Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendinize bir sebep bulun. Adımları belirleyin, sık sık konuşun kendinizle uyumadan önce hayal edin. Göreceksiniz ki iradeniz artacak. O zaman spor ve diyet yapmak angarya değil, sizi hayallerinize götürecek olan kanatlarınız olacak.

Ve güzel takımım günün moddosunu buraya yazıyorum;
Vazgeçmenin nasıl hissettirdiğini zaten biliyorum merak ettiğim vazgeçmezsem neler olabileceği...

BENİM VE TAKIMIM İÇİN EN ÖNEMLI KURALLARIM ;
SU TÜKETIMINI ARTTIRMAK GÜNDE 2.5 LİTRE NİN ALTINA DÜŞMEMEYE DIKKAT EDIN VE GÜNLÜK MENÜ BİLDİRİMİ ISTIYORUM. ●●BAHANE KABUL ETMIYORUMMM...●●

MAVİ KELEBEKLERIM

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
DeryaOnDiet
Ozzybal
zeyneppk
Ellssa

Son düzenleme:
Kızlar bugün misafirim gelecek pasta poğaca nasıl tutucam kendimi bilmiyorum ağlamak istiyorum
Yemeyerek bildiğin tadlar yada kendine diyet kek poğaça tarifi yap onlar klasik kek poğaça yerken sen diyete uygun olanları ye bunu dengelemek senin elinde buradan kimse müdahale edip cıs diye eline vuramaz ama sen bunu kendini frenleeyerek yapabilirsin istemekle başlıyor hersey. İstersen yapabilirsin ...!

Buyur ablacim

Nasilsiniz herkes iyimi
Benim doguma 1 ay kaldi yuvarlanip gidiyorum cok sukur iyiyim
Bu arada @Tutku44 dogum yapti

Allah razı olsun ablacım 6 gunlük oldu bebegim insa saglicakla duzelicez..
Aaa kimler gelmiş görmemişim. Ne güzel haberlerle geldiniz
Bebeğin hayırlı olsun canım Simayım demek kızının kardeşi oldu
sandriyon canım benim senin de bebeğin sağlıcakla gelsin inşallah

Çok güzel bir hafta olacak inşallah kaptanım

Tokat gibi geldi şu mesajın

Kızlar bugün misafirim gelecek pasta poğaca nasıl tutucam kendimi bilmiyorum ağlamak istiyorum
Hiç sorma banada tel.geldi abimler ve yanında lahmacun yapıp getiriyor lar nasıl yememeliyim diyorum ama nafile bugün ödül günümüz olsun yarın tam gaz devam
Ayyy hadı insalahhh o. yaglar eriyecek başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…