- 25 Ağustos 2019
- 61.157
- 114.332
- 698
- 30
Naptın leenn yedinmi bu sen sen değillssiiinnnnGunaydin canlarim Hayirli pazarlar
Benim o cok guzel motivem yerlerde kac gundur fenayim hadi bana biraz gaz verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın leenn yedinmi bu sen sen değillssiiinnnnGunaydin canlarim Hayirli pazarlar
Benim o cok guzel motivem yerlerde kac gundur fenayim hadi bana biraz gaz verin
Maşallah kaptaniçem harika görünüyorsunKahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasın Boy 160 kilo 73
afiyet olsun misssssssEki Görüntüle 3295157
Maviş takımda asliogretmen kaptanimla olmanın heyecanıyla sağlıklı kahvaltılar başlasiiiiiin
canımcımmm korkuyorum seni alacaklar diye, gizli gizli ilerle e mi?Eki Görüntüle 3295169
asliogretmen KAPTANIM GITTIMI DUNDEN BUGUNE -500 KALDI HEDEFE KALDI -3.5KG KONFETILERI SIMDIDEN HAZIRLA Elhan
Maşalllahhh canımmmm, yine harikasın
Elhan asliogretmen
2 eylül
Açkarna; tarçınlı kakaolu türk kahve , sirkeli su
12.00
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
8 küp domates
1küp peynir
3 çavdar ekmeği ince
1 şekersiz çay
15.30
Avokado limon ve kefirle karışım smoothie
Eki Görüntüle 3295319
17.00
Firına tavuk 3 but 3 kanat
1 kase Sade bulgur pilavı(100 gram 114 kalori)
1 çay bardak kefir
Ekmek yok
Leslie 4 mile-59dk (tavsiye ederim)
21.00 yeşilçay 2 poşet büyük kupa
2litre su
Anamm benden bukadar ilkkez bisaat ettim.başum döndiii ama değddiiii
afiyet olsun canım gayet güzel2 Eylül
9:30
Avucum kadar lavaş ekmeği
Peynir
Salatalık
Maydanoz
12:00
İce latte
17:00
3 tane köfte
18:30
2 adet küçük boy islim kebabı
Ayran
2 lt su içtim şimdiye kadar bi yarım lt daha içerim yatana kadar
1 saat yürüyüş
asliogretmen
Elhan
afiyet olsun kaptaniçem, harikasın2 Eylül
11.00 Klasik Karatay kahvaltısı
13.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Kabak yemeği ( sogan, biber, domates) , bir kase yoğurt, çeyrek köy yufkası
19.00 Bir avuç yaban mersini, smoothie yapacaktım vazgeçtim.
İki litre su
asliogretmen
canım dün öğleden sonra köye kayınvalidemlere gittik o sebeple gelemedim.asliogretmen kaptanımı bugün gören oldu mu
Afiyet olsun ekricim, süpersinGünaydın kızlar dun menümu yazamadım biraz abarttım
2 eylul
Sabah
Tam buğday ekmeği ile tost
Ogle
Elma
Akşam
Corba 1 kase
Menemen 2 dilim ekmek
Yogurt
Su 2 litre
Spor 15.bin adım yürüyüş
afiyet olsun canım, gayet güzel dikkat etmişsin artı geleceğini düşünmüyorum. Evrene olumlu mesaj gönderelim e mi?Dünkü menumu yazayim:
2 Eylül :
10:30
6 kasik menemen, 2 zeytin, 2 dilim peynir, salatalık
14:00
3 dilim karpuz
1 adet muz
18:30
2 dilim kabak mücver
1 kase cacık
1 tabak patlıcan yemeği
20:30
3 dilim kavun
2 soda
1 fincan kahve
2 litre su
Elhan asliogretmen
Birazcik oyle olduNaptın leenn yedinmi bu sen sen değillssiiinnnn
BUgün hafif geçiriyoruz o haldeBirazcik oyle oldu
Gizli gizli ilerlemesin benceeMaşallah kaptaniçem harika görünüyorsun
afiyet olsun misssssss
canımcımmm korkuyorum seni alacaklar diye, gizli gizli ilerle e mi?
Tebrikler Jou kaotanımmm süper ötesi
afiyet olsun canım gayet güzel
afiyet olsun kaptaniçem, harikasın
canım dün öğleden sonra köye kayınvalidemlere gittik o sebeple gelemedim.
Afiyet olsun ekricim, süpersin
afiyet olsun canım, gayet güzel dikkat etmişsin artı geleceğini düşünmüyorum. Evrene olumlu mesaj gönderelim e mi?
Insallah canim hedefim oBUgün hafif geçiriyoruz o halde
Ben anlamadım ki kaçta kahvaltı yapılıyor kaçta yemek yeniliyor kaç saat kaç kalınıyorARALIKLI ORUÇ yapacaklara ve yapmak isteyenler için süper bi örneğin buldumm hemkafanızda karışmaz ben bunlar sayesinde verdim gitsin kiloşlaarrr
Eki Görüntüle 3295526 Eki Görüntüle 3295527 Eki Görüntüle 3295528 Eki Görüntüle 3295529 Eki Görüntüle 3295530 Eki Görüntüle 3295531
Yani canım şöyle düşün açkarna kahve olsun bitki çay olsun nebileyim zencefilli su olsunben hep yapıyorum 12 ye kadar tok durmam için aç karna daha çok yağ yaktırıyorrBen anlamadım ki kaçta kahvaltı yapılıyor kaçta yemek yeniliyor kaç saat kaç kalınıyor
Olumsuz bir durum olmadığı için çok sevindim. ani kayboluslarda korkuyorum.Maşallah kaptaniçem harika görünüyorsun
afiyet olsun misssssss
canımcımmm korkuyorum seni alacaklar diye, gizli gizli ilerle e mi?
Tebrikler Jou kaotanımmm süper ötesi
afiyet olsun canım gayet güzel
afiyet olsun kaptaniçem, harikasın
canım dün öğleden sonra köye kayınvalidemlere gittik o sebeple gelemedim.
Afiyet olsun ekricim, süpersin
afiyet olsun canım, gayet güzel dikkat etmişsin artı geleceğini düşünmüyorum. Evrene olumlu mesaj gönderelim e mi?
Özür kaptaniçem haber vermem gerekirdi. Bir daha olmayacak.Olumsuz bir durum olmadığı için çok sevindim. ani kayboluslarda korkuyorum.
tamamdır kaptaniçemDuyuru
Jou & asliogretmen
Cuma günü Ellssa arkadaşımız yolculukta olduğu için bildirim yapamayacağını belirtti. Ben cumartesi bildirimini yapar yarışmaya devam eder diye onu seçme listesine ekledim. Bu durumda maviş kaptana haksızlık durumu oluştu. Bu sebeple bugun onu listeden çıkarıyorum bilginiz olsun.
Akrep geldiği zaman dilerse öbür hafta devam eder.
Eeeeveeettttt kizceler -400 gr daha geride biraktigima göre kudura bilirimmm Elhan
asliogretmen
Eki Görüntüle 3295570
Huhuvvvvv süpersin kızzz akşam için dimiJou bak 2 günde 1 kg ya yakın verdim smoothie saolsun
ŞiiişşsttttÖzür kaptaniçem haber vermem gerekirdi. Bir daha olmayacak.
Yarın itibariyle benim koşturmalarım yavaştan başlıyor. Sabahları bir günaydın diyebilirim ama akşamları denetime devam, gözüm maviş takımımda olacak
tamamdır kaptaniçem
yavrum ben sessiz çaktırmadan ilerle diyorum, anlasana beni
Ben ne zaman kuduricimEeeeveeettttt kizceler -400 gr daha geride biraktigima göre kudura bilirimmm Elhan
asliogretmen
Eki Görüntüle 3295570
Estağfurullah bitanem ne özrü.Özür kaptaniçem haber vermem gerekirdi. Bir daha olmayacak.
Yarın itibariyle benim koşturmalarım yavaştan başlıyor. Sabahları bir günaydın diyebilirim ama akşamları denetime devam, gözüm maviş takımımda olacak
tamamdır kaptaniçem
yavrum ben sessiz çaktırmadan ilerle diyorum, anlasana beni