- 5 Haziran 2021
- 4.599
- 19.923
- 158
Sen hiç meraj etme aşkomm seni yanıltmayacammmKIRMIZI TAKIMIM KURALLARI BİLİYORSUNUZ. BUGÜNDEN İTİBAREN MENÜLERİ HAFİFLETİP BENİ ETİKETLİYORSUNUZ. PASTA ÇÖREK HİÇ BİŞEY OLMUYACAK MENÜLERDE KAÇAMAK YOK BU HAFTA BİZİM YAĞLARI ERİTİGİMİZ HAFTA OLCAK.
Jou
Zeytur
s i d e l y a
Nergis 35
asliogretmen
1 1artiikizanasi
Canım o izindeFitVenus gel aşko
Hep birlikte hadi bakalımSen hiç meraj etme aşkomm seni yanıltmayacammmbu hafta bomba birşekilde olacak bozmayacam kaçamak olmayacakk
Kim kaldı baskaCanım o izinde
Bitti canım takımını kurup etiketle seçtikleriniKim kaldı baska
Etiketledim cnm hadi bismillahBitti canım takımını kurup etiketle seçtiklerini
Hayırlısı olsun canım inşallah bu hafta bizde güzel veririzEtiketledim cnm hadi bismillah
İnşallah cnm bnmHayırlısı olsun canım inşallah bu hafta bizde güzel veririz
Yemeyerek bildiğin tadlar yada kendine diyet kek poğaça tarifi yap onlar klasik kek poğaça yerken sen diyete uygun olanları ye bunu dengelemek senin elinde buradan kimse müdahale edip cıs diye eline vuramaz ama sen bunu kendini frenleeyerek yapabilirsin istemekle başlıyor hersey. İstersen yapabilirsin ...!Kızlar bugün misafirim gelecek pasta poğaca nasıl tutucam kendimi bilmiyorumağlamak istiyorum
Buyur ablacim
Nasilsiniz herkes iyimi
Benim doguma 1 ay kaldi yuvarlanip gidiyorum cok sukur iyiyim
Bu arada @Tutku44 dogum yapti
Aaa kimler gelmiş görmemişim. Ne güzel haberlerle geldinizAllah razı olsun ablacım6 gunlük oldu bebegim insa saglicakla duzelicez..
KIRMIZI TAKIMIM KURALLARI BİLİYORSUNUZ. BUGÜNDEN İTİBAREN MENÜLERİ HAFİFLETİP BENİ ETİKETLİYORSUNUZ. PASTA ÇÖREK HİÇ BİŞEY OLMUYACAK MENÜLERDE KAÇAMAK YOK BU HAFTA BİZİM YAĞLARI ERİTİGİMİZ HAFTA OLCAK.
Jou
Zeytur
s i d e l y a
Nergis 35
asliogretmen
1 1artiikizanasi
Tatil kilolarımla gelcem sonraFitVenus gel aşko
Tokat gibi geldi şu mesajınYemeyerek bildiğin tadlar yada kendine diyet kek poğaça tarifi yap onlar klasik kek poğaça yerken sen diyete uygun olanları ye bunu dengelemek senin elinde buradan kimse müdahale edip cıs diye eline vuramaz ama sen bunu kendini frenleeyerek yapabilirsin istemekle başlıyor hersey. İstersen yapabilirsin ...!
Hiç sorma banada tel.geldi abimler ve yanında lahmacun yapıp getiriyor lar nasıl yememeliyim diyorum ama nafile bugün ödül günümüz olsun yarın tam gaz devamKızlar bugün misafirim gelecek pasta poğaca nasıl tutucam kendimi bilmiyorumağlamak istiyorum
Ayyy hadı insalahhh o. yaglar eriyecek başka yolu yokKIRMIZI TAKIMIM KURALLARI BİLİYORSUNUZ. BUGÜNDEN İTİBAREN MENÜLERİ HAFİFLETİP BENİ ETİKETLİYORSUNUZ. PASTA ÇÖREK HİÇ BİŞEY OLMUYACAK MENÜLERDE KAÇAMAK YOK BU HAFTA BİZİM YAĞLARI ERİTİGİMİZ HAFTA OLCAK.
Jou
Zeytur
s i d e l y a
Nergis 35
asliogretmen
1 1artiikizanasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?