- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
cok sagol canim, ne guzel motive edici bir yazi
hariksin canim masallah, cok az almis 65e
cok gecmis olsun canim.Bildirim yapan arkadaşlar mesajları hızlıca okuyup geçtim. Hastane randevumuz var oğlum için . Dualarınızı beklerim. Önemli bir şey yok ameliyat öncesi tahliller tetkikler yapılacak. Burnunda küçükken düşmeden dolayı kıkırdak dokusu hasar görmüştü o düzeltilecek. Yarın ameliyat olacak. İşlerimiz erken tamamlanmazsa merak etmeyin gelince tablomuzu halledecegim. Bol bol eksiler görün inşallah. Gelemeyenler üzülmesin cumaya hepsi gidecek.
Hazirlikta kendini toparla o zaman. Gidişata göre karar verirsin.Slm tekrar iyisinizdir inşallah ben bu hafta deneyeyim kendimi 80.7 çıktım sabah yine haftaya 7 leri göreyim umarım
masllah canim, ayy 65 kapida git ac kapiyiSevgili kaptaniçelerimm 2güne vermiş olduğum gramımı paylaşayımm olsun bitsin
Lavinia_98 Elhan
Gör görrr bacunuuu @Bls61
2 gün önce cuma; 67.9
Bugün; 67.4
Fark; -500
Eki Görüntüle 3299288
Çok teşekkür ederim Deryacim.cok gecmis olsun canim.
Insallah cabucak bitip sagligina kavussun oglusun.
Cok gecmis olsun
İnşallah canımhariksin canim masallah, cok az almis 65e
Hahahahha açacammm çok az kaldı dahada inmelereemasllah canim, ayy 65 kapida git ac kapiyicok beklemesin
Yaniii farkına varamıyosun ki çoluk çocukkkendimi yeniden yirmili yaslarda hissettim adeta
kendimi hic ihmal etmiyorum ama eismle olan iliskimizi ihmal etmisim ou fark ettim.
Evet canım şu sıra unodan alıyorum normalde fırından çavdar lı alıyodum hatta 2 paket uno aldım birini buzluğa koydumYa markete gidemedim ki evde beyaz ekmek var onuda yemedim. Uno nun Çavdarlı ekmeğini alıyorum ben jou senin kullandığın bi marka var mı ekmekte ? Şekersiz dedigin unonun ki mi ?
Tamam aşkım sağolEvet canım şu sıra unodan alıyorum normalde fırından çavdar lı alıyodum hatta 2 paket uno aldım birini buzluğa koydum
Eki Görüntüle 3299368
Yok canımbirşey yok az almıssın ye istediğini ama az az yemen gerekirr sıkma canını zaten işinde yemek faslı yok daha cay kahveyle durabilirsinEki Görüntüle 3299367
Bol kalorili bir menü oldu ama bugün gece 10 da evde olacağım beni tok tutsun dimi
Bıktım 12 saat çalışmaktan yeter ya off
Bol kalorili olduğu için şu saatten sonra çay kahve harici bir şey yok yersem yazacağım söz
Sağ ol bitanemGeçmiş olsun abla
Yaaa hep mutlu ol sen e mi
Bildirirsen iyi olur eksiyse ilk bildirim onu kabul ederiz.Günaydınlar Hazırlıkları aşamasındakiler tartım bildirecek mi
Sizi ekleyemedim ama kilo bildirimimi yaptimBildirirsen iyi olur eksiyse ilk bildirim onu kabul ederiz.
Bir de 6 da yemek var ama yemem yemek yiyince hastalaniyorum ben sırtım ağrıyor çok fenaYok canımbirşey yok az almıssın ye istediğini ama az az yemen gerekirr sıkma canını zaten işinde yemek faslı yok daha cay kahveyle durabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?