- 25 Ağustos 2019
- 61.411
- 115.292
- 698
- 31
HeeeBenimki zaten sarmayı yemek olarak görmüyor ortada meze gibi görüyoryanına başka yemek yapmam lazım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeeeBenimki zaten sarmayı yemek olarak görmüyor ortada meze gibi görüyoryanına başka yemek yapmam lazım
![]()
Şuan bı sıkıntı yokÇok geçmiş olsun canım. İnşallah devam etmemiştir.![]()
Aaa hoşglediinn![]()
Hosbuldum kizlaarHoş geldin![]()
Evet zaten ödem olduğunu biliyorum hep şişkinlik yapacak şeylerdi yediklerim inşallah bugün de abartmadan yiyeceğim bu arada dün bayağı kafa gitmiş benim bir Çarşamba demişim bı salı demişimVaayyy süperrr kızzzzozaman ödemde olmuş olabilirrr cok sevindim adınaaaaa
Yemeğini yiyemiyprum airfreyde halka halka doğrayıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile pişiriyorum yoğurtla yiyorum öylede verir miyim ki ?Evett kuzumm akşam yersen 3 gunde 3 kilo veriyorsun sadece kabakli yogurtla yada kabak yemegide olabilir ben yemeği yapıyorum genelde ama aşiretim sadece akşam kabak yemis kahvaltı etmemiş çabuk vermiş kimisine de 500gram gider benim öyle oldu
Dimi yas i d e l y a menüne tekrar baktımdaa bi kabak yemek zaten gunde 1 kilo gidiyo kabak sahanee yaa oda olmasa
![]()
Tabi canım. Kabak detoksu var araştır güzel ödem attırıyor. Tuzsuz yiyemiyorum ben tuz atıyorum biraz. Tuzu tamamen kesmek doğru gelmiyor bana açıkçasıYemeğini yiyemiyprum airfreyde halka halka doğrayıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile pişiriyorum yoğurtla yiyorum öylede verir miyim ki ?
Bende tuzsuz yiyemem sanırım. Bi arastırıyım inşallah işe yararTabi canım. Kabak detoksu var araştır güzel ödem attırıyor. Tuzsuz yiyemiyorum ben tuz atıyorum biraz. Tuzu tamamen kesmek doğru gelmiyor bana açıkçası
Yarar Allah'ın izniyleBende tuzsuz yiyemem sanırım. Bi arastırıyım inşallah işe yarar![]()
Yap kızz cok güzel oluyoorrAnaaa tam denk gelmiş bunu yapıp yeyim bari yalancı mantı gibi![]()
Arada bi yiyip sonra bunu yapmakta guzel oluyorr aklinda kalmıyoDimi ya![]()
Olur tabbiii olmazmıYemeğini yiyemiyprum airfreyde halka halka doğrayıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile pişiriyorum yoğurtla yiyorum öylede verir miyim ki ?
Tamam olsunn az yersin olur biterrEvet zaten ödem olduğunu biliyorum hep şişkinlik yapacak şeylerdi yediklerim inşallah bugün de abartmadan yiyeceğim bu arada dün bayağı kafa gitmiş benim bir Çarşamba demişim bı salı demişimbugün gideceğim arkadaşa
Çarşamba Perşembe kabağa devam
![]()
Döndük geriGel canım gel kürkçü dükkanına![]()
Hoş geldin nimocum. Gelmekle çok iyi ettin. Cuma günü asıl listeye alalım seni vakit kaybetmeden kaldığın yerden devam edersin.![]()
evet şaşırtmak için 18:00 sonrası yemek yemeyeceğim.Farklı şeyler yap mesela kuzum aynı şeyler yapıncada vücut vermiyo şok a uğramamız lazım
sağol kuzumm hepimiz sağlarız istesek![]()
benim de bugünkü akşam menüm böyle, airfrey de aynı şekilde yaptım.Yemeğini yiyemiyprum airfreyde halka halka doğrayıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile pişiriyorum yoğurtla yiyorum öylede verir miyim ki ?
Evet bence de tuz olmalı.Tabi canım. Kabak detoksu var araştır güzel ödem attırıyor. Tuzsuz yiyemiyorum ben tuz atıyorum biraz. Tuzu tamamen kesmek doğru gelmiyor bana açıkçası