- 5 Haziran 2021
- 4.733
- 20.547
- 258
Afiyet olsun ama 4 litre çok yaa kendini böbrek lerini zorlama bence 3 litre sınır olsunKaptanımm herşey yolundaa 4cü litreme geçtimmbugün hain gaza gelmişim foşur foşur işeyelimm bütün pislikleri atalımm saat 5şe kadar şart bana su
Lavinia_98
Eki Görüntüle 3300232
Evett kuzumm bugun ilkkez oyle oldu midem bulandı vallahiAfiyet olsun ama 4 litre çok yaa kendini böbrek lerini zorlama bence 3 litre sınır olsun
En azından bilimsel kuruluşların genel kılavuz ilkelerine göre. 50 kilogram ağırlığındaki bir kişinin 1,7 litre, 60 kilogram olan kişinin 2,1 litre, 70 kilogram olan kişinin 2,4 litre ve 80 kilogram olan kişinin 2,8 litre içmesi gerekir.Kaptanımm herşey yolundaa 4cü litreme geçtimmbugün hain gaza gelmişim foşur foşur işeyelimm bütün pislikleri atalımm saat 5şe kadar şart bana su
Lavinia_98
Eki Görüntüle 3300232
Tamam bebemmm içmiyorum neolursa olsun fazlası zarar demişlerrEn azından bilimsel kuruluşların genel kılavuz ilkelerine göre. 50 kilogram ağırlığındaki bir kişinin 1,7 litre, 60 kilogram olan kişinin 2,1 litre, 70 kilogram olan kişinin 2,4 litre ve 80 kilogram olan kişinin 2,8 litre içmesi gerekir.
Alıntı
Bebem bugünlük su içme artık.
Çorba yok sadece himgel var canım 100 grama kaç tane düşer ona göre yeyim. Hiçte anlamam kalori hesaplamaktanCanım bitek hingelmi var yesen 100gramlık kadar 162kalori oluyo zaten corbada varsa bol iç 1 kase kadar tamamdır isteyemis kadar olursun hingeli
Yaaa tablon ne kadarda datlııııKaptanımm herşey yolundaa 4cü litreme geçtimmbugün hain gaza gelmişim foşur foşur işeyelimm bütün pislikleri atalımm saat 5şe kadar şart bana su
Lavinia_98
Eki Görüntüle 3300232
Annemin el emeği kuzummYaaa tablon ne kadarda datlıııısen mi yaptın ?
Baktımda tanesine belli olmuyo demekkiki gramını şey etti 2tane yesen karÇorba yok sadece himgel var canım 100 grama kaç tane düşer ona göre yeyim. Hiçte anlamam kalori hesaplamaktan
Çok geçmiş olsun11.40' da ameliyattan çıktı oğlum başarılı sağlıklı bir şekilde bitmiş canım. Şu an gayet iyi biraz bulantısı var o da gececekmiş .
Az yeyim ben o zamanBaktımda tanesine belli olmuyo demekkiki gramını şey etti 2tane yesen kar
Punch mı acaba ?Annemin el emeği kuzumm
afiyet olsun canim. su bos yere de salata alsaydin, vermiyorlar mi oyle?Eki Görüntüle 3299860 sağdaki patlıcan kızartması
Öğle yemegim
Et yiyemiyorum ben et gibi duruyor da :)
Yarım da poğaça yedim
Ceza olarak 1.bucuk saate yakın yürüyeceğim işten çıkınca
YazarımElhan
suyun icindeki pipet mi yoksa ozel birsey mi cnaim, biraz pipetten hallice duruyor da. Merak ettim acaba su aritici pipet filan mi diyeKaptanımm herşey yolundaa 4cü litreme geçtimmbugün hain gaza gelmişim foşur foşur işeyelimm bütün pislikleri atalımm saat 5şe kadar şart bana su
Lavinia_98
Eki Görüntüle 3300232
Yaaa bi benim tritan su şişasi var bende de onun pipetii kuzum ben kendim yaptım öyle böyle daha rahat içiyorum cok iyi oluyosuyun icindeki pipet mi yoksa ozel birsey mi cnaim, biraz pipetten hallice duruyor da. Merak ettim acaba su aritici pipet filan mi diye
Evett canım punch çok yaparPunch mı acaba ?
Aynen canım benim acıkırsan yoğurt kürü ye istersenAz yeyim ben o zaman
İçine ne koyuym yoğurdun canımAynen canım benim acıkırsan yoğurt kürü ye istersen
Kizzz bi onu edemiyorum ya deli oldumm bak kanavice havlu yaparım cok yaptım cok sattım hattaa kanavice tablolar ettiim kızımın odasına yaptım bak böyle cekip atmıştım biara buraya smoothieyle atayimBende yapıyorum punch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?