Bakıyorumda geçtin beni heeeeski düzene girr jouuuuu kendime patlakk
Farklı şeyler yap mesela kuzum aynı şeyler yapıncada vücut vermiyo şok a uğramamız lazımbenim de kilo verme hızım düştü, sporla desteklemem lazım
sağol kuzumm hepimiz sağlarız isteseksen eski düzeni sağlarsın, kendine iyi davran
HosbulduumHoşgeldin
Hiç bilmiyorumBende şu icemeyenlerdenim nasıl yapacağız bu şu işini
Afiyet olsun canımHhahaahha bugünlük yok ablammama gerçekten işe yarıyorr wc konusunda elimde şuan filtre kahvem vardı bitti 1 litre suyumuzda bitti 2 ciyi doldurdum gözümün önünde duruyor benide iç diyey içecem 1 saate bugün sana güzel menüler gelcek akşama inşallahh beğenirsin
CanımmmAfiyet olsun canımGüzel menulerini heyecanla bekliyorum tatlım..
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah devam etmemiştir.Hiç bilmiyorum
Gece bide diş ağrısı ile uyandımüstünde kaplama var inşallah devam etmez
Çok şükür fazla zorlanmadımDurabildiysen sorun yok kuzum
Vaayyy süperrr kızzzzÇok şükür fazla zorlanmadım
1 kilo gitti bile kaldı 450 Gr ondan sonra eksiye gececegim
Hoş geldinHosbulduum
Benimki zaten sarmayı yemek olarak görmüyor ortada meze gibi görüyorHahahaben kucuk tencere orta tencere aslinda yarısına kadar doldurdum kocama yeter zaten
Kabak 1 günde 1 kilo mu verdiriyor ?s i d e l y a menüne tekrar baktımdaa bi kabak yemek zaten gunde 1 kilo gidiyo kabak sahanee yaa oda olmasa
Kız sendr mı aldın
Haklısın canım. cok olduKarbonhidrati telafi edelim bitanem
Afiyet olsun.
Karbonhidrati telafi edelim bitanem
Afiyet olsun.
300 gram9 77ı
Kız sendr mı aldın
Evett kuzumm akşam yersen 3 gunde 3 kilo veriyorsun sadece kabakli yogurtla yada kabak yemegide olabilir ben yemeği yapıyorum genelde ama aşiretim sadece akşam kabak yemis kahvaltı etmemiş çabuk vermiş kimisine de 500gram gider benim öyle olduKabak 1 günde 1 kilo mu verdiriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?