Çok çok geçmiş olsun11.40' da ameliyattan çıktı oğlum başarılı sağlıklı bir şekilde bitmiş canım. Şu an gayet iyi biraz bulantısı var o da gececekmiş .
Oluyor sonra geçiyor amaCanım yanındabulundurunca içesin geliyo aslında kahvelerde susatıyor olmuyomu oda sende hiç
Zoru atlatmışsınız abla tekrar geçmiş olsun11.40' da ameliyattan çıktı oğlum başarılı sağlıklı bir şekilde bitmiş canım. Şu an gayet iyi biraz bulantısı var o da gececekmiş .
Aferimm kızzz bak ben filtre kahve yaptım epeyde acı oldu yanımdada su hem onu içtim hem su içiyordum nerdeyse litresi 2.5 u geçtiOluyor sonra geçiyor amasenden heveslenip 1 litreyi bitirdim
Gecmis olsun bitanemm11.40' da ameliyattan çıktı oğlum başarılı sağlıklı bir şekilde bitmiş canım. Şu an gayet iyi biraz bulantısı var o da gececekmiş .
Çok sağol canım Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım.
İzinli yazıyorum. Bebeğinin sımsıkı sana tutunmasını dilerim.
Çok sağol canımGeçmiş olsun umarım çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin güzel haberlerini alalım buradan
Sende sağol canım benimÇok sağol canım
2.5 u geçtimDeneyeceğim bitti 1 litre 2. Yi doldurdum
Insallah canım doktor iğne verdimiAynen valla canım bize de sürpriz oldu inşallah bebeğim tutunur bana bi sıkıntı olmaz
Çok çok geçmiş olsun canım11.40' da ameliyattan çıktı oğlum başarılı sağlıklı bir şekilde bitmiş canım. Şu an gayet iyi biraz bulantısı var o da gececekmiş .
Masalahhh iyi içmiş sin bende 1.5 bitirdim anca sen bu gidişle 5 litreyi de bulursun2.5 u geçtimfiltre kahve ictim çok acı olmustu ikisini içene kadar yarıladım 3.5 olucak sanırım 5şe kadar hahaha
Yok cano yaaa okadar edemem saat 5 şe kadar ictim ictim 3 litreye kadar idare ediyorumMasalahhh iyi içmiş sin bende 1.5 bitirdim anca sen bu gidişle 5 litreyi de bulursun
Anaaamm maşallah kııızzAferimm kızzz bak ben filtre kahve yaptım epeyde acı oldu yanımdada su hem onu içtim hem su içiyordum nerdeyse litresi 2.5 u geçti
Canım bitek hingelmi var yesen 100gramlık kadar 162kalori oluyo zaten corbada varsa bol iç 1 kase kadar tamamdır isteAnaaamm maşallah kııızzbende kahveyle su içiyorum suan. Kayınvalideme gidicem hingal yapacakmış ( mantının büyüğü ) ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?