Hafta sonu kontrol altına alınmış Cumaya 1 kg tamamlarsin artık Tebrikler bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonu kontrol altına alınmış Cumaya 1 kg tamamlarsin artık Tebrikler bitanem
Hele sen bana sorr hic olmayan kotum hiç olmayan elbisem akıllara zarar giyince şok oluyorum kendime nasıl 67 lere indim hala inanamıyorumm 58 lere görmem hayalmi olcak gerçekmi bilmiyorumteşekkürler
teşekkürler kaptanım
Az zamanda verdiğim şu 3 kilo bile beni o kadar rahatlattı ki anlatamam, kıyafetler üzerimde daha iyi durmaya başladı. bir 3 kilo daha verince ne olacak bakalım.
Günaydın çıtır ekürim havalar normale dönmeye başlıyor artık serinlik olunca kendimize geliyoruz.Günaydın canım
İyiyim sabaha karşı ilk kez üşüdüm o kadar mutlu oldum ki sorma
Sen nasılsın canım ekurim
Verirsin hiç merak etme hayal değil gerçek olacak 58 kilodaHele sen bana sorr hic olmayan kotum hiç olmayan elbisem akıllara zarar giyince şok oluyorum kendime nasıl 67 lere indim hala inanamıyorumm 58 lere görmem hayalmi olcak gerçekmi bilmiyorum
Sen bu azimle onuda görürsün canım maşallah bana lazım sende ki hırsHele sen bana sorr hic olmayan kotum hiç olmayan elbisem akıllara zarar giyince şok oluyorum kendime nasıl 67 lere indim hala inanamıyorumm 58 lere görmem hayalmi olcak gerçekmi bilmiyorum
Yıl boyu enerjimiz daim olsun Benim dopingim yağmur, çamur , bulutlu hava gunesle bir türlü ısınamadıkGünaydın çıtır ekürim havalar normale dönmeye başlıyor artık serinlik olunca kendimize geliyoruz.
Bende iyiyimsağol dopingimi yükledim geldim güel bir tatil oldu banada
İnşallah çıtırım enerjimiz bol olsun yeter bize.Yıl boyu enerjimiz daim olsun Benim dopingim yağmur, çamur , bulutlu hava gunesle bir türlü ısınamadık
Yavrum nazar oliy ...kaşı çabukHele sen bana sorr hic olmayan kotum hiç olmayan elbisem akıllara zarar giyince şok oluyorum kendime nasıl 67 lere indim hala inanamıyorumm 58 lere görmem hayalmi olcak gerçekmi bilmiyorum
Marmara'nın serinliği bizi de etkiliyorİnşallah çıtırım enerjimiz bol olsun yeter bize.
Buradada hava kapalı şu anda eski yoğun sıcaklık yok artık.
Biraz daha serinlik yolluyom o zamanMarmara'nın serinliği bizi de etkiliyor
Kaşıdım totomuYavrum nazar oliy ...kaşı çabuk
67' e inmeyi beceren 58' i de görür. İnşallah tabi ki
Bana takılll bebeğimm yapış yamacımaaSen bu azimle onuda görürsün canım maşallah bana lazım sende ki hırs
Yaa ablamm canımm teşekkür ederiimm insaallahh motive etmeniz bile çok mutlu ediyo daha çok gaza geliyorum ElhanVerirsin hiç merak etme hayal değil gerçek olacak 58 kiloda
tamam kahvaltımı yaptım ekmek yemedim yumurta peynir zeytin salatalık yedim. Arkadaşım gelecek şimdi kek yapıcam mecbur o varken nasıl yemeyim akıl ver hadiiiiiiBana takılll bebeğimm yapış yamacımaa
Kendine de bir kek yap. Yulafın varsa öğüt. Şeker yerine kuru üzüm, dut , kayısı minik minik dogra , süt, yumurta ,kabartma tozu varsa bir kaşık tahin yoksa tereyağı koy at fırınatamam kahvaltımı yaptım ekmek yemedim yumurta peynir zeytin salatalık yedim. Arkadaşım gelecek şimdi kek yapıcam mecbur o varken nasıl yemeyim akıl ver hadiiiiii
Ölcüleride versen iyi olur ablacımKendine de bir kek yap. Yulafın varsa öğüt. Şeker yerine kuru üzüm, dut , kayısı minik minik dogra , süt, yumurta ,kabartma tozu varsa bir kaşık tahin yoksa tereyağı koy at fırına
çok yakında gerçek olacakHele sen bana sorr hic olmayan kotum hiç olmayan elbisem akıllara zarar giyince şok oluyorum kendime nasıl 67 lere indim hala inanamıyorumm 58 lere görmem hayalmi olcak gerçekmi bilmiyorum
Kaşıdım totomu
Insallahh yaaa aslında cok yoruldumm ama hiç bozmaya niyetim yok
Evinde saglikli atistirmaliklar olsun misafir gelince sende onlari yersin cpk guzel saglikli tarifler kekler vartamam kahvaltımı yaptım ekmek yemedim yumurta peynir zeytin salatalık yedim. Arkadaşım gelecek şimdi kek yapıcam mecbur o varken nasıl yemeyim akıl ver hadiiiiii
Bakk ben diyodum nasıl görecem 70de kaldım durdum 2 hafta ensonda böyle bianda 67 ye geldim darısı başına canım benimm iradenle hersey güzel olcakkkçok yakında gerçek olacak
pes etmek yok, ben de bir an önce 6'lı rakamları görmek istiyorum
Hep birlikte başarıyoruz burada,el ele verip gidecek kilolarYaa ablamm canımm teşekkür ederiimm insaallahh motive etmeniz bile çok mutlu ediyo daha çok gaza geliyorum Elhan