- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.394
- 348
- 30
Evet 3 litredün saat 5 şe kadarmi ictin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3 litredün saat 5 şe kadarmi ictin
Ekledim notlarıma yapayım bu güzel tarifitabi hemen vereyim, benim oğlum da bunu çok seviyor.
ufak bir tencerede 4 kaşık yulafın üzerine 1 parmak geçecek kadar süt koyuyorum ve pişiriyorum. lapa haline geliyor. sonra onu bir kaseye alıp üstüne şeftali ve mürdüm eriği doğruyorum, üstüne tarçın ve ceviz de ekliyorum, bazen bir tatlı kaşığı bal da koyduğum oluyor. o şekilde yiyorum çok doyurucu ve tatlı krizlerinde kurtarıcı. bal yerine reçel de eklenebilir, ama malum diyet ben tarçını bol tuttum, kışın da muzlu elmalı yapıyorum.
Geç saatlerde içilen suyu vucut tutuyor ve ödem yapıyormuş jouu doğru olan buymuş aynenAaaa gerçekmi kızzz bilmiyodum bakk sırf gece kalkmamak için o saate kadar içiyordum bide tartıya dolu çıkmamak için![]()
Vallahii ne iyi mantıklı hareket etmişim aklımada o geldi dediğin gibi suyu vücut tutuyo akşam oyuzden ve gece şeytan işiGeç saatlerde içilen suyu vucut tutuyor ve ödem yapıyormuş jouu doğru olan buymuş aynen![]()
Ben gece bikez kalktım oda bide boğazım kurudu hahahahaEvet 3 litre
Semiz otumla ask yaşayıp duruyorumBen gece bikez kalktım oda bide boğazım kurudu hahahahamidem cok fena oldu aksam dedim 2 zeytin yiyeyim öyle yatayim yoksa yemek yiycem dedim yani zeytin den yana bogazım kurudu
![]()
Vallahaa ben bıkardımmSemiz otumla ask yaşayıp duruyorumbikmayaydim yiye yiye
Degisiklik yapicam bugünde yiyimdeVallahaa ben bıkardımmbıkarsanda farklı yapabilirsin kuzum cok sıkma kendini protein ve sağlıklı beslenmen daha iyi
sabah kahvaltını sağlam protein yap akşam semizotu yiyebilirsin sabah akşam bıkarsın
Rabbim sıkıntılarını birer birer kaldırsın inşallah.Kizlarrrr devlete atandım artık memurum heyo![]()
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun şimdidenKizlarrrr devlete atandım artık memurum heyo![]()
Mesai saatlerin yorucuydu canım. İyi duygularla ayrılman yine de güzel. Karşına hep iyi yürekli mesai arkadaşları çıksın.Oh be ya çok şükür sonunda
Gerçi işim ne kadar zor ve yorucu olsa da müdürlerimi işimi seviyordum sonuçta okulunu okudum staj yaptım çalıştım kariyer yaptım vs ama devlet gibisi yok
Ne kadar mudurumle arada atissak da onu da seviyordum :))
Adına çok sevindim rahat bi feraha çıkıyorsun sonundaKizlarrrr devlete atandım artık memurum heyo![]()
Valla hastayım biraz aç geziyorum mide bulantısı baş agrısı var iki gündür sende durumlar nasıl
Hayir bu olamaz ac gezme kiyamam sana ye ye biseyler cnm ye ye yeValla hastayım biraz aç geziyorum mide bulantısı baş agrısı var iki gündür sende durumlar nasıl![]()
Ooo hayırlı olsun cnmKizlarrrr devlete atandım artık memurum heyo![]()
Hayırlı olsunKizlarrrr devlete atandım artık memurum heyo![]()
Hayir bu olamaz ac gezme kiyamam sana ye ye biseyler cnm ye ye ye![]()