- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
Guzel oldu vallahi cnm iyi gitti hafif muzun verdiği tatlılık regl donemindeyken tatlı isteğimi bastırdıSmoothie güzel seçim Elma, salatalik, limon, maydanozlu düşünüyorum ben de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel oldu vallahi cnm iyi gitti hafif muzun verdiği tatlılık regl donemindeyken tatlı isteğimi bastırdıSmoothie güzel seçim Elma, salatalik, limon, maydanozlu düşünüyorum ben de.
Akşam yemeği yerine gayet güzel tok tutuyor Jou bisey yemeği isteği gelirse sırf ceneyi oynatmak adına 1 salatalık ye şu iç missyaa akşam yemek yerinemi tok tutuyomu peki baya sizi
Denerim bende bigün ya ne yaptın yulaf muz süt dimi senin daha net tok tutar maydanoz salatalık falan pek tutmaz araögünde çok ettim istahımı açtı hattaAkşam yemeği yerine gayet güzel tok tutuyor Jou bisey yemeği isteği gelirse sırf ceneyi oynatmak adına 1 salatalık ye şu iç miss
Kaptanım her şey yolunda uykusuzluk dışında. Menümü yazıyımAşiretlerriimmmm herşey yolunda mı
@s i d e l y a
@zeyneppk
FitVenus
@Zeytur
@Lavinia_98
@DeryaOnDiet
Afiyet olsun canım Misafirlerin çok şanslı sağlıklı beslenmişler sayende pilav var mıydı onlaraDolunaydan mı bu uyuyamamalar acaba
Kaptanım her şey yolunda uykusuzluk dışında. Menümü yazıyım
12.00 enginar dolma
16.00 1 kase çorba
18.30 haşlama et, patates
Misafirim var dayan sudansebep
Bende perşembeye düşündüm hahahaAkşam yemegimi yemiştim canim. Perşembe günü akşam öğünü yerine içip karnım guruldayarak uyumayı göze alırım ama
Yaa cok güzell ekmeksiz olunca cok zor oluyo bende ekmek yemiyorum şu sıra akşamleyin kahvaltıda cok yiyince akşamı yemiyorum buseferDolunaydan mı bu uyuyamamalar acaba
Kaptanım her şey yolunda uykusuzluk dışında. Menümü yazıyım
12.00 enginar dolma
16.00 1 kase çorba
18.30 haşlama et, patates
Misafirim var dayan sudansebep
ŞiişşttttCakaaaaal
Evet ablacım yaAleyküm selam canım. Listeye yazıyorum bir bakıyorum aypare firar. Neredesin kuzum çalışıyor musun yoksa?
Hemen seve seve anlatirim aynen muz sut yulaf 1 tatlı kaşığı bal muzu ben olgunlasinca buzluğa doğrayıp atıyorum cnm ekstra bala yada tatlandırıcı ihtiyacım olmuyor kendi tatlılığı yetiyor . Smoothe blenderina 1 bardak soğuk süt 1 orta boy dondurulmuş muz 2 yemek kasigida yulaf ekleyip bizitliyorum hazır kıvamlı olduğu için yavas yavaş içiyorum mis gibi çok enerjin düşük ise 2 tane ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal kat mis gibi oluyor hala tokumDenerim bende bigün ya ne yaptın yulaf muz süt dimi senin daha net tok tutar maydanoz salatalık falan pek tutmaz araögünde çok ettim istahımı açtı hatta
Yaptıgın süt zaten 4 5 saat tok tutar genelde nasıl yaptın anlatırmısın
Noo no noasliogretmen kaptanımı bugün gören oldu mu
Ilkkez elhana uydum kızz pek ettiğim yoktu
Hey maşaallahhhh aldım not defterime malzemeler alınca edecemHemen seve seve anlatirim aynen muz sut yulaf 1 tatlı kaşığı bal muzu ben olgunlasinca buzluğa doğrayıp atıyorum cnm ekstra bala yada tatlandırıcı ihtiyacım olmuyor kendi tatlılığı yetiyor . Smoothe blenderina 1 bardak soğuk süt 1 orta boy dondurulmuş muz 2 yemek kasigida yulaf ekleyip bizitliyorum hazır kıvamlı olduğu için yavas yavaş içiyorum mis gibi çok enerjin düşük ise 2 tane ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal kat mis gibi oluyor hala tokum
Ama çok güzel tok tutuyor mutlaka dene . Bak bunun ananaslisini naneli ve cezlisini denicem ödem atması için 3 öğün muzlu yapsam kabız olurum belki ama ananas ödem atma özelliğine sahip ya kokusuda hoş keyifli bir içecek olur diye dusunmekteyimHey maşaallahhhh aldım not defterime malzemeler alınca edecem
Çok fenayiz çok