- 25 Ağustos 2019
- 61.410
- 115.288
- 698
- 31
Aaaa geçmiş olsun niye oyle oldunGünaydın
Dün gece rahatsızlandım sabaha kadar uyuyamadım.
Güncel 88.100
+500 gr.
Regl olcam ve wc ye çıkamadım karnımın içi çok tuhaf![]()
Cumaya kadar fazlasını verirsin bile

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa geçmiş olsun niye oyle oldunGünaydın
Dün gece rahatsızlandım sabaha kadar uyuyamadım.
Güncel 88.100
+500 gr.
Regl olcam ve wc ye çıkamadım karnımın içi çok tuhaf![]()
Tamam kaptanım cuma kadar dikkat edicem inşallahCumaya kadar toparlarız, bugün yürüyüş fırsatın olursa çok iyi olur, akşamları da sebze ile kapattık mı cumaya eksi görürüz![]()
Veririm canım, bişeyler oldu dengem şaştı. Mide bulantısı ve hiçbirşey yapmamama rağmen tuvaletten çıkamadım. Bugün daha lifli şeyler yicem. Kabak, yulaf, kayısı çayı. Desteklerim bir şekildeAaaa geçmiş olsun niye oyle oldun
Cumaya kadar fazlasını verirsin bile![]()
Anladim bide regl ustüne gelince öyle oldu normallVeririm canım, bişeyler oldu dengem şaştı. Mide bulantısı ve hiçbirşey yapmamama rağmen tuvaletten çıkamadım. Bugün daha lifli şeyler yicem. Kabak, yulaf, kayısı çayı. Desteklerim bir şekilde![]()
sabitim canim cumaya gore 77.35Verirsin elbet canım
Insan hep yemek yiyesi geliyo ahh biz kadınlar
Bence çok iyi yanii elbet ki şok geçirecek vucudun
Kaçsın pekiElhan a bildirelim
Evet uzun zamandır böyle kaçamak yapmıyordum bayağı kontrolü kaybettim tabi ödemler geldi hemen. Tekrar 70i gördüm bugün. 1,5 kg kadar artıdayim.Ama amaaa niye böyle ettinizz aslinda haftasonu oluyo bunlarr cuma ya çok var elbetki düzene sokarsınn kuzum üzme kendini![]()
O daha gelmedi. Geliyor ama şişiriyor önce. Aslında en iyi kilo verdiğim dönem regl olduğum dönemlerAnladim bide regl ustüne gelince öyle oldu normall
Evet inşallah bugün detoks yapmaya niyetlendim.kabak detoksu anca paklar beni. Ama gel gör ki yarın arkadaşa davetliyim. Onu düşünüyorum kara kara. Yemesem ayıp oluyor. Herkes ısrar ediyor ye ye.Cumaya kadar kontrollü gidersin bitanem.
Aha benn tam kaptna oluyorum regl haftasina giriyorummO daha gelmedi. Geliyor ama şişiriyor önce. Aslında en iyi kilo verdiğim dönem regl olduğum dönemler![]()
INsan özlüyorrr yemeği ama aksam yemeyecen ama en güzel zaman akşam yemek tv izlemekEvet uzun zamandır böyle kaçamak yapmıyordum bayağı kontrolü kaybettim tabi ödemler geldi hemen. Tekrar 70i gördüm bugün. 1,5 kg kadar artıdayim.
Burdan ayrılmayacagım. Siz kendime getirirsiniz beni anca![]()
Tırnak kesimi önemli canısı,doğru kesim olması lazım ki batık yada kalınlaşma olmasın,bende öyleyim aslında çok ihmalkarlık ettim ayak konusunda.Düzenli pedikür yaptırabilsem ya da kendim becerebilsem sorun azalır aslında ama ayakları ihmal ediyoruz tatlım yani ben...
Geçmiş olsun tendon ameliyatı yasamişsin fazla ayakta durmaman lazım değil mi ?![]()
Evet canım aynen onu yaptım ben de. Şimdi bahsetmek istemiyorum ne yaptım ne yedim. Ama atacağım inşallah biran önce bu ödemiINsan özlüyorrr yemeği ama aksam yemeyecen ama en güzel zaman akşam yemek tv izlemekoyuzden hedefe kadar cok yapmıyorum bunu hedefime ulaşayım bigün herseyi yapip yiycemm
Sağlıkla yaşa canım benim.Tırnak kesimi önemli canısı,doğru kesim olması lazım ki batık yada kalınlaşma olmasın,bende öyleyim aslında çok ihmalkarlık ettim ayak konusunda.
Çok saol epey oldu ameliyat olalı tendomun hepsi kopuktu yırtık ve kanama vardı,çocukken düşmüştüm yıllar sonra çıktı acısıda 45 gün alçıda kaldı yapay tendom yaptı bacaktan doku alarak,çok ayakta kaldım mı ağrı oluyor zaten.