- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
cok haklisin kaptanim. o agzimizi tutmamiz laizm orasi kesin de nasilMENÜLERINIZI YAZARSANIZ SEVINIRIM HANIMLAR BOŞLADIGINIZI DÜŞÜNÜYORUM BU BENIM MOTIVASYONUMU ÇOK DÜŞÜRÜYOR! VE DIYET MENULERI DEGILDE AKSAM NE YEDIN MENUSU GIBI BOL KALORİLİ BESINLERLE GELİNİYOR. BOŞA KÜREK SALLIYORUM BURADA BOŞUNA BU TAKIM VARMIŞ HISSI VERIYORSUNUZ BANA BEN BÖYLE HAYAL ETMEMISTIM COK ÜZDÜNÜZ. CUMAYA KADAR DÜZGÜN SAGLIKLI BESLENMEYE UYGUN MENULER ISTIYORUM ....
Elhan
SABAH 1 HASLANMJS YUMURTA SMOOTHİE ICTIM. ÖGLEN SALATA 1 BARDAK KEFIR AKSAM TAVUK GOGUSU HASLAMA VE SALATA 3 LITRE SU 1 HAVUC
TEŞEKKÜRLER...
Eki Görüntüle 3299681
DeryaOnDiet
@Ozzybal
@zeyneppk
Ellssa
-Murphy-
@1artiikizanasi (sizde siteye girdiğiniz zaman bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim ) cnm
senin bu motive edici sozlerle de veremezsem artik yuh bana yani
Evet gece yemedim çok şükürYediğinde bir şey yok lonelycim. Sebze+ çorba
Bir dilim kaşarlı veya yumurtalı ekmek sanırım. Erken saatte yediğin için de şanslıyız. Gece yemeleri olmasın yeter ki
Ne çayı kızzzzzAferim kız bende 1 lt çay içtim :))
KIzzz buara 3 gündürr böyle oluyorumm yaa simdi 2ciye geçiyorum saat 5şe kadar 3litre bitiriyorum ondan sonra icmiyorum pek hic sevmem suyu çünkü bide aksam dan sonra gece cişe kalkmamak içinZabah zabah 1 litre nasıl içtin kizzz
Bilemiyorum artikcok haklisin kaptanim. o agzimizi tutmamiz laizm orasi kesin de nasil
AllahimmmKIzzz buara 3 gündürr böyle oluyorumm yaa simdi 2ciye geçiyorum saat 5şe kadar 3litre bitiriyorum ondan sonra icmiyorum pek hic sevmem suyu çünkü bide aksam dan sonra gece cişe kalkmamak için
Güne modunuzu yükseltecek paylaşım yaparak başlıyorum yemeyin diye nafileeww amâsenin bu motive edici sozlerle de veremezsem artik yuh bana yani
ZAten benim kız kalkıyo cişede kalkarsam habire iyice sinir olurumm sonraa boylesi cok daha iyi oldu deneAllahimmmsüper dur bugün bende öyle yapim gece çok kalkıyorum yoksa
Normal çay kız acayip çaya düştüm bu aralar :) neyse ki şekersiz içiyorumNe çayı kızzzzz
1lt cok değilmi laaa benmi yanliş anladımmmNormal çay kız acayip çaya düştüm bu aralar :) neyse ki şekersiz içiyorum
1lt cok değilmi laaa benmi yanliş anladımmmkansizlık yapar dur hele
Ondann diyorum ya sana lazım değel çay amannnKansızlık ve demir eksikliği var zaten doktor ilaç verdi kız inş bırakıcam
Hadi yaaEfenin_Annesi kaptanım kızma bak 200 gr vermişim bile güzel gidiyorum seni üzmem ben :)
Çok sağ ol bitanemTekrrdan geçmişler olsun ekürim .
Bendede demir eksikliği var ama çay ve kahveden vazgeçemiyorum ya çok içiyorumKansızlık ve demir eksikliği var zaten doktor ilaç verdi kız inş bırakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?