Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne 85 i ya ben bilmesem 75 anca derim valla maşallah boyun kaç ? Uzun boyluysan belli olmuyor olabilir
170 boyum cnm yaa 75 mi evlendiğimde 75 dim 12 sene oldu o kiloyu tartıda görmeyeli 3 cocuk olunca eski formu kalmıyor insanın ama iyice Bi kg vereyim karin germe ve göğüs estetigide yaptıracağım ikizlerimin biraz daha büyümesini bekliyorum

Yok değilim bir ara çok sık gidiyorduk lezzet turizminin değerli yolcuları olarak ama kemerlerimizi bağlayamıyoduk göbüşten

Çok pozitifsin bu motivasyon varken sende 75 de olursun 65 de
Amin inşallah cnm hayatım kg al ver al ver ile geçti ama bu sefer başka bu son kez başlayısım ve bitirisim olacak ver elini koruma evresi

Son düzenleme:
Bugün ben aktifim kimse yok yahuu 3 çocuğu uyuyunca ki enerjimin tavan yaptığı doğrudur kizlar
Ben 1 çocuğu uyutunca pertim çıkıyo bir maşallah da bu enerjine kendime kahve yaptım şimdi içip mutfağa giricem hergün savaş alanı olmasından gına geldi..

Adanaliyim adanada yaşıyorum düşün benim için diyet ne kadar da zor

Adanadayken 63 kiloydum ben :)) bende bi terslik var sanırım ahaha. Ama nedense oradayken canım istemiyordu. Trabzona geldim adanaya her gittiğimde bütün lezzetlerini hunharca yemeye başladım bunu da yiyim şunu da yemeliyim diyorum

Ben 1 çocuğu uyutunca pertim çıkıyo bir maşallah da bu enerjine kendime kahve yaptım şimdi içip mutfağa giricem hergün savaş alanı olmasından gına geldi..
Bir rutin belirledim kendime canım o rutini aksatmiyorum 3 cocuk biri 9 diğer ikisi 2 yasinda ikiz kızlarım buyukde oğlum o çok uyumlu zaten ama ikizler fena . Uyanma uyuma yemek yeme aktivite saati evin temizlik zamanı hepsi planlı bende bu düzende gidince enerjimi toparlıyorum gun sonuna . akşam rutin beşiklerine yatırıp iyi geceler diyorum öpüyorum hadi uyuyoruz diyorum tamam Diyorlar uyuyorlar

Bana özelden yazmak ister misin bu planı benim de kızım 2 yaşında ve evde ben temizlik yapıyorsam o da o ara bişiler döküp dağıtıyor mehter takımı gibiyiz aklım çıkıyor eve çatkapı misafir gelecek diye

Tabi anlatırım

1 Eylül
Sabah
10.30
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b ekmek
Domates salatalık

Ara 13.00
2 ceviz
1 grisinni
Yeşil çay

Ara
Sade türk kahvesi
1 kare bitter çikolata

Akşam 17.30
4 yk meyhane pilavı
1 adet haşlanmış tavuk baget
Çoban salata

2 litre su içildi
Sporu türkiye italya voleybol maçını izlerken 20 kg luk oğlumu havalara uçurarak yaptım

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
@J O U

Son düzenleme:
Kendisiyle barışık olmalı insan sen başarmışsin ne güzel

Kendisiyle barışık olmalı insan sen başarmışsin ne güzel
Kendimi seviyorum iyi biri oluşumu çocuklarıma gözüm gibi bakışımı onların sevgisi benim yaşam merkezim onlar beni sekillendirdi .kg insanın omuzlarına yük ama o yükü elimin tersiyle atmasınida bilirim allahin izninile

Ozzybal bir bala ihtiyacım var
göreve hazırım kaptanım
Super takim
Tam kaptanlık bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…