lavinAfiyet ler olsun![]()
Su süperdir yaaYAaa suyu sevenide ilkkez görüyorum böylebende 3litremi bitirdim saat 5 e kadar bitiriyorum birazdan yemeğimi yiyip kapancak aguzlar
![]()
Marulla birsey olmaz kuzumm iyi ettinn benimde çok canım istedi ama üşendimBende yedim şimdi bitirdim canım çok çiğköfte istiyordu yaptım yedim marulla limon bi daha yemem bisey inşallah![]()
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyilesmeni dilerim.
Operayi indirip oradan gir canım. Sıfır reklam...Şu ekrana düşen reklamları kapatamiyor muyuz? Sürekli nesine nin sayfasina yönlendiriyor beni
Afiyet olsun canımSon bi defteri kapattımmmmmm
Elhan
Ozzybal
Açkarna;tarçınlı su-filtre kahve
12.00
4 küçük salatalık la 4 y.k yoğurt üstüne pulbiber çörekotu az tuz
15.00
1 büyük bardak dukan birası(2poşet kaynarsu 1bardak yesilcay yarım limon 1madensuyu)
17.30
4 parmak piliç izgara tavuk
1bardak kefir
1 uno tambugday şekersiz
Yatmadan belki yoğurt kürü
3litre su(bitti bile)
Beğenmene sevindimmmmAfiyet olsun canımDediğin gibi güzel bir menü çıkarmışsin.
OPera uygulamasını indirirsen canım cok rahatlarsınŞu ekrana düşen reklamları kapatamiyor muyuz? Sürekli nesine nin sayfasina yönlendiriyor beni
Operayi indirip oradan gir canım. Sıfır reklam...
Operayi indirmek lazım o zamanOPera uygulamasını indirirsen canım cok rahatlarsın![]()