- 17 Eylül 2020
- 1.120
- 5.126
- 108
- 32
Herşey yolunda merkez çocuklarla kudurmacalar tempoooo dansssAşiretlerriimmmm herşey yolunda mı
@s i d e l y a
@zeyneppk
@sudansebep
Zeytur
@Lavinia_98
@DeryaOnDiet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey yolunda merkez çocuklarla kudurmacalar tempoooo dansssAşiretlerriimmmm herşey yolunda mı
@s i d e l y a
@zeyneppk
@sudansebep
Zeytur
@Lavinia_98
@DeryaOnDiet
Ooo süperrr harekett önemli bolbol hareketHerşey yolunda merkez çocuklarla kudurmacalar tempoooo dansss
Hahahah az uzanmışım caneyy almira hanım babasıyla oynuyo hahaha babacı oldu surekli baba baba baba çok bilmişJou sende herşey yolunda mı kız :))
Abla yağ yok sende yaa maşallahhhSebebini bilmediğim bir tuhaflık var bende. 60 kiloyken 50 kilo arkadaşımla aynı görünüyordum. Galerimde 62 kiloluk bir fotoğrafım vardı bulup göstereyim .
Eki Görüntüle 3295184
62 küsurdum ...
Boy varçünkü abla sende belkide ondan yaniiSebebini bilmediğim bir tuhaflık var bende. 60 kiloyken 50 kilo arkadaşımla aynı görünüyordum. Galerimde 62 kiloluk bir fotoğrafım vardı bulup göstereyim .
Eki Görüntüle 3295184
62 küsurdum ...
Şimdi var canım. Üç yıl öncesi zumbaya gidiyordum. Çok faydası olmuştu.Abla yağ yok sende yaa maşallahhh
Kemiklerim bayağı ağır sanırım bayağı yoğun bir kemik yapım var. Boyum çok uzun değil 1.60 ne ki Kilo verirken sarkma olmadan zayifliyorum bu da ayrı bir avantaj çok şükür. Yalnız sende olduğu gibi yüzüm çok zayıflıyor hasta mısın diye soruyorlar.Boy varçünkü abla sende belkide ondan yanii
Benim arkadaşım 69 kilo ama totosu aynı sen kadar gibi birşey ve benim ondan daha zayıf olmam gerekirken kilo olarak o benden 2 kat daha zayıf duruyor bide boyu bendende kısa birimiz ayrı yerden kilo alıyoruz hahaha kilo alınca popo ve basenden alırım sonra yüz zayıflamaya geçerkenilk yüzüm sonra bel sonra toto gider
Bende cocuklar biraz daha büyüsün seneye tayinciyiz düzenimi kurayım büyük oğlumu baskete küçüğü yüzmeye kendimde zumbaya gidecem burda koşullar yok sosyal aktıvite sıfır bi saha var yürüyüş yapıyoruz bekarken pilatese gidiyordum bende 56 kg falandım ahhhh ahhŞimdi var canım. Üç yıl öncesi zumbaya gidiyordum. Çok faydası olmuştu.
Evet banada öyle isteeKemiklerim bayağı ağır sanırım bayağı yoğun bir kemik yapım var. Boyum çok uzun değil 1.60 ne ki Kilo verirken sarkma olmadan zayifliyorum bu da ayrı bir avantaj çok şükür. Yalnız sende olduğu gibi yüzüm çok zayıflıyor hasta mısın diye soruyorlar.
Kizlar diyet sürecimizde bol bol fotoğraf çekelim farkı gördükçe azmimiz artacak. İyi görünmüyoruz diye fazla çekmiyoruz ama sonra lazım olacak.
Ay ablaaa bende gaza gelip bi foto atayım dedim hiç boydan fotom yokmuş ya benim bitane var Allah affetsin silmedim zayıflayınca öncesi sonrası yapıyım diyeKemiklerim bayağı ağır sanırım bayağı yoğun bir kemik yapım var. Boyum çok uzun değil 1.60 ne ki Kilo verirken sarkma olmadan zayifliyorum bu da ayrı bir avantaj çok şükür. Yalnız sende olduğu gibi yüzüm çok zayıflıyor hasta mısın diye soruyorlar.
Kizlar diyet sürecimizde bol bol fotoğraf çekelim farkı gördükçe azmimiz artacak. İyi görünmüyoruz diye fazla çekmiyoruz ama sonra lazım olacak.
Tam zamanı işte şimdiden aynanın karşısına geç bol bol çek canım. Bir gün böyleyken böyle oldum diyeceksin .Ay ablaaa bende gaza gelip bi foto atayım dedim hiç boydan fotom yokmuş ya benim bitane var Allah affetsin silmedim zayıflayınca öncesi sonrası yapıyım diye
Çok erteleme canım. YouTube aç amatörce zumba yapmaya çalış. Zamanla esneklik kazanıyoruz. Çocuklar büyüyünce de bulursun bir uzman yaparsın.Bende cocuklar biraz daha büyüsün seneye tayinciyiz düzenimi kurayım büyük oğlumu baskete küçüğü yüzmeye kendimde zumbaya gidecem burda koşullar yok sosyal aktıvite sıfır bi saha var yürüyüş yapıyoruz bekarken pilatese gidiyordum bende 56 kg falandım ahhhh ahh
Daha önce demişliğim var bi 4 sene öncesine kadar tekrar niye demiyeyimm çok azimliyim bu kezzzTam zamanı işte şimdiden aynanın karşısına geç bol bol çek canım. Bir gün böyleyken böyle oldum diyeceksin .
Leslie ben aşkYürüyüşle yetiyordu bana. Göbek ve bacakta hiç olmuyor ama kollar için en azından Leslie yapmak lazım...
Yapamıyorum ki çocuklardan asla fırsat olmuyor küçüğü uyutayım yapayım diyorum o sıra yemekmi yapsam evimi temizlesem yoksa büyük oğlumlamı ilgilensem yoksa kendimemi zaman ayırsam kaça bölüncemi şaşırıyorum ancak onlarla birlikte kuduruyoruz benimde zumbam bu heraldeÇok erteleme canım. YouTube aç amatörce zumba yapmaya çalış. Zamanla esneklik kazanıyoruz. Çocuklar büyüyünce de bulursun bir uzman yaparsın.