- 13 Ağustos 2022
- 6.786
- 29.433
- 478
Açıklama yapıp beğenmedim atsaydın anlarımda böylesi tuhaf oldu sankiHingel yediği için beğenmedim attimyiyemezzzzzz cünkuuuuu çokk severimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklama yapıp beğenmedim atsaydın anlarımda böylesi tuhaf oldu sankiHingel yediği için beğenmedim attimyiyemezzzzzz cünkuuuuu çokk severimmm
BuAferin. Balim işte istikrarlı savaşcım benim![]()
BuHadiii bakalim beni şaşırtan (-) ler ile gel cuma sabahi
BuBalim bak sana güveniyorum cuma sabahı benim yüzümü kara çıkartmayın![]()
Bunun gibi bir sürü moduñu modumu yükseltecek güzel cevaplar vermisim ama yinede bu dusuncedeysen hiç birsey diyememBöyle hırslı takım ruhu istiyorum![]()
![]()
![]()
Aslinda yazmışım ama cewapla tuşuna basmamisim neyse önemli değilAçıklama yapıp beğenmedim atsaydın anlarımda böylesi tuhaf oldu sanki
Deryacim nasiliz az ip ucu ver kimseler anlamdangunaydin canim
Modun benim bir beğenmedim atmamla düşmesin aksine daha da hırslı yapsın seni öylede olmalıAynen modum düştü görünce
2 tane yetmedi demiEvet bugün telafi edicem inşallah1 tabakta 10 tane vardı sanırım
![]()
gayet guzel gidiyorDeryacim nasiliz az ip ucu ver kimseler anlamdan![]()
![]()
gayet guzel gidiyorsenin gunun nasil geciyor canim?
Yetmedi maalesef2 tane yetmedi demi![]()
wuuwuuÇok guzel gidiyor cnm cumaya hazırım anlarsın ya
Bombayı patlatcam diyorsun yaniiÇok guzel gidiyor cnm cumaya hazırım anlarsın ya
Aşkommm bu nasil hafif guzel bir menü yulafli şeftalili nasil yaptın tarifff istiyorumherkese günaydın,
08:30
1 kase şeftalili yulaf ezmesi
16:00
1 adet züber
20:30
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
2 litre su
Elhan
Efenin_Annesi
Rakip takıma spoiler veremem jouBombayı patlatcam diyorsun yanii![]()
Anladım beennnnn kaptanımı geçemezsinnRakip takıma spoiler veremem jouanlamadın yaaa zaten sende
Modumu düsüremezsiinnn kiiiiAnladım beennnnn kaptanımı geçemezsinn![]()
![]()
![]()
Hahaha kizzz yok aksinee daha iyi bi gaza gel diye dedimmModumu düsüremezsiinnn kiiii![]()
@1artikizanasi
DeryaOnDiet
Ozzybal
zeyneppk
Ellssa
-Murphy-
☆☆☆KIZLAR BUGUN SPORA AGIRLIK VERELIM VE SU TUKETIMINE 3 LITRENIN ALTINA DUSMEYELIM CUMAYA SON 2 KALDI HODRIII MEYDANN...☆☆☆Eki Görüntüle 3300610