Gel canım gel kürkçü dükkanınaKızlar Merhabaaa. Ben temmuz ayında katılmıştım size ve sayenizde 2 kilo vermiştim. Ama sonra tatildi, misafirlerdi şuydu buydu derken tatil yalan oldu. Bu pazartesi yeniden başlamak istedim (çünkü okullae başladı ama pantolonlarıma sığamıyorum)
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 60,35
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlıksız beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski pantolonlarıma sığma
Sibelcim tebrikler.İlk bildirim benden olsun o zaman -250 gram. Bu gece uyuyamadım. Büyük bir ihtimal onun etkisi var. Daha fazla gider diye bekliyordum çünkü.
Tartı öncesi mercimekli köfte, çiğ köfte, kısır, bulgur pilavı, turşu geçici odemler yapıyor çok dikkatli olmak lazım. Hafta içi gider ama üzülme .Jou Elhan dünkü yediğim mercimekli köfteler bunlar :)) yoksa dün sabah 300 gr vermiş görünüyordum:) neyse cuma günü 67.5 bugün 67.6 +100 gr ilk defa artı oldum
Eki Görüntüle 3302914
Tebrikler canım
Tartı öncesi mercimekli köfte, çiğ köfte, kısır, bulgur pilavı, turşu geçici odemler yapıyor çok dikkatli olmak lazım. Hafta içi gider ama üzülme .
İnşallah ablamTebrikler canımCumaya kadar devamı gelir inşallah
Üzüldüm tatlım . Tahmini ne kadar süre kalacaksınAynen neyse ki geçici. Cuma gününe daha dikkatli olurum artık abla. Cumadan sonrada ben trabzona dönüyorum bir süre de olmayacağım haberin olsun
Akşama yersen onuJou Elhan dünkü yediğim mercimekli köfteler bunlar :)) yoksa dün sabah 300 gr vermiş görünüyordum:) neyse cuma günü 67.5 bugün 67.6 +100 gr ilk defa artı oldum
Eki Görüntüle 3302914
Evime dönüyorum abla. Temizlik olayları falan var o yüzden fırsatım çok olmazÜzüldüm tatlım . Tahmini ne kadar süre kalacaksın
Akşama yersen onuolsun gene çok almamışsın iyi gene
Bende bakalımm neler olcakEvime dönüyorum abla. Temizlik olayları falan var o yüzden fırsatım çok olmaz
Neyse ki yoksa çenenden kurtulamazdım
Bende bakalımm neler olcak
bu kadarı da iki gün için gayet iyi, cuma günü güzel bir sonuç gelecek belliİlk bildirim benden olsun o zaman -250 gram. Bu gece uyuyamadım. Büyük bir ihtimal onun etkisi var. Daha fazla gider diye bekliyordum çünkü.
Hoş geldin, ben de eski pantolonlarımı özledimKızlar Merhabaaa. Ben temmuz ayında katılmıştım size ve sayenizde 2 kilo vermiştim. Ama sonra tatildi, misafirlerdi şuydu buydu derken tatil yalan oldu. Bu pazartesi yeniden başlamak istedim (çünkü okullae başladı ama pantolonlarıma sığamıyorum)
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 60,35
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlıksız beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski pantolonlarıma sığma
çok güzel
Hoş geldinGünaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Kilo bildirimi
Cuma 70.65
Bugün 70.60
Fark -05
Ozzybal Eki Görüntüle 3302907
Önce elhanaEe Hadi Nerde at bakim bekliyoruz benide etiketle kaçırmayayım :))
İnşallah devamı daha iyi gelecek3günde bukadar vermen bile sahane yanii
Tamamdır hocam şimdi düzenleyerek yazayım o zamanSibelcim tebrikler.
Bildirimleri
Cuma :
Pazartesi:
Fark :
Kaptan etiketleri
Şeklinde yapalım bir dahaki sefere
İnşallahbu kadarı da iki gün için gayet iyi, cuma günü güzel bir sonuç gelecek belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?