• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma menüsü
Kahvaltı
11:00 1 tabak kaşarlı Menemen, 1 dilim ekmek, Çay kaşığının ucuyla tereyağı ,1 tatlı kaşığı erik reçeli

Ara
14:30 1 avuç fındık kuru üzüm

Ara
15:30 keten tohumlu soda

Akşam
17:30 5 yk alinazik, 3 yk bulgur pilavı, 2 bamya turşusu

2,5 lt su
Bugün spor yapamadım tüm gün ev işi yaptım diyebilirim

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @Jou
Afiyet olsun sidoşum. :KK60:

1 Eylül Menüsü
11.00 Bir buçuk yumurtalı omlet , domates, ceviz, salatalik, zeytin, peynir , bir dilim kepekli ekmek
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Kavun, peynir , bir dilim ekmek
19.00 Çilek, vişne , kavun çekirdeği sütü ile smoothie
Su iki litreyi geçti gibi
Spor yok
asliogretmen asliogretmen

Bugün benim kötü geçti:KK43:
Sabah:1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim siyez ekmeği

Öğlen;
Mercimek çorbası
Salata

Akşam;3 tane cağ kebap

Su:3 litre
Adım:14000
Tatlım hiç kötü değil . Afiyet olsun. Üç tane cag kebabı dediğin 100 gr et etmez. Gayet güzel bir menü. :super:

1 Eylül

10:00
Yulaf lapası
Çay

12:00
Şeftali
Şekersiz tarçınlı Türk kahvesi

15:00
1 avuç cips
1 tane piko çikolata

19:00
Et sote
2 kaşık pilav
Salata

asliogretmen asliogretmen 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻💙💙
Harika bir menü 💙 süpersin canım 💙
Hahaha evett yaaa gözlerim acıldı vallaha menüne
💙💙💙😘
asliogretmen asliogretmen Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Açkarna; zencefilli su, sirkeli su
12.00
1 haşlanmış yumurta
2 catal patates kızartma
2 zeytin
1 salatalık
Yarım domates
1küp peynir
3 çavdar ekmeği ince
1 şekersiz çay
17.00
Firına karışık sebze
1 bardak kefir
3 mini çavdar

1litre su
Maşallah canım, çok iyi 😍
Haftanın ilk hedefini ben koyuyorum ortaya bu hafta benden gidecek olan -4kg kapışmaya çok hazırım 💪💪💪

Saglim çok şükür daha da iyiye gidiyor canim. Bu hafta büyük kapışma var seni kaptanlık haftan da tek renk değil renklere bogacagim bu hafta -4 kg ile geleceğim azmime inanıyorum sende inanıyorsun ki beni takımına seçtin hadi kapışalım 👊 kaptanım ❤️
ooo süpersin canım, sağlığının iyi olmasına çokkk sevindim. Senin sonuçlarını özellikle heyecanla bekleyeceğim 💙💙💙
:KK6: :KK6: :KK6: :KK50::spor::KK73::rolleyes::sampiyon::sampiyon::KK76::rapci::KK59::KK25::KK36::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK5::KK5::KK5: CAGNIIMMMM KAPTANIIMM BU HAFTANIN KAZANANI BELLI 💙💙💙 HEMEN MUNUMU PAYLASAYIM
SABAH: 1 yumurta haşlaması salata şekersiz çay.
Ara öğün . Sade Türk kahvesi
Öğlen. Mercimek çorbası 1 kase yoğurt 1 tavuk but
Akşam. Salata klasik 3.5 litre su
maşallahhhhj yoruma kapalı bir menü olmuş. Tebrik ederim canımmm 💙🧿 süpersinnnn
Cuma menüsü
Sabah
Yarım simit Peynir zeytin
Ogle
1elma 2 incir
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk incik
2 dilim patates
Şu 2 litre
Spor yok
Hastaneden ciktik evde ugrasma
Gelen giden yoruldum
maşallah canım bu koşturmacada yine de çok iyi
idare ediyorsun. Geçmiş olsun, eve çıkmanıza sevindim. 💙💐
Yorumlara katılamıyorum bu sıralar hepinizi seviyorum öpüyorum kızlar @asliog senin yolundayız geri gitmek yok
💙💙💙😘💙💙💙
1 Eylül Menüsü
11.00 Bir buçuk yumurtalı omlet , domates, ceviz, salatalik, zeytin, peynir , bir dilim kepekli ekmek
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Kavun, peynir , bir dilim ekmek
19.00 Çilek, vişne , kavun çekirdeği sütü ile smoothie
Su iki litreyi geçti gibi
Spor yok
Kaptaniçem çok iddialı bir menüyle giriş yaptın, çokkkk çokkkk tebrik ediyorum. 😍💙💙💙
5 zeytin
1 dilim siyez ekmeği

Öğlen;
Mercimek çorbası
Salata

Akşam;3 tane cağ kebap

canım kötülük bunun neresinde cağ kebabını lavaşla mı yedin ki? ☺️ne olursa olsun afiyet olsun, önümüze bakıyoruz. Yarın yeni bir gün. 💙 biriciğim öğün saatlerini de yazarsan çok sevinirim. Daha doğru bir yorum yapmış oluruz 💙

5 zeytin
1 dilim siyez ekmeği

Öğlen;
Mercimek çorbası
Salata

Akşam;3 tane cağ kebap

Kötü diye kebaplara mı dedin bence gayet de güzel menün 😍 haksızlık etme kendine
Bugün kötü geçti deyince ben de poğacalar, çikolatalar bekledim böyle beslendiğimde ben oh bugün de diyet yaptım diyorum :KK69:

Ahahahaha aayy iyi hatırlattın kazım büfeye şimdi gidilmez mi 🤭
Her an yoğun kazim büfe cnm ama sana qen sagliklisinin tarifini vereyim onlar şeker buzlu sut kullanıyor sen evde 2 yk yulaf bir tatlı kaşığı bal dondurulmuş muz ve süt ile sabah kahvaltısı gibi tukete bilirsin😋🙂 cnm istedi yarın sabah kahvaltım bu olsun benim 🤭

Allah'ım bu yarışmacıdaki azmi, özgüveni bana da ver çok aminnn:dua::dua: bir kiloya razıyım. :KK72:
😁 motivasyon konuşması yapmayı alışkanlık haline getirdim elimi yüzümü yıkadıktan sonra kendinle aynada motivasyon konuşmamı yaparim enerjik bir şarkı 3 cocuk ev işi vız gelir tırıs gider sağlıklıdır günü bitirdiğim zaman benden iyisi yok bakma 104 kg olduğuma dışarıdan kimse bu kadar olduğumu anlamaz

Afiyet olsun benim yerime de sırada bekle, sütünü iç güzel güzel gez 😍 kalorileri sıcakta at gitsin, Adana yı da yanında alıp gelme işin zor 🙃
Ay Adanalı mısın yoksa :)
Her an yoğun kazim büfe cnm ama sana qen sagliklisinin tarifini vereyim onlar şeker buzlu sut kullanıyor sen evde 2 yk yulaf bir tatlı kaşığı bal dondurulmuş muz ve süt ile sabah kahvaltısı gibi tukete bilirsin😋🙂 cnm istedi yarın sabah kahvaltım bu olsun benim 🤭

Ahahaha ama sağlıksız şeyler daha tatlı 😔

BeautyPlus_20230714143733920_save.jpg

104.3 kg halim darisi 75 kg değişim fotoğrafıma diyelim💪

Back