İkinci olacak canım doktor normal yolla asla olma tüp bebek demişti bizde çok şaşırdıkAaaaa hamilemisin kızzz nezaman öğrendin ilkmi
Bol bol dinlen iş etme ağır kaldırma olurmu benimde vardı 3 ay wc ye gidip gelirdim sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci olacak canım doktor normal yolla asla olma tüp bebek demişti bizde çok şaşırdıkAaaaa hamilemisin kızzz nezaman öğrendin ilkmi
Bol bol dinlen iş etme ağır kaldırma olurmu benimde vardı 3 ay wc ye gidip gelirdim sadece
kizma canim yaa, yemiycuuzGüne modunuzu yükseltecek paylaşım yaparak başlıyorum yemeyin diye nafileeww amâ
ne 1 litresi 5 litre icerimEger gerçekten zayıflatan çayi bulursam ben de 1 lt içerim galibaama öyle bir şey yok maalesef
Deneyeceğim bitti 1 litre 2. Yi doldurdumZAten benim kız kalkıyo cişede kalkarsam habire iyice sinir olurumm sonraa boylesi cok daha iyi oldu dene![]()
Tabi canım şuan çok sesiz Bi takımım var takım ruhunu hissedemiyorum cumaya hepsi +kg ile gelecek çok çok eminim zaten ne yapalım ama ne demişler her koyun kendi bacağından asılırmiskizma canim yaa, yemiycuuz
saka biryana cok haklisin.
ah insanin kendine yaptigi kotulugu baska kimse yapamazmis.
Hadiii bakalim beni şaşırtan (-) ler ile gel cuma sabahiEfenin_Annesi kaptanım kızma bak 200 gr vermişim bile güzel gidiyorum seni üzmem ben :)
Bide şekerli iciyoruuummm yazaydın buradannnn sopayla gelirim yaninaNormal çay kız acayip çaya düştüm bu aralar :) neyse ki şekersiz içiyorum
Bağımlılık beybi öyle hemen bırakılmıyoo Trabzon gibi bir yerde nasıl bırakam:)Ondann diyorum ya sana lazım değel çay amannn
Eheheh noldu ki noldu kiii:)Hadi yaa![]()
İçiliyor ama yaw evde başka napıcan:)Bendede demir eksikliği var ama çay ve kahveden vazgeçemiyorum ya çok içiyorum
Hadiii bakalim beni şaşırtan (-) ler ile gel cuma sabahi
Kahveyi çayı şekersiz içiyorum kaptanım no problem :)Bide şekerli iciyoruuummm yazaydın buradannnn sopayla gelirim yanina![]()
![]()
![]()
Sende sağol canım benimÇok sağ ol bitanem![]()
Ama çay ve kahve çok içince su içemiyorum ben unutuyorum içmeyi sorun ordaİçiliyor ama yaw evde başka napıcan:)
MENÜLERINIZI YAZARSANIZ SEVINIRIM HANIMLAR BOŞLADIGINIZI DÜŞÜNÜYORUM BU BENIM MOTIVASYONUMU ÇOK DÜŞÜRÜYOR! VE DIYET MENULERI DEGILDE AKSAM NE YEDIN MENUSU GIBI BOL KALORİLİ BESINLERLE GELİNİYOR. BOŞA KÜREK SALLIYORUM BURADA BOŞUNA BU TAKIM VARMIŞ HISSI VERIYORSUNUZ BANA BEN BÖYLE HAYAL ETMEMISTIM COK ÜZDÜNÜZ. CUMAYA KADAR DÜZGÜN SAGLIKLI BESLENMEYE UYGUN MENULER ISTIYORUM ....
Elhan
SABAH 1 HASLANMJS YUMURTA SMOOTHİE ICTIM. ÖGLEN SALATA 1 BARDAK KEFIR AKSAM TAVUK GOGUSU HASLAMA VE SALATA 3 LITRE SU 1 HAVUC
TEŞEKKÜRLER...
Eki Görüntüle 3299681
DeryaOnDiet
Ozzybal
@zeyneppk
Ellssa
-Murphy-
@1artiikizanasi (sizde siteye girdiğiniz zaman bildirimlerinizi yaparsanız sevinirim ) cnm
Hadi yaaEfenin_Annesi kaptanım kızma bak 200 gr vermişim bile güzel gidiyorum seni üzmem ben :)
Bisiycik yoohhBağımlılık beybi öyle hemen bırakılmıyoo Trabzon gibi bir yerde nasıl bırakam:)
Eheheh noldu ki noldu kiii:)
İçiliyor ama yaw evde başka napıcan:)
aha böyle kalıcan kaptanım
Kahveyi çayı şekersiz içiyorum kaptanım no problem :)
Ama çay ve kahve çok içince su içemiyorum ben unutuyorum içmeyi sorun orda![]()
Belli olmiyo işteeİkinci olacak canım doktor normal yolla asla olma tüp bebek demişti bizde çok şaşırdık
Yanımda gezdiriyorum 1,5 lt su şişemi zaten canım çok içincede mide bulanıyor işteYok ben suyumuda içerim en az 2 lt falan suyu yanında tut hep o zaman içiyorsun canım
Güne modunuzu yükseltecek paylaşım yaparak başlıyorum yemeyin diye nafileeww amâ
Canım yanındabulundurunca içesin geliyo aslında kahvelerde susatıyor olmuyomu oda sende hiçAma çay ve kahve çok içince su içemiyorum ben unutuyorum içmeyi sorun orda![]()
11.40' da ameliyattan çıktı oğlum başarılı sağlıklı bir şekilde bitmiş canım. Şu an gayet iyi biraz bulantısı var o da gececekmiş .Sende sağol canım benim![]()
Gözünüz aydın olsun canımcım atlattı geçti artık,bulantı olması gayet normal oda geçecek merak etme11.40' da ameliyattan çıktı oğlum başarılı sağlıklı bir şekilde bitmiş canım. Şu an gayet iyi biraz bulantısı var o da gececekmiş .![]()