3 çocuk varmış senin yine iyisin ben 3 çocuk doğursam ne hale gelirim bilmiyorum170 boyum cnmyaa 75 mi evlendiğimde 75 dim 12 sene oldu o kiloyu tartıda görmeyeli 3 cocuk olunca eski formu kalmıyor insanın ama iyice Bi kg vereyim karin germe ve göğüs estetigide yaptıracağım ikizlerimin biraz daha büyümesini bekliyorum
İsteğe bağlı neden olmasın canım...Elhan 1 kerelik herkes şuan kg halinin fotosunu paylaşsın mi yüzünü göstermeden
Aynısını Antep' e gidince yaşıyorum. Öncesinde üç dört kilo verdiysem değme keyfimeAdanadayken 63 kiloydum ben :)) bende bi terslik var sanırım ahaha. Ama nedense oradayken canım istemiyordu. Trabzona geldim adanaya her gittiğimde bütün lezzetlerini hunharca yemeye başladım bunu da yiyim şunu da yemeliyim diyorum
Sadece patatesi özlemişim kahvaltıdaAfiyet olsun rakip kaptanım. Bugünü de kacamaksiz gecirmişsin ya helal olsun
Burdan giden böyle oluyo işteeAyy jouuu pişman oldum valla daha ilk günden hemen kaçamak yaptım gerçi ödül verdim kendime ama sonra keşke yemeseydim dedim
Sağol canım çok şükür evdeyiz artikAfiyet olsun canımGözün aydın Anneciğin saglikli günler yaşasın inşallah. Ziyaretçiler kısmı da çabuk bitsin o da ayrı bir yoruyor insanı.
Amin Sağol.kaptanimAllah sana da kolaylıklar versin canım.
Enerjini banada yolla kuzummyaa masalahh masalahh41 keremotivasyon konuşması yapmayı alışkanlık haline getirdim elimi yüzümü yıkadıktan sonra kendinle aynada motivasyon konuşmamı yaparim enerjik bir şarkı 3 cocuk ev işi vız gelir tırıs gider sağlıklıdır günü bitirdiğim zaman benden iyisi yok bakma 104 kg olduğuma dışarıdan kimse bu kadar olduğumu anlamaz
Teşekkür ediyorum cnm bnmSağol canım çok şükür evdeyiz artik
Amin Sağol.kaptanim
Enerjini banada yolla kuzummyaa masalahh masalahh41 kere
Kim der 104
Aynısını Antep' e gidince yaşıyorum. Öncesinde üç dört kilo verdiysem değme keyfimekendi evimde yaşadığım pişmanlığı orada zerre yaşamıyorum o vakit.
Ay şuan bu benimm. Benimki de Gece sürekli uyandı uyumadı 4 de yattımGunaayyydddııinnnn
Ayy kahvenin gözünü seveyim o olmasa ben nasıl duracagıdim ayakta geceleri cok kalkan bebem benim şaftım kaydıı
Benimki 2 den sonra sık sık uyandı 6 da allahu ekber diyerek temelli kalktık salonumuza geldik kırmızı balıkk göldeeeeAy şuan bu benimm. Benimki de Gece sürekli uyandı uyumadı 4 de yattım
Balıkcı hasan üzerimize uyku atsın ben hemen oltaya gelirimBenimki 2 den sonra sık sık uyandı 6 da allahu ekber diyerek temelli kalktık salonumuza geldik kırmızı balıkk göldeeee
Insallahh strest yapıyo uykusuzlukta iyice sıkıyo insanı iyiki aksam 10da yattım benBalıkcı hasan üzerimize uyku atsın ben hemen oltaya gelirimbugün uykusuzluk ve stres beni yemeye itmez inşallah
Süpersin canımmmmBak gaza geldim.annem.uyuyorken bi yürüyüş patlatayım baya bi aradan sonra haydii bismillahhhh
şaftın kaymış halin o kadar tatlı kiGunaayyydddııinnnn
Ayy kahvenin gözünü seveyim o olmasa ben nasıl duracagıdim ayakta geceleri cok kalkan bebem benim şaftım kaydıı
afiyet olsun canım, çok güzelGünaydınlar,
Cuma menum:
14:30 1/2 simit, 1 dilim peynir
20:00 1 kase domates çorbası, 2 dilim fırında kabak mücver, 1 adet karnıyarık
2.5 litre su
Elhan asliogretmen
Bu gece bana da çok sıkıntılı geldi. Bir türlü uyuyamadım. Rabbim hayra çıkarsınInsallahh strest yapıyo uykusuzlukta iyice sıkıyo insanı iyiki aksam 10da yattım benama hala cok uykum vardı kahveden önce
Yaaaa aslımmSüpersin canımmmm
şaftın kaymış halin o kadar tatlı ki
afiyet olsun canım, çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?