Tamam bu hafta formundasin seni almam gerek mutlakaSevgili kaptaniçelerimm 2güne vermiş olduğum gramımı paylaşayımm olsun bitsin
Lavinia_98 Elhan
Gör görrr bacunuuu-Murphy-
2 gün önce cuma; 67.9
Bugün; 67.4
Fark; -500
Eki Görüntüle 3299288
İnşallah canım benim bugünden itibaren başlıyorumKebdini gayret etsen verirsin aslında kuzumm bak yapabilmissin bile sen nelerle yapamazsınkii gece bianda oluyo yatar uyursun
Tuttum kız Agzımı sadece biraz ödemim var
Kııızzz maşallah çok güzel vermişsinSevgili kaptaniçelerimm 2güne vermiş olduğum gramımı paylaşayımm olsun bitsin
Lavinia_98 Elhan
2 gün önce cuma; 67.9
Bugün; 67.4
Fark; -500
Eki Görüntüle 3299288
Ben bide aksam 5 se kadar 3 litre suyu bitirmeye calışıyorum çünkü geceye kadar icsem gece boyna çişe kalkarımİnşallah canım benim bugünden itibaren başlıyorum
Kız vallahi öldürürüm seniTamam bu hafta formundasin seni almam gerek mutlaka
Tuttum kız Agzımı sadece biraz ödemim varcuma günü biz kazanıyor uz kafanı yorma
Harıka tebrik ederim cumaya da 1 kilo giderse süper olurSevgili kaptaniçelerimm 2güne vermiş olduğum gramımı paylaşayımm olsun bitsin
Lavinia_98 Elhan
2 gün önce cuma; 67.9
Bugün; 67.4
Fark; -500
Eki Görüntüle 3299288
Tuttum kız Agzımı sadece biraz ödemim varcuma günü biz kazanıyor uz kafanı yorma
Aşkon aşkomdurKız vallahi öldürürüm senikarışma benim aşkoma
O kesin bitanemm sebze türlü alisveriş ettim hep akşam boyna sebzeHarıka tebrik ederim cumaya da 1 kilo giderse süper olur
Bende 7 e kadar içiyorum sonra çok az içiyorum. Gece çişe kalkması çok zor hiç sevmemBen bide aksam 5 se kadar 3 litre suyu bitirmeye calışıyorum çünkü geceye kadar icsem gece boyna çişe kalkarım
Sevineyimmi üzüleyeyimmi bilemedim yavv güldürdunüzz beni bende sizler gibi ediyodum en iyisini şıp diye kapıyordummAşkon aşkomdur
Aferin jou beni düşünüp bizim takım için yaptığın sebze alışverişin yerinde bir karar olmuşO kesin bitanemm sebze türlü alisveriş ettim hep akşam boyna sebze
Oyüzdenn bide hep yanımda su koydum pipetii çektikçe cekiyorum heepp simdi 2 ci ye koyacamBende 7 e kadar içiyorum sonra çok az içiyorum. Gece çişe kalkması çok zor hiç sevmem
Sen sevin ben sevineyim lavin şansına küssünSevineyimmi üzüleyeyimmi bilemedim yavv güldürdunüzz beni bende sizler gibi ediyodum en iyisini şıp diye kapıyordummLavinia_98
Hahaha sebze iyidirr yaa semizotuda aldım yoğurtta varAferin jou beni düşünüp bizim takım için yaptığın sebze alışverişin yerinde bir karar olmuş
Çok tatlısııın jouOyüzdenn bide hep yanımda su koydum pipetii çektikçe cekiyorum heepp simdi 2 ci ye koyacamsu asla sevmem su baktım susuz verilmiyo 3 litreye kadar icryim olsun bitsin hemen derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?