- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Amin hepimiz1Yaaa hep mutlu ol sen e mi
Geçmis olsun canım yemezsin sende eğer durabilirsen bütün gün ayaktasın dimi yuruyosunBir de 6 da yemek var ama yemem yemek yiyince hastalaniyorum ben sırtım ağrıyor çok fena
Az da fazla kacarsa sol bagirsagimin kıvrım yeri öldürüyor beni o nedenle az yemeye gayret
insallha canim, hep beraberİnşallah canımhepimiz dilediğimiz görüntüye ulaşalım sağlıkla sıhhatle
oyle ne yazik ki.Yaniii farkına varamıyosun ki çoluk çocukk
Evett canım dogru söylüyorsunnoyle ne yazik ki.
biz 12 yillik evliyiz. 7 yildir cocukluyuz, tabiki uzun mutlu omurleri olsun cocuklarimiziin. Ama ister istemez butun hayatimiz artik onlarin etrafinda kurulu.
Arada basbasa kalmak guzel olacak.
Ohhh afiyet olsun canımO kesin bitanemm sebze türlü alisveriş ettim hep akşam boyna sebze
Sen sevin ben sevineyim lavin şansına küssün
AşkommLavimm
Geçmiş olsun kaptanımBildirim yapan arkadaşlar mesajları hızlıca okuyup geçtim. Hastane randevumuz var oğlum için . Dualarınızı beklerim. Önemli bir şey yok ameliyat öncesi tahliller tetkikler yapılacak. Burnunda küçükken düşmeden dolayı kıkırdak dokusu hasar görmüştü o düzeltilecek. Yarın ameliyat olacak. İşlerimiz erken tamamlanmazsa merak etmeyin gelince tablomuzu halledecegim. Bol bol eksiler görün inşallah. Gelemeyenler üzülmesin cumaya hepsi gidecek.
Tebrik ederim harıka sınız
Yürüsem iyi diyeliyorum dikeliyorum ay doğrusunu unuttum :)Geçmis olsun canım yemezsin sende eğer durabilirsen bütün gün ayaktasın dimi yuruyosun
Öğlende istedigini ye ama bi miktarını az edeceksin sadece akşamdan sonra kalorisi az yersen miss gibiYürüsem iyi diyeliyorum dikeliyorum ay doğrusunu unuttum :)
Çok şükürAmin hepimiz1
Bilmem ne kadar inanırsınız ama
Hala regl olmadım fazlasıyla gecikti evet ama sizinle yazistiktan bir müddet sonra önce kollarım sonra bacaklarımda şişlikler hafifledi demek ki içime atmaktan artık vücut sinyal veriyordu bi rahatlama geldi :)
Bulurum canım.Sizi ekleyemedim ama kilo bildirimimi yaptim
Canım ekürim çok teşekkür ederim.Çok geçmişlerolsun canım benim,umarım hemencecik atlatıp sağlığına kavuşacaktır bir an önce.
Köızzzz efoo telefon elinden tartılıp çekme in öyle çek o bile ağırlıkk yaparrKaptanlar arası yarismada -50 Gr farklaLavinia_98 transfer hakkını kazanmıştır. Tablomu düzenledikten sonra üye değişimi hakkını yapabilirsin lavişcim
Eki Görüntüle 3299424
Kırmızı kaptan
Eki Görüntüle 3299426
Mavi kaptan
Kaptanlarimiz bir dahaki kaptanlığınizda tarih ve nick eklemeyi unutmayın.
Gecmis olsun Elhoşumm Allah sifa versin kolayca atlatır inşallahBildirim yapan arkadaşlar mesajları hızlıca okuyup geçtim. Hastane randevumuz var oğlum için . Dualarınızı beklerim. Önemli bir şey yok ameliyat öncesi tahliller tetkikler yapılacak. Burnunda küçükken düşmeden dolayı kıkırdak dokusu hasar görmüştü o düzeltilecek. Yarın ameliyat olacak. İşlerimiz erken tamamlanmazsa merak etmeyin gelince tablomuzu halledecegim. Bol bol eksiler görün inşallah. Gelemeyenler üzülmesin cumaya hepsi gidecek.
Masterfit Yarışması 83. Etap | 08.09 | 11.09 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 68.55 | 68.50 | -0.05 | |
| 67.9 | 67.4 | -0.5 | |
| 95.9 | 95.6 | -0.3 | |
| 69.4 | 68.7 | -0.7 | |
| 63.4 | 64.4 | +1.0 | |
| 72.8 | |||
1 1artiikizanasi | 83.5 | |||
Mavi Takim | ||||
| 102.8 | 102.8 | 0 | |
| 76.85 | 77.0 | +0.15 | |
| 73.9 | 74.5 | +0.6 | |
| 78.1 | 79.0 | +0.8 | |
| 81.8 | |||
| 72.4 | 72.4 | 0 | |
| 67.7 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
@
| 86.8 | 88.1 | +1.3 | |
| 79.05 | 79.8 | +0.75 | |
| 66.4 | 65.5 | -0.9 | |
| 92.6 | |||
| 90.75 | 90.0 | -0.75 | |
F fischer | 77.4 | |||
B Beklenen2 | 78.5 | |||
| 77.45 | |||
| 80.72 |
Çok teşekkür ederim kaptanım.Gecmis olsun Elhoşumm Allah sifa versin kolayca atlatır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?