- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
A.s cnmSelam kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.s cnmSelam kızlarrr
Aleyküm selam canım. Listeye yazıyorum bir bakıyorum aypare firar. Neredesin kuzum çalışıyor musun yoksa?Selam kızlarrr
Afiyet olsun.
Teşekkür ediyorum balim akşam sadece muzlu yulafli sutlu smootie ile geciricem eksi 500 de yarın gelir belkiAfiyet olsun.
Aynı benimki de öyle kilo almıyo 1 gün sadece salata yese en az 2 kg gider metabolizma çok hızlı çalışıyorAhanda +1 benim kocammm buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendi
Evett yaaa afedersim bagırsakları bile bizden iyi calışıyor bunlarınn amaan bu adamlar bizim gibi yasamıyoki ameliyat oluyoruz birsey oluyoruz kadın oluyoruz en cok vücut bizim vücudumuz degişiyor onlarınki neoluyo cocuk doğuruyoruz hormonlar degişiyor yanii herşeyde biz bize kurban olsunlarrAynı benimki de öyle kilo almıyo 1 gün sadece salata yese en az 2 kg gider metabolizma çok hızlı çalışıyor
Masalahhh in var canım vücut yapın sıkı hiç göstermiyorsun masalahhKahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasın Boy 160 kilo 73
15.bin adım yürüdüm iyi geldiKalkın kizzzz hadiiii enerjik Bi parça eşliğinde sporrrlarr yapilsinnn yansın yaglar
Çok teşekkür ederim canım Hedeflerimize kolaylıkla sağlıkla ulaşalım inşallah.Masalahhh in var canım vücut yapın sıkı hiç göstermiyorsun masalahh
15.bin adım yürüdüm iyi geldi
Smoothie güzel seçim Elma, salatalik, limon, maydanozlu düşünüyorum ben de.Teşekkür ediyorum balim akşam sadece muzlu yulafli sutlu smootie ile geciricem eksi 500 de yarın gelir belki
Elhan asliogretmen
2 eylül
Açkarna; tarçınlı kakaolu türk kahve , sirkeli su
12.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
8 küp domates
1küp peynir
3 çavdar ekmeği ince
1 şekersiz çay
15.30
Avokado limon ve kefirle karışım smoothie
Eki Görüntüle 3295319
17.00
Firına tavuk 3 but 3 kanat
1 kase Sade bulgur pilavı(100 gram 114 kalori)
1 çay bardak kefir
Ekmek yok
Leslie 4 mile-59dk (tavsiye ederim)
21.00 yeşilçay 2 poşet büyük kupa
2litre su
Anamm benden bukadar ilkkez bisaat ettim.başum döndiii ama değddiiii
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.2 Eylül
9:30
Avucum kadar lavaş ekmeği
Peynir
Salatalık
Maydanoz
12:00
İce latte
17:00
3 tane köfte
18:30
2 adet küçük boy islim kebabı
Ayran
2 lt su içtim şimdiye kadar bi yarım lt daha içerim yatana kadar
1 saat yürüyüş
asliogretmen
Elhan
Teşekkür ederim ablacımAfiyet olsun canım Çok güzel bir menü.
yaa akşam yemek yerinemi tok tutuyomu peki baya siziSmoothie güzel seçim Elma, salatalik, limon, maydanozlu düşünüyorum ben de.