82.8 di cumartesi pazarbu kadarı da iki gün için gayet iyi, cuma günü güzel bir sonuç gelecek belli
Hoş geldin, ben de eski pantolonlarımı özledim
çok güzel
Hoş geldin
insllah cnaim, 69a yakinken 80e yaklastim. ah bi insem tekrardanElhan
Güzel Aşiretlerimm KIRMIZI takımınıza hoşgeldiinnniizzz beni üzmeyeceğinizi yanıltmayacağınızı biliyorumm buhafta herşey çokgüzel olacak ve çok güzel eksiler görecezz umudunuzu kaybetmeyiinn
@Bls61
Lavinia_98
s i d e l y a
Zeytur
DeryaOnDiet
zeyneppk
Tempus
cok dikkat etmesem de haftasonu da dahl 17de bitiridm yemeyiAşirettllerrriimm haftasonu diye kaptırmayın kendinize gelinnn
@Bls61
Lavinia_98
s i d e l y a
Zeytur
DeryaOnDiet
zeyneppk
Tempus
bugun yazacagim canim, haftasonu pek giremedim yineAşiretlerimm menüler nerdeeeeeeğğğ yine saldinızmı leennnn
@Bls61 (senin menüne öpücük)
Lavinia_98
s i d e l y a
Zeytur
DeryaOnDiet
zeyneppk
Tempus
Hangimize bakıp şok geçiriyodur artık
Verirsin elbet canım
Insan hep yemek yiyesi geliyo ahh biz kadınlarinsllah cnaim, 69a yakinken 80e yaklastim. ah bi insem tekrardan
Bence çok iyi yanii elbet ki şok geçirecek vucuduncok dikkat etmesem de haftasonu da dahl 17de bitiridm yemeyi
Bana okkalı bir ceza verebilirsin kaptanım
Ama amaaa niye böyle ettinizz aslinda haftasonu oluyo bunlarr cuma ya çok var elbetki düzene sokarsınn kuzum üzme kendiniBana okkalı bir ceza verebilirsin kaptanım
Düzenli pedikür yaptırabilsem ya da kendim becerebilsem sorun azalır aslında ama ayakları ihmal ediyoruz tatlım yani ben...Alıştık rahat ayakkabılara birde,hele topukluyu bende giyemiyorum hiç,ayak bileğim amelyatlı benimde tendom kopuğu amelyatı olmuştum.
Hep baş parmaktan oluyor o kalınlıklar,en basiti törpü ilede o bölgeyi inceltebilirsin ekirüm yada podoloğa gitmen lazımbastırınca acıyor o bölge.
Cumaya kadar kontrollü gidersin bitanem.Bana okkalı bir ceza verebilirsin kaptanım
Kızlar Merhabaaa. Ben temmuz ayında katılmıştım size ve sayenizde 2 kilo vermiştim. Ama sonra tatildi, misafirlerdi şuydu buydu derken tatil yalan oldu. Bu pazartesi yeniden başlamak istedim (çünkü okullae başladı ama pantolonlarıma sığamıyorum)
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 60,35
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlıksız beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski pantolonlarıma sığma
Geldi geldi
Bildirimler hâlâ eksik kaptanım
Evet kimselerde gelmediii kenarda yemek ederken dedim herkes gelmistir bi baktım yok sanırım kiloşlar alinınca herkes utandı çekildiBildirimler hâlâ eksik kaptanım
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?