Gaptanim nirdeNoo no no
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaptanim nirdeNoo no no
yok gaçmişGaptanim nirde
Afiyet olsun canım Menü güzel ama çok az olmuş yürümenin canını okumuşsun.Hayırlı geceler kızlarrr
Bugün hiç gelemedim. Ankara'da teknofest var oraya gittik amaa çook yorucuydu yaa bayağı yol yürüdük. Tabi bu benim işime geldi spor oldu bana
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
8:30 1 tavada yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin biber salatalık
Akşam
15:00 dürüm tavuk döner,ayran
3 lt su
Eki Görüntüle 3295503
Elhan Jou
asliogretmen ElhanGünaydın kızlar dun menümu yazamadım biraz abarttım
2 eylul
Sabah
Tam buğday ekmeği ile tost
Ogle
Elma
Akşam
Corba 1 kase
Menemen 2 dilim ekmek
Yogurt
Su 2 litre
Spor 15.bin adım yürüyüş
Istee teknofestimizz işe yaradıhahahHayırlı geceler kızlarrr
Bugün hiç gelemedim. Ankara'da teknofest var oraya gittik amaa çook yorucuydu yaa bayağı yol yürüdük. Tabi bu benim işime geldi spor oldu bana
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
8:30 1 tavada yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin biber salatalık
Akşam
15:00 dürüm tavuk döner,ayran
3 lt su
Eki Görüntüle 3295503
Elhan Jou
Hahah yok bitanemm benim öyle huyum yokturr layığıyla yapıyorumYarın gece yapma ama
Afiyet olsun balım.Dünkü menumu yazayim:
2 Eylül :
10:30
6 kasik menemen, 2 zeytin, 2 dilim peynir, salatalık
14:00
3 dilim karpuz
1 adet muz
18:30
2 dilim kabak mücver
1 kase cacık
1 tabak patlıcan yemeği
20:30
3 dilim kavun
2 soda
1 fincan kahve
2 litre su
Elhan asliogretmen
Yaparım limitim kalmadı maaşlar gelsin haha bende bu sıra smoothie yi kendim yapıyorum artık düşünerekAma çok güzel tok tutuyor mutlaka dene . Bak bunun ananaslisini naneli ve cezlisini denicem ödem atması için 3 öğün muzlu yapsam kabız olurum belki ama ananas ödem atma özelliğine sahip ya kokusuda hoş keyifli bir içecek olur diye dusunmekteyim
Kaptan gibi kaptanARALIKLI ORUÇ yapacaklara ve yapmak isteyenler için süper bi örneğin buldumm hemkafanızda karışmaz ben bunlar sayesinde verdim gitsin kiloşlaarrr
Eki Görüntüle 3295526 Eki Görüntüle 3295527 Eki Görüntüle 3295528 Eki Görüntüle 3295529 Eki Görüntüle 3295530 Eki Görüntüle 3295531
CanımmmKaptan gibi kaptan