- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
hazir kahve yapayim diye ise mola vermistim, hemencecik bi oryantal oynayiverdim, cok bgendim canim sagol@1artikizanasi
DeryaOnDiet
Ozzybal
@zeyneppk
Ellssa
-Murphy-
☆☆☆KIZLAR BUGUN SPORA AGIRLIK VERELIM VE SU TUKETIMINE 3 LITRENIN ALTINA DUSMEYELIM CUMAYA SON 2 KALDI HODRIII MEYDANN...☆☆☆Eki Görüntüle 3300610
Anladım onuuu jouuummmHahaha kizzz yok aksinee daha iyi bi gaza gel diye dedimm
@1artikizanasi
DeryaOnDiet
Ozzybal
@zeyneppk
Ellssa
-Murphy-
☆☆☆KIZLAR BUGUN SPORA AGIRLIK VERELIM VE SU TUKETIMINE 3 LITRENIN ALTINA DUSMEYELIM CUMAYA SON 2 KALDI HODRIII MEYDANN...☆☆☆Eki Görüntüle 3300610
Adam beni çok çekiyor kendine motive edici enerjisi nasıl kırdın kizBen etmistim bunu belim kırıldı
Boyle seyler sevmiyorum leslieyi daha çok seviyorumAdam beni çok çekiyor kendine motive edici enerjisi nasıl kırdın kiz
Mavi takimin azimli askerleriii seviyorum sizleri hadiiii bakalimmmGüzel gidiyor kilolar. Birazdan yürürüşe çıkacağım. Akşamda evde inş egzersiz yapacağımJou geçicem seni jouuuı:))
İkisini karışık yapıyorum bendeBoyle seyler sevmiyorum leslieyi daha çok seviyorum
Hahahahaha geç bakem beni nasıl geçiyorsunnGüzel gidiyor kilolar. Birazdan yürürüşe çıkacağım. Akşamda evde inş egzersiz yapacağımJou geçicem seni jouuuı:))
Farketmiyo kız ben ayrıda olsa motive etmeyi seviyorum yeterki kilolaşlarınızı hedefinize ulaşınAnladım onuuu jouuummmrakip takımda olsan bile gönlün benden yana hep beni düşünüyor canını sevdiğim
Gel sarilicammmmFarketmiyo kız ben ayrıda olsa motive etmeyi seviyorum yeterki kilolaşlarınızı hedefinize ulaşın
Gel sarilicammmm
1.5 bitti benimde2 litreyi butirdiimmmmm son 1 litre kaldı
Aşkommm bu nasil hafif guzel bir menü yulafli şeftalili nasil yaptın tarifff istiyorum
dün saat 5 şe kadarmi ictin1.5 bitti benimde
dün saat 5 şe kadarmi ictin
Aaaa gerçekmi kızzz bilmiyodum bakk sırf gece kalkmamak için o saate kadar içiyordum bide tartıya dolu çıkmamak içinçok iyi yapıyorsun, günlük içmemiz gereken suyun büyük bir çoğunluğunu aksam 17:00'ye kadar içmemiz gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?