• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

teşekkürler :KK28:

teşekkürler kaptanım:KK200:

Az zamanda verdiğim şu 3 kilo bile beni o kadar rahatlattı ki anlatamam, kıyafetler üzerimde daha iyi durmaya başladı.:KK6: bir 3 kilo daha verince ne olacak bakalım.
Hele sen bana sorr hic olmayan kotum hiç olmayan elbisem akıllara zarar giyince şok oluyorum kendime nasıl 67 lere indim hala inanamıyorumm 58 lere görmem hayalmi olcak gerçekmi bilmiyorum 💪💪🥰🤣

Günaydın canım 😘
İyiyim sabaha karşı ilk kez üşüdüm o kadar mutlu oldum ki sorma :KK76::KK76::KK76:
Sen nasılsın canım ekurim:KK60:
Günaydın çıtır ekürim :KK200: havalar normale dönmeye başlıyor artık serinlik olunca kendimize geliyoruz.
Bende iyiyimsağol dopingimi yükledim geldim güel bir tatil oldu banada :KK60:

Hele sen bana sorr hic olmayan kotum hiç olmayan elbisem akıllara zarar giyince şok oluyorum kendime nasıl 67 lere indim hala inanamıyorumm 58 lere görmem hayalmi olcak gerçekmi bilmiyorum 💪💪🥰🤣
Verirsin hiç merak etme hayal değil gerçek olacak 58 kiloda :KK74:

Günaydın çıtır ekürim :KK200: havalar normale dönmeye başlıyor artık serinlik olunca kendimize geliyoruz.
Bende iyiyimsağol dopingimi yükledim geldim güel bir tatil oldu banada :KK60:
Yıl boyu enerjimiz daim olsun :dua: Benim dopingim yağmur, çamur , bulutlu hava :confused:gunesle bir türlü ısınamadık :KK22:

Yavrum nazar oliy ...kaşı çabuk :ruh:
67' e inmeyi beceren 58' i de görür. İnşallah tabi ki :dua:

tamam kahvaltımı yaptım ekmek yemedim yumurta peynir zeytin salatalık yedim. Arkadaşım gelecek şimdi kek yapıcam mecbur o varken nasıl yemeyim akıl ver hadiiiiii
Kendine de bir kek yap. Yulafın varsa öğüt. Şeker yerine kuru üzüm, dut , kayısı minik minik dogra , süt, yumurta ,kabartma tozu varsa bir kaşık tahin yoksa tereyağı koy at fırına :21: :21:

çok yakında gerçek olacak:KK36:

Kaşıdım totomu😀😀
Insallahh yaaa aslında cok yoruldumm ama hiç bozmaya niyetim yok

pes etmek yok, ben de bir an önce 6'lı rakamları görmek istiyorum

çok yakında gerçek olacak:KK36:

pes etmek yok, ben de bir an önce 6'lı rakamları görmek istiyorum
Bakk ben diyodum nasıl görecem 70de kaldım durdum 2 hafta ensonda böyle bianda 67 ye geldim darısı başına canım benimm iradenle hersey güzel olcakkk

Back