- 25 Ağustos 2019
- 61.362
- 115.029
- 698
- 31
SEnd eöyle tatlımmÇok tatlısııın jou

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEnd eöyle tatlımmÇok tatlısııın jou
Ben bittim mahvoldum kilo almışımSEnd eöyle tatlımmbaşka türlü azimli verilmiyorr
Yemeyecen istee hem sağlığın için hem kendin icinBen bittim mahvoldum kilo almışım![]()
Şekersiz iç kız ben 13 senedir şekersiz içerim
Halam sagolsun öyle alıştırdı bana bide türk kahvede hiç şekerli içmem ikisinide öyle alıştırdıOoh maşallah
Bende var fazlacaHahaha sebze iyidirr yaa semizotuda aldım yoğurtta var![]()
Yemiycem kalkıyımda yumurta salatası yapıp yeyim ekmeksiz bariYemeyecen istee hem sağlığın için hem kendin icin![]()
Geçmiş olsun ablaBildirim yapan arkadaşlar mesajları hızlıca okuyup geçtim. Hastane randevumuz var oğlum için . Dualarınızı beklerim. Önemli bir şey yok ameliyat öncesi tahliller tetkikler yapılacak. Burnunda küçükken düşmeden dolayı kıkırdak dokusu hasar görmüştü o düzeltilecek. Yarın ameliyat olacak. İşlerimiz erken tamamlanmazsa merak etmeyin gelince tablomuzu halledecegim. Bol bol eksiler görün inşallah. Gelemeyenler üzülmesin cumaya hepsi gidecek.![]()
Ça dar ekmek alabilirsin canım bak onda şeker yokYemiycem kalkıyımda yumurta salatası yapıp yeyim ekmeksiz bari![]()
Ablacım baya hayatım değişti, anı bı kararla Ağustos'ta evlendim, Bursa'ya taşındım , yeni okul, yeni hayat, yeni şehir adapte olmaya çalışıyorum. 1 Ekim'de inşallah buraya döneceğim. İşlerim bitsinİyiyim ortim sağol sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin![]()