- 25 Ağustos 2019
- 61.407
- 115.272
- 698
- 31
Öyle oldu minnokk bu ara iştah açık evde durdukça yemek istiyorrÇok güzel bir menü beybim. Minnokta daha hızlı zayıfla diye yapıyor annesi :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle oldu minnokk bu ara iştah açık evde durdukça yemek istiyorrÇok güzel bir menü beybim. Minnokta daha hızlı zayıfla diye yapıyor annesi :))
Yapma canımm 5ten sonra birsey yeme yeter ama düzenli beslenme cok onemli geçen hafta öyle ettimnasıl gitti şaşırdım kahvaltıları istediğimi bile yedim ama bu hafta regl haftasına giriyorum bi inip çıkıcam büyük ihtimalBende anksiyete var çok spor yapamıyorum itıraf edeyim kalbim durur ölürüm diye![]()
Öyle oldu minnokk bu ara iştah açık evde durdukça yemek istiyorr![]()
Öyle yaaaMaşşallah minnoka aman yesinler. Onlar yedikçe biz daha mutlu oluyoruz
EvetSabah kilo bildirimi mi olacak ?
Umarım her şey yolunda gider canım.Kendi içimde savaş verdiğim Bi takım psikolojik sıkıntılı bir kaç günden geçiyorum arkadaşlar cumaya kadar benden bildirim beklemeyin ama sağlıklı beslendiğini bilin bir kaç güne toparlanır cuma sabhi dönerim allahin izni ile yari yolda bıraktı diye nolur düşünmeyin bırakmadım ama cuma sabahi geri döneceğim bildirimim ile anlayacağınızi umut ediyorum beni.
Elhan
Jou
Ozzybal
Teşekkürler hocam
Amannn bıu regl haftası çok kötu tartı kafayı yiyorYapma canımm 5ten sonra birsey yeme yeter ama düzenli beslenme cok onemli geçen hafta öyle ettimnasıl gitti şaşırdım kahvaltıları istediğimi bile yedim ama bu hafta regl haftasına giriyorum bi inip çıkıcam büyük ihtimal
Bence kötü değil, yediklerini daha sıkı takip ediyorsun.Ben kalori hesaplaması yapıyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü bilemedim.
Afiyet olsun, üç gün de gayet güzeldi, yarin güzel bir eksi göreceksin, eminim
Evet kilo bildirimi olacak, ama pazartesi foto atmak sart değil.Sabah kilo bildirimi mi olacak ?
Bugün kilo bildirimi yaparak başlayalım, cumaya kadar toparlarizGeldim canım 2 gündür yoğundum sanırım yarından itibaren diyet moduna gireceğim çünkü Allah ne verdiyse yedim misafirim de vardı dün eşim de evde olunca maalesef modumu yakalayamadım![]()
Akşam biraz daha erken yeseydin, belki o kadar kötü olmazdı, ama ben yine de bugün az da olsa eksi göreceğini düşünüyorum, hafta içi de bu menüleri telafi ederiz
Saglikli besleneceginden şüphem yok, inşallah bir an önce bu sıkıntılı süreci önce atlatırsınKendi içimde savaş verdiğim Bi takım psikolojik sıkıntılı bir kaç günden geçiyorum arkadaşlar cumaya kadar benden bildirim beklemeyin ama sağlıklı beslendiğini bilin bir kaç güne toparlanır cuma sabhi dönerim allahin izni ile yari yolda bıraktı diye nolur düşünmeyin bırakmadım ama cuma sabahi geri döneceğim bildirimim ile anlayacağınızi umut ediyorum beni.
Elhan
Jou
Ozzybal
Evett yaaAmannn bıu regl haftası çok kötu tartı kafayı yiyor
Sen sıkma canını çok girmeyincede merak ettim senii umarım umduğun gibi gider inşaallahh sıkıntıların son bulurKendi içimde savaş verdiğim Bi takım psikolojik sıkıntılı bir kaç günden geçiyorum arkadaşlar cumaya kadar benden bildirim beklemeyin ama sağlıklı beslendiğini bilin bir kaç güne toparlanır cuma sabhi dönerim allahin izni ile yari yolda bıraktı diye nolur düşünmeyin bırakmadım ama cuma sabahi geri döneceğim bildirimim ile anlayacağınızi umut ediyorum beni.
Elhan
Jou
Ozzybal
3günde bukadar vermen bile sahane yaniiİlk bildirim benden olsun o zaman -250 gram. Bu gece uyuyamadım. Büyük bir ihtimal onun etkisi var. Daha fazla gider diye bekliyordum çünkü.
Alıştık rahat ayakkabılara birde,hele topukluyu bende giyemiyorum hiç,ayak bileğim amelyatlı benimde tendom kopuğu amelyatı olmuştum.Ömrüm okullarda spor ayakkabisi, babet rahat ayakkabılarla geçti. Topuklu giydiğim zamanlarda yarım saat dayanabilirim benimkisi yanlış ayakkabı seçimi değil o zaman.Ayak baş parmağımin kenar kısmında kalınlık var tırnak makası zor kesiyor. Benim kaporta eskiyor sanırım
![]()