• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

170 boyum cnm 😁 yaa 75 mi evlendiğimde 75 dim 12 sene oldu o kiloyu tartıda görmeyeli 3 cocuk olunca eski formu kalmıyor insanın ama iyice Bi kg vereyim karin germe ve göğüs estetigide yaptıracağım ikizlerimin biraz daha büyümesini bekliyorum
3 çocuk varmış senin yine iyisin ben 3 çocuk doğursam ne hale gelirim bilmiyorum 🧿

Adanadayken 63 kiloydum ben :)) bende bi terslik var sanırım ahaha. Ama nedense oradayken canım istemiyordu. Trabzona geldim adanaya her gittiğimde bütün lezzetlerini hunharca yemeye başladım bunu da yiyim şunu da yemeliyim diyorum😂😂
Aynısını Antep' e gidince yaşıyorum. Öncesinde üç dört kilo verdiysem değme keyfime :KK76:kendi evimde yaşadığım pişmanlığı orada zerre yaşamıyorum o vakit. :KK68:

Afiyet olsun canım 😘 Gözün aydın Anneciğin saglikli günler yaşasın inşallah. :dua: Ziyaretçiler kısmı da çabuk bitsin o da ayrı bir yoruyor insanı. 🥺
Sağol canım çok şükür evdeyiz artik
Allah sana da kolaylıklar versin canım. :KK60:
Amin Sağol.kaptanim
😁 motivasyon konuşması yapmayı alışkanlık haline getirdim elimi yüzümü yıkadıktan sonra kendinle aynada motivasyon konuşmamı yaparim enerjik bir şarkı 3 cocuk ev işi vız gelir tırıs gider sağlıklıdır günü bitirdiğim zaman benden iyisi yok bakma 104 kg olduğuma dışarıdan kimse bu kadar olduğumu anlamaz
Enerjini banada yolla kuzummyaa masalahh masalahh41 kere
Eki Görüntüle 3295055
104.3 kg halim darisi 75 kg değişim fotoğrafıma diyelim💪
❤️👏Kim der 104

Gunaayyydddııinnnn ❤️

Ayy kahvenin gözünü seveyim o olmasa ben nasıl duracagıdim ayakta geceleri cok kalkan bebem benim şaftım kaydıı

cat-messy-hair.gif

Aynısını Antep' e gidince yaşıyorum. Öncesinde üç dört kilo verdiysem değme keyfime :KK76:kendi evimde yaşadığım pişmanlığı orada zerre yaşamıyorum o vakit. :KK68:

Antep mii onda da al abla yaaa her gittiğimde sabahtan akşama kadar yemek yiyorum ben orada 😍

Bak gaza geldim.annem.uyuyorken bi yürüyüş patlatayım baya bi aradan sonra haydii bismillahhhh
Süpersin canımmmm 🧿
Gunaayyydddııinnnn ❤️

Ayy kahvenin gözünü seveyim o olmasa ben nasıl duracagıdim ayakta geceleri cok kalkan bebem benim şaftım kaydıı

cat-messy-hair.gif
şaftın kaymış halin o kadar tatlı ki 🥰
Günaydınlar,
Cuma menum:

14:30 1/2 simit, 1 dilim peynir
20:00 1 kase domates çorbası, 2 dilim fırında kabak mücver, 1 adet karnıyarık

2.5 litre su

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. asliogretmen asliogretmen
afiyet olsun canım, çok güzel 👌🏻

Back