- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Çok sevindim mutluluklar dilerim hayırlı uğurlu olsun yeni yaşamın hayatın sana bol şanslar getirsin.Ablacım baya hayatım değişti, anı bı kararla Ağustos'ta evlendim, Bursa'ya taşındım , yeni okul, yeni hayat, yeni şehir adapte olmaya çalışıyorum. 1 Ekim'de inşallah buraya döneceğim. İşlerim bitsin
Çok geçmişlerolsun canım benim,umarım hemencecik atlatıp sağlığına kavuşacaktır bir an önce.Bildirim yapan arkadaşlar mesajları hızlıca okuyup geçtim. Hastane randevumuz var oğlum için . Dualarınızı beklerim. Önemli bir şey yok ameliyat öncesi tahliller tetkikler yapılacak. Burnunda küçükken düşmeden dolayı kıkırdak dokusu hasar görmüştü o düzeltilecek. Yarın ameliyat olacak. İşlerimiz erken tamamlanmazsa merak etmeyin gelince tablomuzu halledecegim. Bol bol eksiler görün inşallah. Gelemeyenler üzülmesin cumaya hepsi gidecek.
Erkek uşaklar mutlaka biyerden darbe alıyor ablaBildirim yapan arkadaşlar mesajları hızlıca okuyup geçtim. Hastane randevumuz var oğlum için . Dualarınızı beklerim. Önemli bir şey yok ameliyat öncesi tahliller tetkikler yapılacak. Burnunda küçükken düşmeden dolayı kıkırdak dokusu hasar görmüştü o düzeltilecek. Yarın ameliyat olacak. İşlerimiz erken tamamlanmazsa merak etmeyin gelince tablomuzu halledecegim. Bol bol eksiler görün inşallah. Gelemeyenler üzülmesin cumaya hepsi gidecek.
Babiskonmu getirdii
Semizotu akşam bitek onumu yiyodun
Sabah öğlen akşam yiyorum yiyordum yiyecegimSemizotu akşam bitek onumu yiyodunbenimde akşama pirzola ve semizotu salata var et tok tutuyor vallahaa favorim
Kaloriside çok az bide semizotuSabah öğlen akşam yiyorum yiyordum yiyecegimet gerçekten çok tok tutuyor güzel menuu
İnşallah cnm maviş takımıma guveniyorumHerkese günaydınlar,
midem yeni düzeldi, umarım bu artı da hemencecik gidecek
cuma: 73,90 kg
pazartesi: 74,50 kg
fark: + 600 gram
Elhan Efenin_Annesi
Kaptanlarım söz veriyorum cumaya eksi göreceğim
Daha ne olsunKaloriside çok az bide semizotu
Çok teşekkür ederim ablacım :) gelicem inşallahÇok sevindim mutluluklar dilerim hayırlı uğurlu olsun yeni yaşamın hayatın sana bol şanslar getirsin.bizler buradayız zaten her zaman bekliyoruz seni.
Slm tekrar iyisinizdir inşallah ben bu hafta deneyeyim kendimi 80.7 çıktım sabah yine haftaya 7 leri göreyim umarımSistem genel hatlarıyla aynı karamellim. Sadece spor yarışı yapamıyoruz. Adım sayısını bildirme zorunluluğu yok. Bizler iyiyiz. Gelirsen sağlıkla keyifle kilo vermeye devam ederiz inşallah.Eski yarışmacı olduğun için direkt takımlara girebilirsin tabi arzu edersen.
Rica ederim canımcım ne demek,her zaman bekliyoruzÇok teşekkür ederim ablacım :) gelicem inşallah
Ya markete gidemedim ki evde beyaz ekmek var onuda yemedim. Uno nun Çavdarlı ekmeğini alıyorum ben jou senin kullandığın bi marka var mı ekmekte ? Şekersiz dedigin unonun ki mi ?Ça dar ekmek alabilirsin canım bak onda şeker yok
sagol canim, bizim burda ne annemiz var ne babamiz ne kardesimiz. Ondna yillardir heo biz nereye cocuklar oraya.Eki Görüntüle 3298759
Telafi edersin cnm
Aslinda bizimde böyle birseye ihtiyacımız varda ne zaman uygulanır bilemiyorumvaktiniz güzel geçmiş olsun bugünlük
kendimi yeniden yirmili yaslarda hissettim adetaYaaaa ne güzel birseyyy
ben 77 ciktim kaptanim arti 150grSevgili Arkadaşlar merhaba
Pazartesi sabahı kontrol tartı bildirimi günümüz. Yarışmacılar bildirimlerini kaptanlarini ve beni etiketleyerek
Geçen cuma: 00.0
Pazartesi: 00.0
Fark:
Kaptan etiketi + ben
Biçiminde yapacaktır. Fotoğraf şartı yok. Çok geciktirmezseniz sevinirim .Hazırlık bölümündeki hanımlar bildirimlerini beni etiketleyerek yapacaktır
Kaptanlarimiz bildirimlerini fotoğrafli olarak özel mesajla bana gönderecek. Odemsiz bol eksili güzel bir pazartesi gününe uyanmak dileğiyle hepinizi öpüyorum.
Masterfit Yarışması 83. Etap 08.09 11.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Lavinia_98 KAPTAN 68.55 Jou 67.9 Zeytur 95.9 @s i d e l y a 69.4 @Ekrl 63.4 @asliogretmen 72.8 @1artiikizanasi 83.5 Mavi Takim Efenin_Annesi KAPTAN 102.8 DeryaOnDiet 76.85 Ozzybal 73.9 @zeyneppk 78.1 Ellssa 81.8 Elhan 72.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 86.8 -Hayal 79.05 Lonely single girl 66.4 @60kiloyum 92.6 @Tempus 90.75 @fischer 77.4 @Beklenen2 78.5 @sibel_84 yarın bildirim
Cums 95.9@Ekrl
Jou
Zeytur
@s i d e l y a
@1artiikizanasi
Günaydınnnnn güzel takımım bugün bildirimlerinizi heyecan la bekliyorum.
.
.
.
.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?